Beskrivning

Varmt välkommen till denna fina 2:a med balkong! Lägenheten har ett högt läge med fin utsikt över omgivningarna. Utmärkt läge med omedelbar närhet till pendeltåg, Södertörns Högskola samt Huddinge Sjukhus!

Rumbeskrivningar
Hall
Välkomnande rum.
Badrum
Kaklade väggar, wc samt handfat.
Kök med matplats
Kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Kyl,frys, spis, ugn samt diskmaskin.
Vardagsrum
Stort och öppet vardagsrum med anslutning till inglasad balkong.
Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng. Fönster.
Våning/hiss
Hiss
Yes
Totalt antal våningar
11
Våning
8
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
18 Juni 2019
Energiförbrukning
69 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Allmänt om området

Att bo i Flemingsberg Flemingsberg är Huddinges mest expansiva kommundel. Här växer en urban stadsmiljö fram i en ny stadsdel runt tågstationen. I Huddinge finns flera högskolor och företag kopplade till utveckling och forskning. Flemingsberg har ett stort antal flerfamiljshus från 60- och 70-talet och i det utvecklingsprogram som startats kommer 12.000 nya bostäder byggas i centrum, arbetsplatser skapas och en utökad service erbjudas. Här finns restauranger, shopping och nöjen. Flemingsberg har närhet till idrott och rekreation, bl.a. nya Fleminghallen, sportcentrat i Visättra, Flottsbro alpina skidbacke, mountainbike-banor och badsjöar. Sörmlandsleden och Sverigeleden (cykel) passerar nära Flemingsberg. Campus Flemingsberg har ca 17.000 studenter och flera högskolor (t.ex. Södertörns Högskola, KTH, Polishögskolan) och ett forskningscentra, Novum forskningspark. Den största arbetsgivaren är Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. I och i anslutning till området finns många förskolor, flera grundskolor och två gymnasieskolor (IT-gymnasiet och Yrkesskole-gymnasiet). I centrum finns en fritidsgård, Ungzon, för 13-19 år. Här finner man även ett äldreboende. Flemingsberg är hållplats för såväl fjärrtåg som pendeltåg. Man tar sig lätt både till Arlanda och Stockholm C (18 min.). Förutom många busslinjer, som redan nu finns, kommer en spårväg att byggas. Det blir en tvärförbindelse till andra kommundelar, t.ex. Kungens Kurva, med ändhållplats i Älvsjö. Köpa eller sälja bostad i Flemingsberg? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Fakta
  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 37kvm
  • Månadsavgift 2 847 kr I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Budgivning pågår
Se Budhistorik
Bud Budgivare Tidpunkt
1 500 000kr 1 30 September 13: 17
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Terapivägen 18E, våning 8
Förening
Brf Grantorp i Huddinge
Lägenhetsnummer
45-2023-5-382-7
Postnummer
14156
Ort
HUDDINGE
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 847 kr I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv
Byggnad
Byggnadsår
1975
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
37 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Grantorp i Huddinge
Antal lägenheter
493
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Samtliga lägenheter är anslutna till Bredbandsbolagets fibernät med 250/100 Mbit samt till Comhems nät. Det ger möjlighet till snabbt bredband och digital-TV från någon av de leverantörerna. Bredband från bredbandsbolaget ingår i avgiften.
Renoveringar utförda och planerade
2018 Fönsterbyte

2019 Trapphusmålning

2020 Balkongrenovering hus 16, Tätskikt ovan garage, rivning och byte

2021 Plåtfasad, tvätt målning, Balkong betong renovering hus 18.

2022 Hiss renovering/byte
Parkering
Garage och parkeringsplatser finns att hyra. Till dessa är det separata köer. Plats kan hyras till en kostnad om cirka 450 kr/månad. I garagen som ligger mellan husen 14 och 16 finns flera gästparkeringsplatser, en gästparkeringsplats kostar 30 kr per dygn att hyra.
Allmänt om föreningen
Brf Grantorp har adressen Terapivägen 16-18 i Huddinge. Föreningen omfattar 493 lägenheter som var färdigställda 1989 - 1990, knappt 80 tal är fortfarande hyresrätter. När kontrakten på dessa lägenheter sägs upp säljs de till högstbjudande på den öppna marknaden.

Inom 400 m finns Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, Flemingsbergs station med pendeltåg och SJ-tåg samt Södertörns Högskola. Vi har också nära till grönområden och vårt centrum.

Tvärförbindelser med buss till Norsborg och Hallunda i väst, Skärholmen och Kungens Kurva i norr och till Skogås och Trångsund i öst.
Alla bilder
(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Robert Kullberg

Robert Kullberg

Reg. Fastighetsmäklare

0708475777

robert@lagerlofs.com