Beskrivning

  imherevalMöjlig 3a
 • Möjlig 3a
 • imherevalStora fönster
 • Stora fönster
 • imherevalHögt i tak
 • Högt i tak
 • imherevalModernt och stilrent kök
 • Modernt och stilrent kök
 • imherevalHelkaklad badrum
 • Helkaklad badrum
 • imherevalMonumental gård
 • Monumental gård
 • imherevalLåg Avgift
 • Låg Avgift
 • imherevalSkuldfri förening
 • Skuldfri förening

  Välkommen in till ”Vasaslottet”! Högst upp i det drömlik vitputsade fasaden på en magisk plats finns denna fantastisk lägenhet om två rum och kök. Ljus och luftig tack vare de stora fönsterpartier som vätter mot lugn innegård. Kök och badrum innehåller all bekvämlighet du kan önska, och lite till.

  Fastigheten är k-märkt och föreningen mycket välskött och dessutom skuldfri.

Våning/hiss
Hiss
Nej
Totalt antal våningar
4
Våning
4
Allmänt om området

Attraktivt toppläge i hjärtat av Vasastan med både Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Grönskande Vasaparken, Observatorielunden och Tegnérlunden i närområdet. Vasastan är en mycket hemtrevlig stadsdel med små unika vintagebutiker, klädaffärer och caféer som bidrar till områdets charmfulla karaktär. Här finns även ett rikt utbud av mindre restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmanden. Några kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse. De boende i Vasastan kommer att få det bästa av två världar med både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det hemtrevliga lugnet som återfinns i den ursprungliga delen Vasastaden. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!

Närservice

Butiker & Restauranger I direkt närhet finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. Känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan och Nordic Wellness. Natur & fritid I Vasastan finns ett rikligt utbud av parker och grönområden. I området kring Odenplan ligger Vasaparken med dess nybyggda lekplats, fotbollsplan/skridskobana och caféer. I närområdet finns även grönskande Tegnér- och Observatorielunden. Utmärkta vatten och grönområden finner ni vid Karlbergs slott och Hagaparken. Karlbergs slottspark har underbara promenadstråk runt Karlbergskanalen och Hagaparken/Brunnsviken kan stoltsera med båthamn, kanotklubb, badplats och på vintertid möjlighet att åka långfärdsskridskor med mera.

Kommunikation

I det direkta närområdet finns ett stort utbud av kommunikationer. Odenplan är en knutpunkt för lokaltrafik i Vasastan med entré till tunnelbanestationen Odenplan och pendeltågsstationen Stockholm Odenplan, samt flertalet bussar som tar dig över hela stan såsom buss 2, 4, 42, 47, 72 med flera. För den som planerar lite längre resor finns även hållplats för Arlandabussen vid S:t Eriksplan och Norrtull hotell.

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 65kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Upplandsgatan 54D
Förening
BRF Kejsarkronan 7
Postnummer
11328
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 830 kr
Byggnad
Byggnadsår
1904
Boarea
65 kvm
Antal rum
2
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Kejsarkronan 7
Antal lägenheter
56
Varav hyresrätter
1
Antal lokaler
6
TV och bredband
Via Comhem.
Renoveringar utförda och planerade
Kommande renoveringar. Inga större kommande renoveringar. Diskussion pågår om installation av säkerhetsdörrar och trapphusrenovering inom de närmaste åren.

2010 balkonger i uppgång E och F.
2011 ommålning tak.
2015-2016 stamrenovering, relining.
2015 fasadrenovering uppgång A och E.
2017 renovering hiss i uppgång A.
2017 byte undercentral.
Parkering
Boendeparkering för folkbokförda på adressen kan ansökas hos Stockholm stad
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Kejsarkronan 7 inklusive marken. Föreningen består av 55 lägenheter och 1 lokal med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 6 lokaler med hyresrätt.

Ekonomi
Föreningen har gått med rejält positivt resultat de senaste två åren, plus 634 tkr år 2018. Föreningen är därutöver helt skuldfri samt har hyresintäkter årligen på strax under en halv miljon kronor. Föreningen har inga beslutade avgiftshöjningar.

Gemensamma lokaler
Otroligt vacker innergård, föreningslokal, tvättstuga, sopprum med miljösortering, cykelställ och cykelrum (under uppgång D).
Alla bilder
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Suzan Levin

Suzan Levin

Fastighetsmäklare

070-810 69 60

Suzan@lagerlofs.com