Beskrivning

Restauranglokal med bästa läget i stan.

"Möjlig Supermarket / Foodcourt"
"Icke lämplig för Nattklubb / Bar"

Lokal med utvecklingsmöjligheter. Bra pris vid snabb affär!
______________________________

Öppettider:
Måndag till torsdag: 11.00 - 22.00
Fredag: 11.00 - 23.00
Lördag: 12.00 - 23.00
Söndag: 12.00 - 22.00
________________________

Pris: 3 000 000 kr / BUD
Omsättning: Ring för information
Hyra: ca 193 000 kr/månad + moms, betalas kvartalsvis.
Yta: ca 527 kvm + källare ca 68 kvm
________________________

I området finns gott om arbetsplatser, boende, skolor med mera. Nära kommunala färdmedel.

Stabil och väl genomtänkt restaurangverksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Inredning och inventarier håller bra klass. Det finns ca 160 sittplatser inne, vilka går att utöka rejält om man så önskas. På uteserveringen med solläge finns det ca 36 sittplatser.

Köket är stort, väl utrustat och har en bra maskinpark. Gas finns samt ny ventilation.

Verksamheten idag är Asiatisk mat med mongolian BBQ och fullständiga rättigheter.

Inventarier och möbler överlåtes med lokalen.

Restaurangen har fullständiga rättigheter. Bryggeri är Carlsberg.

Passa på att överta en trevlig och populär verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter och mycket bra läge i City.


Säljaren önskar full diskretion i samband med försäljningen.

Allmän om området

Attraktivt toppläge i hjärtat av Vasastan med både Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Grönskande Vasaparken, Observatorielunden och Tegnérlunden i närområdet. Vasastan är en mycket hemtrevlig stadsdel med små unika vintagebutiker, klädaffärer och caféer som bidrar till områdets charmfulla karaktär. Här finns även ett rikt utbud av mindre restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmanden. Några kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse. De boende i Vasastan kommer att få det bästa av två världar med både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det hemtrevliga lugnet som återfinns i den ursprungliga delen Vasastaden. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!

Närservice

Butiker & Restauranger I direkt närhet finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. Känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan och Nordic Wellness. Natur & fritid I Vasastan finns ett rikligt utbud av parker och grönområden. I området kring Odenplan ligger Vasaparken med dess nybyggda lekplats, fotbollsplan/skridskobana och caféer. I närområdet finns även grönskande Tegnér- och Observatorielunden. Utmärkta vatten och grönområden finner ni vid Karlbergs slott och Hagaparken. Karlbergs slottspark har underbara promenadstråk runt Karlbergskanalen och Hagaparken/Brunnsviken kan stoltsera med båthamn, kanotklubb, badplats och på vintertid möjlighet att åka långfärdsskridskor med mera.

Kommunikation

I det direkta närområdet finns ett stort utbud av kommunikationer. Odenplan är en knutpunkt för lokaltrafik i Vasastan med entré till tunnelbanestationen Odenplan och pendeltågsstationen Stockholm Odenplan, samt flertalet bussar som tar dig över hela stan såsom buss 2, 4, 42, 47, 72 med flera. För den som planerar lite längre resor finns även hållplats för Arlandabussen vid S:t Eriksplan och Norrtull hotell.

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se.

Fakta
Fakta om bostaden
Adress
Sveavägen / Tegnérgatan
Postnummer
11359
Ort
STOCKHOLM
Fakta om föreningen
Varav hyresrätter
Parkering
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se.
Alla bilder
(utan rubrik)(utan rubrik)
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Jan Ocean Hsia

Jan Ocean Hsia

Fastighetskonsult

0709448659

ocean@lagerlofs.com