Beskrivning

Duplex

 • ca 31kvm Takterrass samt 3kvm teknik terass
 • Högst upp
 • Balkong mot innergård
 • Fönster mot två väderstreck
 • Stor takterrass
 • Fina material
 • Sociala ytor
 • Väldisponerade sovrum
 • Närhet till Hagaparken och Brunnsviken
 • Utmärkta kommunikationer
 • Närhet till stadens puls
 • Närhet till skolor
 • Nära gym
 • Bra serviceutbud
 • Nyckelfria passagesystem

Rumbeskrivningar
Hall
Vita väggar marmorgolv som går in i badrummet. Avhängningsmöjligheter direkt till höger vid ingången.
Gästbadrum
Badrummet är Helkaklat i Carraramarmor, kommod och handfat, tvättmaskin, torktumlare under bord med skåpsförvaring i svart ovan. Duschkabin i klarglas med takdusch, samt dimmbara spotlight i tak och golvärme.
Kök
Köksvägg med svarta luckor bänk i Carraramarmor och fullutrustad med Siemensvitvaror. Vitlaserade parkettgolv genomgående och vita väggar.
Vardagsrum
Vardagsrum har vita väggar två franska balkonger, samt vitlaserade parkettgolv, samt trappa upp till övre plan
Sovrum
Samtliga tre sovrum har inbyggd förvaring med skjutdörrar med spegel. Stora fönsterpartier, parkettgolv samt vita väggar.
Badrum
Helkaklat badrum i Carraramarmor, Stilrent badkar, svart kommod med ahndfat och handdukstork. Dimmbara spotlights i tak och golvvärme. Utgång mot balkong från badrum.
Balkong
Enklare balkong med utsikt över takåsarna.
Takterrass
Takterrass ca 31 m² samt förråd ca 3 m², plats för allehada möblering.
Övrigt
Mekanisk till och från luft med egen kontroll panel separat från övriga lägenheter. Golvvärme i hela bostaden.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
11
Våning
6
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
07 Juli 2020
Energiförbrukning
91 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
Allmänt om området

Hagastaden är en helt ny stadsdel som med sin spektakulära arkitektur och utformning kommer att sätta en internationell prägel på Stockholms innerstad. I porten till den nya stadsdelen står landmärkena Norra Tornen som med sina hissnande höjder kan ses från hela Stockholm. Denna levande stadsdel som nu har tagit form kommer att få en grön park kantad av trevliga restauranger, kaféer och naturliga mötesplatser. Här bor man nära till all tänkbar service och bekvämligheter som man kan önska sig. Namnen på kvarteren är inspirerade av vetenskap och forskning då stadsdelen kommer att vara navet för Stockholms Life science. Natur & fritid Genom Hagastaden kommer en timglasformad park att löpa, Norra stationsparken. Parken kommer ramas in av trädrader varvat med bostadskvarter. På parktorget ska det finnas möjlighet för torghandel, marknader och mindre evenemang. Hagastaden ska även förses med en bro som förbinder den nya stadsdelen med Hagaparken och även en förlängning till Bellevueparken.

Närservice

Affärer & Restauranger Många populära restauranger och barer som dykt upp i området som t.ex. Döden i Grytan och Arc Rooftop där man kan avnjuta en god maträtt eller ta några drinkar efter jobbet. Finns många gym i området för den aktive, och nära till mortsionspår i Hagaparken. Många snabbköp med både Hemköp, Willys och Lidl, samt systembolaget och apotek precis intill. Skolor & barnomsorg I området finns det flera skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Stockholms stad planerar även att bygga en idrottshall och skola i västra Hagastaden.

Kommunikation

Gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan och flygbussen går från Torsgatan. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera och täcka sträckan mellan Odenplan och Arenastaden. Planerad byggstart av gula linjen är 2020.

Parkering

Under den blivande Norra Stationsparken ska det byggas ett garage som ska lösa parkeringsfrågan i hela området. Garaget får över 1 000 p-platser, anläggningen kommer innehålla över 200 laddplatser för elbilar med möjlighet att utöka till alla platser när efterfrågan ökar. Läs mer på http://www.stockholmparkering.se/Pages/Hagastaden.aspx

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea/Biarea 86kvm / 3kvm
 • Månadsavgift 4 300 kr Ingår: Värme, kallvatten, samt Digital-TV basutbud. (Obli. tillägg om 165kr/mån för Bredband.) Varmvatten, samt el debiteras efter förbrukning.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sonja Kovalevskys Gata 3, 6tr
Förening
BRF Haga Nova
Lägenhetsnummer
8828-2065
Postnummer
11365
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 300 kr Ingår: Värme, kallvatten, samt Digital-TV basutbud. (Obli. tillägg om 165kr/mån för Bredband.) Varmvatten, samt el debiteras efter förbrukning.
Byggnad
Byggnadsår
2018
Boarea
86 kvm
Biarea
3 kvm
Antal rum
4
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Driftkostnader
El
4 800 kr
Försäkring
4 800 kr
Total driftkostnad
ca 9 600 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Haga Nova
Antal lägenheter
276
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
8
TV och bredband
TV: Huset är kopplat till Telenor och "must carry" kanalerna ingår i avgiften. SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen och Kunskapskanalen ingår.

Bredband: Via Telenor fiber 250/100 Mbit. Obligatoriskt tillägg på avgiften till föreningen om 165 kr/mån.
Renoveringar utförda och planerade
Inga planerade renoveringar.
Parkering
Det finns ett garage i föreningen med 173 garageplatser (varav 23 har förråd) och tre MC-platser. Kostnad för garage är 2 250 kr/mån, garage med förråd 2 812 kr/mån, garage med eluttag 2 750 kr/mån samt MC-plats 500 kr/mån.
I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.stockholm.se
Allmänt om föreningen
Brf Haga Nova. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns 6 lokaler på gatuplan som upplåts med hyresrätt och två bostadsrättslokaler som upplåts till förskolor. Två övernattningslägenheter samt ca 32 förråd finns att hyra (105kr/kvm&mån). Bostäderna är upprättade av Einar Mattsson. Föreningen har installerat ett toppmodernt elektroniskt låssystem som gör att vistelsen blir fri från nycklar.

Gemensamma utrymmen:
- Fantastisk och stor Innergård.
- Två gästlägenheter (går att hyra).
- Barnvagnsutrymme.
- Cykelutrymme.
- Miljörum.
Alla bilder
DuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplex
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com