Beskrivning

Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!

 • Fint ljusinsläpp
 • Högt i tak!
 • Välskött förening
 • Centralt läge i Sundbyberg
 • Känsla av småstadsidyll
 • Flera gym i närområdet
 • Bra restaurangutbud
 • Nära grönska & parker
 • Närhet till service
 • Utmärkta kommunikationer
 • Två separata sovrum.
 • Stambytt och fräscht badrum.
 • Genomgående fina ytskikt och renoverat kök.
 • Nära till alla de bästa kommunikationerna från Sundbyberg i form av T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar samt även Näckrosens andra blåa linje och buss 515 (Odenplan).
 • Nära till Sundbybergs rika utbud av restauranger.
 • Nära till Tornparken, Löt- och Råstasjön samt Golfängarna.
 • Nära till Hemköp, Coop, Willys och Ica Maxi.

  *** Kommande ***

  Välkomna till denna lyxiga välplanerade och trivsamma lägenhet med ett fantastiskt läge mitt i Sundbybergs pulserande hjärta. Med två separata sovrum och kök separat från vardagsrum så är det här en fröjd att landa i efter en lång arbetsdag. Under vinterhalvåret njuter du vid öppna spisen med filten nära till hands. Denna hemtrevliga och ljusa lägenhet med en stor balkong som vetter mot sydväst. Köket är rymligt och erbjuder en matplats för 4 personer vid det stora fönstret. När våren nalkas och sommaren framför allt slår till har du en balkong i bästa solläge. Utanför möts du av vacker grönska som blommar på till våren och även skänker insynsskydd. Nedanför porten har du ett pulserande läge med 2 minuter gång till t-bana, tvärbana, pendeltåg, bussar och allt du behöver alldeles invid. Nära till Hemköp & Coop för snabb stödhandling och även till Willys eller Ica Maxi för storhandeln. Från porten om 2 minuter har du vackra Tornparken. Alla de bästa restaurangerna också nedanför gatan.Här bor du med kommunikationen och shoppingstråket runt hörnet.

Rumbeskrivningar
Badrum
Stambytt och fräscht badrum 2015. Utrustat med wc, ducsch, spegelskåp, handfat och handdukstork. Klinkergolv och helkaklade väggar i vitt.
Sovrum 1
Bostadens Master bedroom rymmer med all enkelhet dubbelsängen och dess tillhörande möblemang. Här finns det även en stor garderobsvägg och plats för en skrivbord.
Sovrum 2
Andra sovrummet som idag nyttjas som kontor/hobbyrum.
Vardagsrum
Stort vardagsrum med plats för en större soffgrupp och tillhörande möblemang. Öppen spis som fungerar.
Balkong
Från vardagsrummet når du ut till bostadens balkong i söderläge.
Förråd
Till bostaden hör en nyttjanderätt om ett vindsförråd samt matförråd i källaren.
Våning/hiss
Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
1
Allmänt om området

Detta charmiga område i hjärtat av Sundbyberg domineras av flerbostadshus, ståtliga stenhus och trävillor från förra sekelskiftet blandat med betydligt yngre byggnader. Området är mycket populärt att bo i och två bidragande orsaker till detta är känslan av en mysig småstad samt möjligheten att ta sig in till city på ett snabbt och smidigt sätt. Här har du även närhet till allt vad du behöver som kommunikationer, skolor, förskolor, affärer, banker, restauranger, barer, bibliotek, apotek, systembolag, frisörer, idrottsplatser och grönområden. Sundbyberg blev 1927 landets 113:e stad och omfattades då endast av bebyggelsen kring järnvägen. Idag har Sundbyberg kvar sin småstadskänsla men har utvecklats från en arbetarstad till en tjänstemannastad utan att förlora sin charm.

