• Mäklare med livestream skylt

Livestreamade bostadsvisningar är framtiden

Att flytta till en annan stad är början på en ny spännande fas i livet, men inte en helt problemfri sådan – åtminstone inte initialt. Det kräver sin planering och först måste man få livspusslet att gå ihop för att kunna närvara på en bostadsvisning. Speciellt om man har långt till sin nya hemstad. Men det problemet kan snart vara ett minne blott.

I helgen anordnade Lagerlöfs Fastighetsmäkleri den första livestreamade bostadsvisningen i Stockholm. Visningen direktsändes via Facebook och fastighetsmäklaren Alexander Yavar ser stor potential i pilotförsöket.

– Det här kommer bli hur stort som helst. Det har redan kommit in bud från personer som följde livesändningen, vilket vi ser mycket positivt på. Alla har ju inte möjligheten att fysiskt närvara och då är det bra att det finns minst lika bra alternativ. Man har ju möjligheten att ställa sina frågor direkt till mäklaren via livestreamen.

Första gången en bostadsvisning har direktsänts i Stockholm

Enligt Lagerlöfs Fastighetsmäkleri är det första gången en bostadsvisning har livestreamats i Stockholm.

– Vi har inte hört talas om att någon annan mäklarfirma har livestreamat en visning här i Stockholm tidigare. Dessutom kan vi faktiskt vara först i Sverige med att livestreama en bostadsvisning via Facebook och YouTube, berättar Alexander Yavar.

Tror du att det här konceptet kan få spridning i övriga landet?

– Ja det är jag övertygad om. Det här ligger i tiden och är dessutom ett bra sätt att minska sitt klimatavtryck, då man kan stanna hemma och ändå vara med på visningen. Livestreamade bostadsvisningar är framtiden.

Alexander Yavar

VD och registrerad fastighetsmäklare på Lagerlöfs Fastighetsmäkleri

Faktaruta

I mars 2016 anordnade Fastighetsbyrån i samband med Telenor den första livestreamade bostadsvisningen i Åre på plattformen Periscope.

Här kan du se Lagerlöfs livestreamade bostadsvisning.

Alexander Yavar Lagerlöfs Fastighetsmäkleri

Kontaktuppgifter

Alexander Yavar
072-077 52 44
alexander@lagerlofs.com
https://lagerlofs.com

Vill du att vi kontaktar dig?

    © LagerlöfsStockholm, Sweden