Beskrivning

Fantastisk utsikt över parken!

  imherevalBalkong mot lugn gata & grönskande park
 • Balkong mot lugn gata & grönskande park
 • imherevalÖppen planlösning
 • Öppen planlösning
 • imherevalHögt och ljust läge
 • Högt och ljust läge
 • imherevalSmakfulla materialval
 • Smakfulla materialval
 • imherevalVälplanerad öppen planlösning
 • Välplanerad öppen planlösning
 • imherevalLyxigt badrum
 • Lyxigt badrum
 • imherevalTvättmaskin och torktumlare
 • Tvättmaskin och torktumlare
 • imherevalGoda förvaringsmöjligheter
 • Goda förvaringsmöjligheter
 • imherevalBra serviceutbud i området
 • Bra serviceutbud i området
 • imherevalGym runt husknuten
 • Gym runt husknuten
 • imherevalHagaparken och Brunnsviken
 • Hagaparken och Brunnsviken
 • imherevalBra kommunikationer
 • Bra kommunikationer

  Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  Välkomna till denna härliga 2a med balkong i bästa solläge! Denna bostad är otroligt ljus, öppen, kvadratsmart och med genomgående parkett. Lägenheten har öppna sociala sällskapsytor, perfekt för sammankomster med familj och vänner. Material och utrustning är av högsta kvalitet i och med att byggnaden är uppförd år 2019. Köket är stilrent och med all maskinell utrustning integrerat och inbyggt bakom ljusa luckor, med rostfria handtag. Ovan arbetsbänk sitter spotlights. Vardagsrummets intilliggande placering skapar en optimal plats för matplats, soffa och TV-bänk. Access till bostadens balkong sker via vardagsrummet. Här finns gott om plats för inredning av loungemöbler och växter för en avkopplande miljö att bruka under årets varmare månader. Föreningen har god ekonomi och till lägenheten hör ett förråd. Denna fräscha lägenheten måste verkligen upplevas på plats.

  Nina Einhorns Gata välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel som fortsätter växa där det kommer att bli ett grönt och öppet stråk med parker och grönskande natur. Du har även lyxen att vara belägen i närhet till vackra Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Du kan annars välja att ta den lokala bussen som går 200 meter från fastigheten, denna tar dig till närmaste tunnelbanestation på 2 minuter, på detta avstånd har du även buss till Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden.

Rumbeskrivningar
Hall
Välkomnande hall som öppnar upp mot bostadens kök och vardagsrum med ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns gott om plats att möblera med önskade förvaringslösningar och möbler.
Vardagsrum
Socialt öppen planlösning med rikligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för soffgrupp, matsalsbord och önskad möblering. En trevlig plats att umgås på med vänner och familj. Längs med ena väggen finns flertal integrerade garderober från golv till tak för utmärkt förvaring. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar.
Kök
Stilfullt kök med vita släta luckor och kromade handtag. Slitstark bänkskiva med vitt kakel som stänkskydd. Alla vitvaror kommer från Siemens och består av induktionshäll, ugn, fläkt, integrerad kyl/frys, mikro samt integrerad diskmaskin. Spotlights ovan köksbänk.
Badrum
Helkaklat badrum med väggar kaklade i vitt samt ljust klinkers på golv med behaglig golvvärme. Praktiskt utrustat med tvätt och torktumlare, WC, handfat med tillhörande kommod med bra förvaring samt dusch bakom vikbara duschväggar.
Sovrum
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord med ett härligt ljusinsläpp från glasdörrar ut till bostadens balkong. Integrerad garderob.
Balkong
Härlig balkong med stålräcke ut mot blivande grönområde. Går med enkelhet att möbleras med trevliga utemöbler samt fina planteringar.
Övrigt
- Källarförråd tillhör bostaden. - Obligatoriskt tillägg för Kabel-TV och bredband tillkommer med 275 kr/mån. - Faktisk förbrukning av energi för uppvärmning av varmvatten samt hushållsel kommer att mätas separat för varje bostadsrätt och aviserad i efterskott kvartalsvis tillsammans med årsavgiften. - Gemensam takterrass. - Möjlighet till parkeringsplats.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
12
Våning
2
Allmänt om området

