Beskrivning

Duplex

  • ca 31kvm Takterrass samt 3kvm teknik terass
  • Högst upp

Underbart townhouse i populära Haga Nova. Social planlösning på entréplan med öppen planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet. Härligt ljusinsläpp via många och stora fönster från golv till tak. På mellanplan finns den privata avdelningen med tre sovrum och stort badrum med balkong. Vidare upp på taket finns en solig takterrass om 31 kvm. Välkomnande hall med badrum och avhängning. Ett helt unikt boende i Hagastaden.

Allmän om området

Attraktivt toppläge i hjärtat av Vasastan med både Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Grönskande Vasaparken, Observatorielunden och Tegnérlunden i närområdet. Känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan och Nordic Wellness. I direkt närhet finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Närhet till mycket goda kommunikationer (T-banenätets alla linjer, stadsbussar, Arlandabussar och Arlanda express). Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!

Fakta
  • Antal Rum 4 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea/Biarea 86kvm / 3kvm
  • Månadsavgift 4 300 kr
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sonja Kovalevskys Gata 3
Förening
BRF Haga Nova
Lägenhetsnummer
2065
Postnummer
11365
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 300 kr
Byggnad
Boarea
86 kvm
Biarea
3 kvm
Antal rum
4
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Haga Nova
Antal lägenheter
276
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
8
TV och bredband
TV: Huset är kopplat till Telenor och "must carry" kanalerna ingår i avgiften. SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen och Kunskapskanalen ingår.

Bredband: Via Telenor fiber 250/100 Mbit. Obligatoriskt tillägg på avgiften till föreningen om 165 kr/mån.
Parkering
Det finns ett garage i föreningen med 173 garageplatser (varav 23 har förråd) och tre MC-platser. Kostnad för garage är 2 250 kr/mån, garage med förråd 2 812 kr/mån, garage med eluttag 2 750 kr/mån samt MC-plats 500 kr/mån.
Allmänt om föreningen
FÖRENING
ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Namn:

Brf Haga Nova

Kommun:

Stockholm

Brf Haga Nova. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns 6 lokaler på gatuplan som upplåts med hyresrätt och två bostadsrättslokaler som upplåts till förskolor. Två övernattningslägenheter samt ca 40 förråd finns att hyra. Några enstaka förråd finns lediga att hyra, 210 kr/kvm.

Föreningen köpte fastigheten 2017 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på 2,5% respektive 1 % av prisbasbeloppet för år 2020.

Föreningen har två övernattningslägenheter, cykelrum samt barnvagnsrum. För mer information se föreningens hemsida: http://www.haganova.se

BYGGNAD
Byggår:

2017

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja

RENOVERINGAR - UTFÖRDA OCH PLANERADE
Inga planerade renoveringar.
PARKERING
I föreningen finns 173 garageplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 2 250 kr/månad för en vanlig parkeringsplats och 2 750 kr/månad för parkeringsplats med el. Föreningen förfogar dessutom över 3 MC-platser. Lediga garageplatser finns att hyra. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.stockholm.se

TV OCH BREDBAND
Telenor är leverantör av fiber för internet och tv. Huset är kopplat till Telenor och “must carry” kanalerna ingår i avgiften. SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen och Kunskapskanalen ingår utan särskild betalning. Övriga kanaler är tillval och bestäms av lägenhetsinnehavaren. Tillägg tillkommer för fiber 250/100 Mbit.
Alla bilder
DuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplexDuplex
Karta
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com