Beskrivning

 • Drömlägenhet med balkong på bästa adress med insynsskyddat läge
 • Stor balkong i fritt västläge med milsvid utsikt
 • Fint kök med diskmaskin och induktionshäll
 • God förvaring i flera inbyggda garderober
 • Lugnt läge i grönområde med fem minuters promenad till innerstadspulsen på Fridhemsplan och restauranger och bad i Hornsberg
 • T-bana samt bussar direkt utanför porten

  *** accepterat pris ***

  Ljus och välplanerad högt upp i huset (vån 7 av 7) med stor balkong i både högt och soligt läge med milsvid utsikt. Luftig och lättmöblerad i insynsskyddat läge med stort ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Lägenheten har ett fint kök med alla bekvämligheter. Rymligt badrum med duschhörna och tvättmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober i hallen. Perfekt läge i ett grönområde med närhet till Fridhemsplan och Hornsberg. Goda kommunikationer finner ni med både T-bana och bussar vid Stadshagen i direkt närhet utanför porten. Här har ni ett inflyttningsklart boende med samtliga attribut.

  I lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående ljusa ytskikt och stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Öppen planlösning som inrymmer stora sällskapsytor och matplats för större sällskap. Möjlighet att sätta upp en vägg för att få avskilt sovrum. Kliv ut på den rymliga balkongen i fritt västläge med eftermiddags/kvällssol här ryms både möblemang och grill. Till lägenheten hör även ett källarförråd om ca 3 kvm.

  Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet!

Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
7
Våning
7
Allmänt om området

Här bor du minst sagt mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med närhet till vattnen och natur. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Med en kort promenad på S:t Eriksbron över Karlbergsjön är du plötsligt mitt i Birkastan. Där kan du även vandra vidare och njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud.

Närservice

Här finns populära Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping, samt nära till Rålambshovsparken, Kronobergsparken, Karlbergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längs vattnet. Nyanlagda gångstråket vid Hornsbergs Strand kantat har badbryggor och vattennära restauranger, där man kan avnjuta kvällssolen. Perfekt ställe att även avsluta löpturen runt Kungsholmen med träning i utegymmet, ett dopp i Mälaren eller en runda i vackra och närbelägna Kronobergsparken - fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Trafikplatsen Fridhemsplan var förr en stor spårvägsknut och idag är den bytesplats för blåa och gröna tunnelbanelinjerna. Flera blå bussar (1, 3 och 4) liksom många andra busslinjer passerar här samt flygbussarna till och från Arlanda.

Parkering

Boendeparkering kan ansökas på: https://parkering.stockholm/boendeparkering/

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 1 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 33kvm
 • Månadsavgift 2 107 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och fiber.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sankt Göransgatan 146, 7tr
Förening
BRF Stugan 4 i Stockholm
Lägenhetsnummer
1706
Postnummer
11217
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 107 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och fiber.
Byggnad
Byggnadsår
1967
Boarea
33 kvm
Antal rum
1
Driftkostnader
El
2 000 kr
Försäkring
2 000 kr
Total driftkostnad
ca 4 000 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Stugan 4 i Stockholm
Antal lägenheter
83
Varav hyresrätter
2
Antal lokaler
4
TV och bredband
Internet
Via Telenor (fiber 100/100 Mbit/s), ingår i månadsavgiften till föreningen. För mer information, se länk.

TV
Via Tele2. För grundpaketet på 17 kanaler (för närvarande) samt 8 valbara kanaler betalas ett obligatoriskt tillägg om 71 kr/månad för alla medlemmar utöver månadsavgiften.
Renoveringar utförda och planerade
2020: Renovering av hissar
2019: Nytt nyckelsystem & större översyn av ventilationssystemet
2018: Total översyn ventilation för hela fastigheten påbörjad. Total översyn för potentiell inköp av nytt nyckelsystem. Energideklaration.
2017: Stambyte och relining. Stambyte av samtliga badrum och horisontella stammar. Relining av samtliga vertikala stammar. Den relining-metod som är utförd har en förväntad livslängd på ca 40 år.
2016: OVK förskola genomfördes. Bärlinor på hissarna byttes ut. Omfattade uppdaterande trädgårdsarbete genomfördes. Upphandlingsarbete för kommande stambyte / reliningsarbete genomfördes.
2015: Relining av skyddsrum i hus 146 genomförd. Videokameror installerade i källaren på båda husen. Förlängning av kontrakt med Bredbandsbolaget i 3 års tid gällande fiber till samtliga lägenheter. Anticimex inspektion inkl. fuktmätning i samtliga lägenheter genomförd.
2014: Stambyte av avloppsrör i källare hus 146. Ny ventilation installerad på förskola i hus 146.
2013: Spolning & filmning av samtliga rör. Stambyte av avlopps- och dagvattenrör från hus 146 till hus 152 genomförd. Balkongbyggnation slutförs för 21 lägenheter, nya balkonger mot innergården. Inköp av ny tvättmaskin till tvättstugan.
2012: Balkongbyggnation påbörjas för 21 lägenheter, nya balkonger mot innergården. Ny isolering läggs på båda taken för att sänka värmekostnaderna och säkerställa värme i lägenheterna på högsta våningen. Stambyte av avloppsrör i källaren i hus 152 genomförd.
2011: Nytt tak på gårdshuset innergård framför hus 146. Total renovering av båda huvudentréerna genomförs. Renovering av samtliga ytterdörrar genomförs.
2010: Samtliga radiatorventiler byttes ut i hela fastigheten. Nytt tak på föreningslokalen. Tvättstugan färdigställdes efter en vattenskada. Nya entrédörrar till fastigheten inköptes.
2009: Fasadrenovering hus 146 och 152.

PLANERADE
2021: Under Q1 och Q2 kommer det ske en fönsterrenovering
Parkering
För garageplatser vänder man sig direkt till Stockholms Stad som driver garaget åt föreningen. Drygt 80 platser i två garage. Avgiften är 2125kr/ månad. I dagsläget finns inga lediga platser och det är många i kö dock får man som medlem förtur.
För att ställa dig i kö, gå in på http://www.stockholmparkering.se/Pages/PplatserAttHyra.aspx.
Om du vill ha en parkeringsplats, ring 08-772 96 00
Allmänt om föreningen
Brf Stugan 4 är en äkta förening och äger fastigheten Stugan 4. Fastigheten är belägen på S:t Göransgatan 146-152. På fastigheten finns två flerbostadshus som byggdes 1967. Föreningen köpte fastigheten 2001. Föreningen upplåter 81 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter med hyresrätt samt 4 lokaler.
I lokalerna finns 3 förskolor, två dagis och en övernattningslägenhet.

Gård & Området
Innergård: Lekplats och grönområden
Grönområden: Stadshagsparken och promenadvägar runt Kungsholmen. Ligger strax intill husen.

Takterrasser
Högst upp i varje hus finns inredda takterrasser med underbar utsikt.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett källarförråd som ingår i månadsavgiften. Föreningen upplåter även nio extra källarförråd, som uthyrs i mån av plats och mot extra avgift.
Alla bilder
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com