Beskrivning

 • Högt läge
 • Ljus och luftig
 • Bra förvaring
 • Låg avgift
 • Nära till natur
 • Bra kommunikationer

  Välkommen till denna yteffektiva 2 rummare om 36 kvm. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med stora fönsterparti som släpper in ordentligt med ljus. Modernt kök med alla tänkbara bekvämligheter som behövs i ett boende att trivas i. Fräsch badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Internt förrådsutrymme finns beläget i bostaden. I Alby bor man i ett av Botkyrkas mer centrala lägen. Härifrån är det nära till universitet, restauranger, sjukhus, affärer och butiker mm. Lägenheten är belägen på en lugn gata mot en gård som under vår och sommar sjuder av grönska med lummiga träd och öppen yta. Här finns möjlighet till grill, lek och umgänge.

  Kontakta ansvarig mäklare Suzan Levin för privatvisning.

Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
8
Våning
7
Energideklaration
Utförd
Behövs inte
Allmänt om området

Norsborg är ett område beläget i den nordligaste delen av Botkyrka kommun. Området uppfördes i samband med miljonprogrammet under 1970-talet bestående av bostadsrätter, kedjehus och radhus. År 2013 uppfördes en ny bostadsförening med totalt 64 bostäder och ett ålderdomshem i anslutning till bostadsområdet. I området har man hittat arkeologiska fynd från yngrebronsåldern bland annat en boplats.

Närservice

Skolor och barnomsorg Norsborg har ett generöst utbud av skolor/barnomsorg med olika inriktningar. Med det stora utbudet blir det aldrig långt till närmaste skola/förskola. Mer information finns i länken nedan. http://www.botkyrka.se/barnochutbildning Natur och fritid Hallundas placering nära vatten och natur bjuder på en enastående omgivning bestående av en rad olika stigar att avnjuta en avkopplande promenad, eller varför inte ta ett dopp i Slagsta badet. På fritiden kan ungdomar besöka fritidsgården Musikhuset som bjuder på en rad olika aktiviteter. För den aktive finns Botkyrka Rackethall där en rad olika sporter utövas. Folkets hus i Hallunda erbjuder ett komplett utbud av kultur och nöje. Här kan du gå på bio, teater, dans, konsert, utställning med mera. I samma byggnad finns ett bibliotek. Affärer och restauranger I området finns Norsborgs centrum bestående av restauranger, matvarubutik samt spelbutik. Sedan finns Hallunda Centrum. Här finns all service du kan tänkas behöva i vardagen som postombud, apotek, växlingskontor, livsmedel, dam- & herrmode, guldsmed, elektronik, blommor, Pressbyrån, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori, restauranger med mera. Bland övrig service finns arbetsförmedlingen, försäkringskassan, skatteverket, folktandvården samt vårdcentralen. Med några minuters bilfärd finns en handelsplats bestående av ICA Maxi, Bauhaus, Biltema, Rusta, Systembolaget och en större fyndmarknad som heter EG´s. Med en kort bilfärd kommer du till Botkyrka Handelsplats i Fittja. Här har du både butiker och varuhus såsom Hornbach, Dollarstore, Postens företagscenter och även Europas största nöjescenter Exploria!

Kommunikation

Kommunikationerna i området är goda. Med tunnelbanan mot Ropsten är du framme i centrala Stockholm på cirka 30 minuter. De goda bussförbindelserna möjliggör resor till bland annat Huddinge, Tumba och Rönninge där anslutning till pendeltåg finns.

Parkering

Samtliga radhus har garage i länga samt p-platser utomhus för gäster som ingår i samfällighetsavgiften. I vissa samfälligheter tar dem ut en avgift mot extra parkeringsplats. Kedjehusen har parkering intill fastigheten. Bostadsrätterna har parkeringsgarage mot avgift samt finns P-plats att hyra. Kötid kan dock förekomma.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Hustyp Bostadsrätt
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Lagmansbacken 7, 7 tr
Postnummer
14556
Ort
NORSBORG
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Byggnad
Byggnadsår
2018
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Fönster
2-glas
Driftkostnader
El
250 kr
Försäkring
250 kr
Total driftkostnad
ca 500 kr/år
Fakta om föreningen
Varav hyresrätter
Parkering
Samtliga radhus har garage i länga samt p-platser utomhus för gäster som ingår i samfällighetsavgiften. I vissa samfälligheter tar dem ut en avgift mot extra parkeringsplats. Kedjehusen har parkering intill fastigheten. Bostadsrätterna har parkeringsgarage mot avgift samt finns P-plats att hyra. Kötid kan dock förekomma.
Alla bilder
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com