Beskrivning

Lyxig 4:a högst upp med dubbla badrum mitt i Odenplan

 • Underbart ljusinsläpp
 • Luftig känsla
 • Öppen lösning mellan kök och vardagsrum
 • Fräscht kök
 • Modernt och rymligt badrum
 • Tvättmaskin och torktumlare
 • Fina trägolv
 • Optimalt läge invid Odenplan
 • T-bana, pendel och buss runt knuten
 • Många restauranger och butiker
 • Vasaparken och Hagaparken

Toppläge i Vasastans hjärta vid Odenplan. Denna ljusa 4:a ligger högt upp i huset med stor balkong i sydväst och dubblabadrum. Ljus och luftig känsla med många fönster och utsikt mot lummigainnergården. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till sociala stunder. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp i lägenheten. Här bor du på bästa läge i en vacker genomgående lägenhet med direkt närhet till Odenplan som erbjuder både tunnelbana, pendel och flertalet bussar. Kort avstånd till flera skolor såsom Handelshögskolan, KTH och Universitet. I kvarteren finner du en uppsjö av bra restauranger, caféer och barer. Söker du grönska och vatten så har du både Vasaparken och Hagaparken en kort promenad bort.

Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
7
Våning
6
Allmänt om området

Attraktivt toppläge i hjärtat av Vasastan med både Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Grönskande Vasaparken, Observatorielunden och Tegnérlunden i närområdet. Vasastan är en mycket hemtrevlig stadsdel med små unika vintagebutiker, klädaffärer och caféer som bidrar till områdets charmfulla karaktär. Här finns även ett rikt utbud av mindre restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmanden. Några kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse. De boende i Vasastan kommer att få det bästa av två världar med både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det hemtrevliga lugnet som återfinns i den ursprungliga delen Vasastaden. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!

Närservice

Butiker & Restauranger I direkt närhet finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. Känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan och Nordic Wellness. Natur & fritid I Vasastan finns ett rikligt utbud av parker och grönområden. I området kring Odenplan ligger Vasaparken med dess nybyggda lekplats, fotbollsplan/skridskobana och caféer. I närområdet finns även grönskande Tegnér- och Observatorielunden. Utmärkta vatten och grönområden finner ni vid Karlbergs slott och Hagaparken. Karlbergs slottspark har underbara promenadstråk runt Karlbergskanalen och Hagaparken/Brunnsviken kan stoltsera med båthamn, kanotklubb, badplats och på vintertid möjlighet att åka långfärdsskridskor med mera.

Kommunikation

I det direkta närområdet finns ett stort utbud av kommunikationer. Odenplan är en knutpunkt för lokaltrafik i Vasastan med entré till tunnelbanestationen Odenplan och pendeltågsstationen Stockholm Odenplan, samt flertalet bussar som tar dig över hela stan såsom buss 2, 4, 42, 47, 72 med flera. För den som planerar lite längre resor finns även hållplats för Arlandabussen vid S:t Eriksplan och Norrtull hotell.

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 114kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Surbrunnsgatan 57, 6tr
Förening
Brf Odenpalatset
Postnummer
11327
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 922 kr
Byggnad
Boarea
114 kvm
Antal rum
4
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Odenpalatset
Antal lägenheter
148
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Ip-Only
Renoveringar utförda och planerade
2020: Relining

Pågående renoveringar:
Entré- och trapphusrenovering. Föreningen ser över att renovera entréerna på Surbrunnsgatan med nya dörrar, belysning, ommålade väggar etc.
Underhållsplan redovisas i den ekonomiska planen under "teknisk beskrivning". I dagsläget finns det ca 10 000 000 kr i kassan avsatta för renoveringar och underhåll.
Parkering
fastigheten på Surbrunnsgatan finns ett garage där Aimo Park hyr ut platser. För tillgänglighet, besök www.aimopark.se
Allmänt om föreningen
Brf Odenpalatset registrerades hos Bolagsverket 2019-10-23 och består av tre huskroppar på adresserna Hagagatan 1, Surbrunnsgatan 53-59 och Odengatan 50-60. Bostadsarea: 9925 kvm

Föreningen avser att bedriva verksamheten som en äkta bostadsrättsförening vilket förutsätter att 60 % av lägenheterna måste vara bostadsrätter. I dagsläget är det drygt 60 % som har köpt/avser köpa sina lägenheter vilket innebär att föreningen med största sannolikhet kommer att klassas som äkta.

Gemensamma utrymmen:
- Två tvättstugor belägna på Surbrunnsgatan och Hagagatan 1.
- Innergård.
- Cykelrum.
- Grovsoprum.
Alla bilder
Lyxig 4:a högst upp med dubbla badrum mitt i OdenplanLyxig 4:a högst upp med dubbla badrum mitt i Odenplan
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com

Extra kontakt

Cathrine Brooling

Cathrine Brooling

Fastighetsmäklare

070-8666584

Cathrine@lagerlofs.com