Närservice

Skolor & barnomsorg Det finns gott om förskolor, fritids, grundskolor och gymnasium i området och närområdena, t ex Klippans förskola, Kullen och Lysande förskola. Grundskolor finns Lilla Albyskolan, Duvboskolan och Ängsskolan. Nu har även Viktor Rydberg öppnat sin högstadie - och gymnasieskola. Mer info finns på www.sundbyberg.se Natur & fritid På bara några minuters promenad har du flera grönområden och naturområden i form av Marabouparken, Tuvanparken, Tornparken Golfängarna, Lötsjön och Råstasjön. Längs med Bällstaån finns också ett fint promenadstråk in via Pampas marina ända in till city. I området finns även Ursviks motions- och friluftsområde. Här finns även Lötsjöns utegym. Affärer & restauranger Sundbyberg centrum och Signalfabriken erbjuder ett stort utbud av affärer, butiker och restauranger. Du hittar allt från mataffärer, klädesbutiker, elektronikaffärer, bokhandel, apotek, färghandel m.m. Då det gäller restauranger och mat är det här Sveriges restaurangtätaste stad. Kultur & nöjen I Marabouparken finns det grönska, utställningar, restaurang och en nybyggd konsthall.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda då det finns T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar inom gångavstånd. Det tar 9 min med pendeltåg till centralen.

Parkering

Boendeparkering ansökes om hos kommunen.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 75kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Rosengatan 12B
Förening
Brf Gåsen 8
Postnummer
17270
Ort
Sundbyberg
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 848 kr
Byggnad
Boarea
75 kvm
Antal rum
3
Driftkostnader
El
2 000 kr
Försäkring
2 000 kr
Total driftkostnad
ca 4 000 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Gåsen 8
Antal lägenheter
16
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
1
TV och bredband
Bredband via fiber från Sundbybergs stadsnät. Kabel-TV via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen har inga egna parkeringsplatser utan Sundbybergs boendeparkering tillämpas för en kostnad om 600 kr/mån.
Allmänt om föreningen
Brf Gåsen 8 består av 16 st lägenheter och en lokal. I källarplanet finns gemensam tvättstuga med nya tvättmaskiner, cykelförråd samt en föreningslokal. Brf Gåsen 8 bildades 1978. Föreningen har en gemensam trädgård med utemöbler samt en grill som får nyttjas av föreningens medlemmar. Föreningen har en välskött ekonomi med låg belåning. I dagsläget föreligger inga planerade avgiftsförändringar enligt föreningen.

Följande större renoveringar har gjorts i föreningen de senaste åren:

2008: Renovering av samtliga balkonger inkl räcken, renovering av tvättstuga med nya maskiner samt nya elledningar.
2007: Inköp av nytt sophus, ny tvättmaskin till tvättstugan samt genomförande av energideklaration. Imkanaler till 5 st lägenheter har tätats.
2005: Renovering av entréportar samt inköp av nya utemöbler. Strömbrytare i källaren byttes samt komplettering av eluttag vid portarna.
2003: Stamspolning av kök- och badrumstammar.
2002: Nytt staket uppsatt mot Rosengatan, utbyte av värmesystem i källaren och värmeväxlare i pannrum.

I ett suveränt läge granne med Sundbybergs kyrka ligger Brf Gåsen 8. Här bor man i en av Sundbybergs mest attraktiva delar med kort gångavstånd till centrum samtidigt som man har närhet till fina strövområden kring Duvbo och Lötsjön. Det är ett mycket lugnt och trevligt område med närhet till butiker, restauranger, cafeér och all tänkbar service. Mycket goda kommunikationer med kort promenadavstånd till T-bana och pendeltåg samt bra bussförbindelser, bl a buss 515 till Odenplan. För den som är sportintresserad har Sundbyberg ett brett utbud av aktiviteter. I närområdet ligger även simhall, idrottsanläggningar med bl a styrketräning, fotbollsplan, tennisbanor och ishall.
Alla bilder
Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!Balkong mot vacker grönska i det centralaste av lägen i Sundbyberg! Öppen spis!
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com