Varför du skall låta Lagerlöfs mäklare sälja din bostad

3 september, 2020

Det finns stora skillnader mellan mäklare och mäklare och det finns bra och dåliga på varje marknad. Därför är det alltid bra att veta dina alternativ. Lagerlöfs är en mäklarfirma med full service som förmedlat flertalet objekt i Vasastan, Östermalm och Solna. Allt ifrån större våningar på Östermalm, till mindre objekt inne samt utanför stan. Lagerlöfs har erfarenhet av bostadsförsäljning innanför tullarna och utanför tullarna. För Lagerlöfs är det av vikt att ständigt vara uppdaterade på omvärlden samt hänga med i Stockholms affärsklimat.

Personlig och skräddarsydd service

För att kvalitetssäkra vår mäklartjänst erbjuder vi ett helhetskoncept. För oss är detaljer viktiga, därav skapar vi en unik presentation av och om din bostad som tillsammans med bilderna samspelar och ger uttryck för bostadens karaktär.

Unika bostäder och modernt arbetssätt

Till skillnad från andra aktörer på marknaden vill vi förmedla hem och inte objekt. Bakom varje husfasad finns en historia och det är fastighetens kulturella värde som tillsammans med den personliga prägeln skapar det unika hemmet. Ambitionen är att erbjuda en modern mäklartjänst där vi ligger i framkant och satsar helhjärtat på både Facebook och Instagram.

Kvalité före kvantitet

Vi är en mäklarbyrå som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden. En av våra grundstenar är att vi arbetar med kvalité framför kvantitet. Detta ger oss i sin tur mer tid och engagemang för varje kund och de uppdrag vi tar oss an. I slutändan genererar det i ett trevligare arbetsklimat samt säkerställer att bostaden verkligen ser ut som ett drömhem – både på bild och på visningen.

Foto & styling

En bild säger mer än tusen ord och därför har vi valt att fokusera och nischa oss i bildspråk och styling. Varje förmedling får en unik presentation och stylas efter dess karaktäristiska särdag. Vi anser att äldre bostäder förtjänar att behandlas med respekt och att ett arv är till för att vårdas.

För att kunna erbjuda våra kunder högsta kvalité på bildmaterial och styling har vi själva handplockat marknadens bästa fotograf och stylist. Vi är inte bara samarbetspartners utan ett team som håller en nära kontakt genom hela försäljningsprocessen, därav lämnas ingenting åt slumpen. Varje kund erbjuds även en kostnadsfri konsultation, alternativt fotostyling av vår professionella stylist, vilket också är ett sätt att säkerställa både bildkvalité och bildspråk. Kom ihåg att det är bilderna som utgör grunden för marknadsföringen!

Vill du veta mer om hur vi arbetar på Lagerlöfs? Välkommen att maila: kontakt@lagerlofs.com