Hagastaden är en helt ny stadsdel som med sin spektakulära arkitektur och utformning kommer att sätta en internationell prägel på Stockholms innerstad. I porten till den nya stadsdelen står landmärkena Norra Tornen som med sina hissnande höjder kan ses från hela Stockholm. Denna levande stadsdel som nu har tagit form kommer att få en grön park kantad av trevliga restauranger, kaféer och naturliga mötesplatser. Här bor man nära till all tänkbar service och bekvämligheter som man kan önska sig. Namnen på kvarteren är inspirerade av vetenskap och forskning då stadsdelen kommer att vara navet för Stockholms Life science. Natur & fritid Genom Hagastaden kommer en timglasformad park att löpa, Norra stationsparken. Parken kommer ramas in av trädrader varvat med bostadskvarter. På parktorget ska det finnas möjlighet för torghandel, marknader och mindre evenemang. Hagastaden ska även förses med en bro som förbinder den nya stadsdelen med Hagaparken och även en förlängning till Bellevueparken.

Närservice

Affärer & Restauranger Många populära restauranger och barer som dykt upp i området som t.ex. Döden i Grytan och Arc Rooftop där man kan avnjuta en god maträtt eller ta några drinkar efter jobbet. Finns många gym i området för den aktive, och nära till mortsionspår i Hagaparken. Många snabbköp med både Hemköp, Willys och Lidl, samt systembolaget och apotek precis intill. Skolor & barnomsorg I området finns det flera skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Stockholms stad planerar även att bygga en idrottshall och skola i västra Hagastaden.

Kommunikation

Gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan och flygbussen går från Torsgatan. Här ska också den nya gula tunnelbanelinjen passera och täcka sträckan mellan Odenplan och Arenastaden. Planerad byggstart av gula linjen är 2020.

Parkering

Under den blivande Norra Stationsparken ska det byggas ett garage som ska lösa parkeringsfrågan i hela området. Garaget får över 1 000 p-platser, anläggningen kommer innehålla över 200 laddplatser för elbilar med möjlighet att utöka till alla platser när efterfrågan ökar. Läs mer på http://www.stockholmparkering.se/Pages/Hagastaden.aspx

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 52kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Nina einhorns gata 7, 2TR
Förening
BRF HAGATERRASSEN 1
Postnummer
11366
Ort
STOCKHOLM
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 772 kr ingår: kallvatten och värme. Ett obligatoriskt tillägg om 275 kr/månad tillkommer för bredband. Uppvärmning av varmvatten och el debiteras efter enskild förbrukning.
Byggnad
Byggnadsår
2019
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
52 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Driftkostnader
El
2 400 kr
Vatten och avlopp
1 200 kr
Försäkring
2 400 kr
Total driftkostnad
ca 6 000 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF HAGATERRASSEN 1
Antal lägenheter
205
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Föreningen är ansluten till bredband (fiber) via Telia. Ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 275 kr/månad.
Renoveringar utförda och planerade
Ingenting planerat
Parkering
I föreningen finns ca 72 garageplatser som kan hyras till en kostnad om 2 250 kr/månad, ca 10 stycken av dem är även anpassade för elbil. Det finns även 10 motorcykelplatser, som kan hyras till en kostnad om 700 kr/månad. För närvarande är det kö till garageplatserna.
Allmänt om föreningen
BRF Hagaterrassen 1 är en äkta bostadsrättsförening i Vasastan, Stockholm som äger fastigheten STOCKHOLM ENZYMET 2, på adresserna Nina Einhorns gata 1, 3, 5 och 7, samt Sonja Kovalevskys gata 2, 4, 6, och 8.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Cykelförråd
- Barnvagns förråd
- Takterrass
- Gemensamhetslokal
- Återvinning
Alla bilder
Fantastisk utsikt över parken!Fantastisk utsikt över parken!Fantastisk utsikt över parken!
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Jan Ocean Hsia

Jan Ocean Hsia

Reg. Fastighetsmäklare

0709448659

ocean@lagerlofs.com