Beskrivning

Väldisponerad gaveltrea i lummiga Södra Bergshamra med stor balkong i söder.

 • Välplanerad och ljus gaveltrea i mycket populärt radhusområde.
 • Stor möblerbar balkong med tak och soligt söderläge
 • Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck
 • Lummig utsikt med årstidernas fantastiska färgskiftningar
 • Fräscht helkaklat badrum med klinker och golvvärme
 • Rymligt och välutrustat kök
 • Stort master bedroom
 • Barnrum med inbyggd våningssäng med ypperliga förvarings- och lekmöjligheter
 • Två externa förråd, varav ett i direkt anslutning till bostaden.
 • Mycket barnvänligt område
 • Närhet till härliga naturområden
 • Fantastiska kommunikationer
 • Bra närservice i Bergshamra Centrum
 • Bra närköp i form av ICA och COOP

  På övre våningen i de populära radhusen på Pipers väg finner ni denna välplanerade och ljusa gaveltrea som snart kommer ut för försäljning.

  Det rymliga vardagsrummet har fönster i två väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Det fria läget gör att man under vinterhalvåret ser ända ner till Brunnsviken. Övriga årstider kan man följa lövträdens alla färgskiftningar.

  Från trappan upp till lägenheten når man den stora möblerbara balkongen/uteplatsen. Här kan man njuta av sköna dagar i solen.

  Rymligt och välutrustad kök med plats för ett ordentligt matbord. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme o infällda spotlights , samt utrustat med tvättmaskin. Ett stort master bedroom och ett mindre barnrum med platsbyggd våningssäng. Utmärkt förvaring i garderobsväggar, samt i 2 externa förråd, varav den ena ligger direkt anslutning till lägenheten under trappen.

  Fantastiskt läge i Södra Bergshamra i ett mycket idylliskt och barnvänligt område. Här bor man nära till natursköna områden såsom Bockholmen, Ulriksdals slott och den vackra slottsparken vid Edsviken. Endast en kort promenad till den mysiga Kafé Sjöstugan samt Brunnsvikens vatten med fina sol- och badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Närhet till Hagaparken, Bergianska trädgården och Naturhistoriska riksmuséet. Områdets ICA affär ligger bara en minut bort och i Bergshamra Centrum finns restauranger, affärer, apotek och all tänkbar service.

  Önskar man sig in till Stockholms centrum så ligger T-banestationen endast ett par minuter bort. Därifrån tar röda linjen dig in till T-centralen (via Universitetet, KTH, Stadion och Östermalmstorg) på ca 10 minuter.

  Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Rumbeskrivningar
HALL
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter vid hatthylla, samt inbyggd garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Ljusrandiga tapeter och sobert grått klinkergolv. Från hallen når man den stora möblerbara balkongen/uteplatsen under tak. Det fina söderläget borgar för många soltimmar.
VARDAGSRUM
Stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum med fönster i två väderstreck. Vitmålade väggar och laminatgolv med ekstavsmönster.
KÖK
Rymligt kök med plats för större matbord invid stort fönsterparti. Gott om köksskåp bakom vita luckor med kromhandtag. Bra med arbetsytor på köksbänk av trä. Ovanför bänken pryds väggen av svart mosaikkakel. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en plastmatta med rutmönster i ljusbrun nyans. Maskinutrustning: Spis med glashäll - Gorenje (2017); Diskmaskin - Bosch (2017); Kombinerad Kyl/Frys - Samsung; Köksfläkt - Franke.
SOVRUM 1
Stort sovrum med plast för dubbelsäng och annat möblemang. Bra med förvaring i garderobsvägg med 4 garderober. Ljusa väggar och laminatgolv i ekstavsmönster.
SOVRUM 2
Litet sovrum med platsbyggd våningssäng med förvarings- och lekutrymmen. Vita strukturtapeter och laminatgolv i ekstavsmönster.
BADRUM
Fräscht helkaklat badrum i vitt med sobert grå klinkergolv med golvvärme och infällda spotlights i taket. WC, handfat, kommod i trä, spegelskåp ovanför handfatet, handdukstork, dusch med transparenta vikbara glasdörrar, vitt högskåp och väggskåp, samt tvättmaskin (Elektrolux) med bänkskiva i trä ovanför.
FÖRRÅD
Ett kallförråd med snedtak under trappan och ett större externt varmförråd. Under trappan finns också en öppning där man kan ställa saker som exempelvis barnvagn.
Våning/hiss
Hiss
Nej
Totalt antal våningar
1
Våning
1
Kommentar Våningsplan
Övervåning i radhus
Allmänt om området

Bergshamra är den stadsdel som har en unik tillgång till Ulriksdals och Brunnsvikens grönskande lummiga parker och med sjökontakt i både söder och norr. Området gränsar till Nationalstadsparkens stora strövområden. Naturen och fritid Bergshamra ligger nära både Brunnsviken och Stocksundet. I den norra delen av Bergshamra ligger Bergshamra IP. Idrottsplatsen består av 2 fotbollsplaner, 2 tennisbanor, 4 basketkorgar och en löpbana. I Bergshamra finns även Svedenbadet som är ett bassängbad utomhus. Nära till badbryggor och badklippor. Perfekt område för dig som tycker om att springa eller ta en långpromenad.

