• Lagerlöfs Fastighetsmäkleri Bästa mäklaren Vasastan, Norrmalm, Kungsholmen,Östermalm, Södermalm Solna
  • Lagerlöfs Fastighetsmäkleri Bästa mäklaren Vasastan, Norrmalm, Kungsholmen,Östermalm, Södermalm Solna

Om Oss

Vi har genom åren förmedlat många objekt i Stockholmsområdet. Allt ifrån större våningar på Östermalm, till mindre lägenheter och natursköna objekt kring Stockholms skärgård. Vi är väl bevandrade ibland bostadsrättsföreningarna innanför tullarna och utanför tullarna, och håller oss ständigt uppdaterade om de förändringar som sker inom länet.Vi möter affärsklimatet i Stockholm med genuin livskvalitet, vilket skapar en synnerligen trivsam och lyckad konstellation.

Personlig och skräddarsydd service

För att kvalitetssäkra vår mäklartjänst erbjuder vi ett helhetskoncept, helt utan assistenter eller andra mellanhänder. För oss är detaljer viktiga, därav skapar vi en unik presentation om din bostad som tillsammans med bilderna samspelar och ger uttryck för bostadens karaktär.

Unika bostäder och ett modernt arbetsätt

Till skillnad från andra aktörer på marknaden vill vi förmedla hem och inte objekt. Bakom varje husfasad finns en historia och det är fastighetens kulturella värde som tillsammans med den personliga prägeln skapar det unika hemmet. Ambitionen är att erbjuda en modern mäklartjänst där vi ligger i framkant och satsar helhjärtat på både Facebook och Instagram.

Kvalité före kvantitet

Vi är en mäklarbyrå som särskiljer oss bland andra aktörer på marknaden. En av våra grundstenar är att vi arbetar med kvalité framför kvantitet. Detta ger oss i sin tur mer tid och engagemang för varje kund och uppdrag vi tar oss an. I slutändan genererar det i ett trevligare arbetsklimat samt säkerställer att bostaden verkligen ser ut som ett drömhem – både på bild och på visningen.

Foto & styling

En bild säger mer än tusen ord och därför har vi valt att fokusera och nischa oss i bildspråk och styling. Varje förmedling får en unik presentation och stylas efter dess karaktäristiska särdag. Vi anser att äldre bostäder förtjänar att behandlas med respekt och att ett arv är till för att vårdas.

För att kunna erbjuda våra kunder högsta kvalité på bildmaterial och styling har vi själva handplockat marknadens bästa fotograf och stylist. Vi är inte bara samarbetspartners utan ett team som håller en nära kontakt genom hela försäljningsprocessen, därav lämnas ingenting åt slumpen. Varje kund erbjuds även en kostnadsfri konsultation, alternativt fotostyling av vår professionella stylist, vilket också är ett sätt att säkerställa både bildkvalité och bildspråk. Kom ihåg att det är bilderna som utgör grunden för marknadsföringen!

© LagerlöfsStockholm, Sweden