Närservice

Skolor och barnomsorg Bergshamraskolan ligger på Hjortstigen och är en kommunal grundskola med samtliga årskurser. Svedenskolan Bergshamra ligger intill Bergshamraskolan och är en speciell skola för barn med autism och autismliknande tillstånd, för barn i årskurs 1-5. Ingridskolan ligger också intill Bergshamraskolan. Det finns även flera förskolor i området. Affärer och restauranger Bergshamra centrum erbjuder bl.a bibliotek, kemtvätt, affärer, restauranger, vårdcentral, frisör och apotek. Kultur och nöjen I Bergshamra finns många kulturminnen, såsom: Lusthuset Monte Carlo, Pipers park och Tivoliparken.

Kommunikation

Bergshamra har mycket god kommunikation genom t-banans röda linje. Restid till T-centralen är 12 min. Även stort utbud av SL bussar samt Roslagsbanan där närmaste station är Universitetet.

Parkering

Boendeparkering Solna Stad finns att ansöka på https://sjalvservice.solna.se/oversikt/flowoverview/56

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 65kvm
 • Månadsavgift 3 780 kr inkl. värme och VA samt grundutbud digital TV och bredband via Telenor.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Pipers väg 129
Förening
BRF Bergshamra gård
Lägenhetsnummer
9182
Postnummer
17073
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 780 kr inkl. värme och VA samt grundutbud digital TV och bredband via Telenor.
Byggnad
Byggnadsår
1985
Boarea
65 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Bergshamra gård
Antal lägenheter
110
Varav hyresrätter
3
Antal lokaler
1
TV och bredband
Grundutbud digital TV och bredband via Telenor ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen äger sammanlagt 69 stycken P-platser på tre parkeringar. Hyran är för närvarande 300 kr per månad och debiteras samtidigt med månadsavgiften. Kötiden är ca 1-2 år
Allmänt om föreningen
Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag och är därmed en äkta bostadsrättsförening sedan 2002. Den består av 110 lägenheter varav 3 upplåts med hyresrätt, samt 1 lokal (förskola) och består av 17 småhus.

Föreningen har tre gemensamma tvättstugor, en vardera på Pipers väg 9 och 11 samt en fristående tvättstuga på Pipers väg 167

Det finns för närvarande tre små cykelrum med begränsat antal platser att hyra för cyklar.

Föreningen disponerar en fritidslokal belägen vid Pipers väg 9. Lokalen är bland annat utrustad med pingisbord och kan bokas för kalas.

Föreningen har ett gästrum vid Pipers väg 167 som kan bokas av föreningens medlemmar för 1-5 dagar för en kostnad av 200 kr per natt.

Soprum för hushållssopor och matavfall finns på gavlarna mot Pipers väg respektive Carl Malmstens väg.

Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen.

Föreningen accepterar ej delat ägandeskap.

Förråd
Till lägenheterna hör ett litet separat källarförråd. Det finns även ett litet ouppvärmt förråd i anslutning till varje lägenhet.

Inga höjningar är planerade
Alla bilder
Väldisponerad gaveltrea i lummiga Södra Bergshamra med stor balkong i söder.Väldisponerad gaveltrea i lummiga Södra Bergshamra med stor balkong i söder.Väldisponerad gaveltrea i lummiga Södra Bergshamra med stor balkong i söder.Väldisponerad gaveltrea i lummiga Södra Bergshamra med stor balkong i söder.Väldisponerad gaveltrea i lummiga Södra Bergshamra med stor balkong i söder.Väldisponerad gaveltrea i lummiga Södra Bergshamra med stor balkong i söder.Väldisponerad gaveltrea i lummiga Södra Bergshamra med stor balkong i söder.Väldisponerad gaveltrea i lummiga Södra Bergshamra med stor balkong i söder.Väldisponerad gaveltrea i lummiga Södra Bergshamra med stor balkong i söder.Väldisponerad gaveltrea i lummiga Södra Bergshamra med stor balkong i söder.Väldisponerad gaveltrea i lummiga Södra Bergshamra med stor balkong i söder.
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare