Beskrivning

Våning mitt i Vasastan

Snart ute på markanden hör av er vid intresse!

Mysig och mycket tilltalande lägenhet, fantastiskt ljusinsläpp, balkong och öppenspis.
Slå dig ner i ett hem med massor av livskvalitet och boendekvalitet, helt skuldfri förening och i ett fantastiskt fint läge nära både pulsen i centrum och lugnet på höjden, stora grönområden och även service och kommunikationer på Odenplan.

Stora glaspartier, ger ett massivt ljusinsläpp överallt, särskilt i sällskapsdelen som domineras av ett enormt vardagsrum som inkluderar generös plats för matsal. Här finns även en öppenspis. Stor balkong i västerläge med dubbla ingångar från de stora sovrummen.

Alla sovrum är stora och rymliga, köket har genomgång till matsalen och vidare till vardagsrummet, och sovrummen är även välförsedda med förvaringsutrymmen. Badrum är stambytt liksom separat WC. I anslutning till bostadens trapphus går det en hiss ned till garaget och bilplatserna.

Här bor du mitt i storstadspulsen, samtidigt som du har tillgång till bra vardagsservice inom snabbt gång- eller cykelavstånd. Flera förskolor och skolor finns lättillgängligt i kvarteren, samt även gångavstånd till vårdcentralen. Mataffär, service och många restauranger (Flippin Burger, Café Pascal, Sushi Sho, Ciao Ciao mm.)

Med bil tar det inte mer än några minuter till E4:an och ut ur stan, samt att det går att ta sig till fotsner till Odenplans kommunikationer och City på ca 4min. Smidiga kommunikationer med kollektivtrafik, bland Pendeltåg och Tunnelbana över hela Staden och även bussanslutning från Odenplan till Tekniska Högskolan och Stockholms Universitet.

Missa inte chansen till ett modernt boende med stora sällskapsytor, öppenspis och tillhörande garageplats.

 • Öppenspis
 • Väldisponerad planlösning
 • Skuldfri förening - äkta
 • Garage i huset går att överta stor garageplats ca 2500kr/mån (hissen direkt ned)
 • Stor balkong mot innergård med dubbla utgångar från sovrummen
 • Stora fönster med härligt ljusinsläpp
 • Totalrenoverad fastighet
 • Bredband 1000/1000 ingår i avgiften.
 • Lågavgift
 • stenkast till Odenplan

Rumbeskrivningar
HALL
Hallen flankeras av ett gäst WC, samt stora avhängningsmöjligheter. Genomgående ekparkett och fina ytskikt. I hallen möts du även av det eleganta trapphuset med fina stengolv och hiss ned till garaget. Nya säkerhetsdörrar, namnskyltar och ringklockor.
GÄST WC
Gäst WC är i enkelt utförande med en med toastol och handfat och lättare kakelsättning.
VARDAGSRUMMET
bjuder på enastående stora ytor som utgör nästan halva våningen, en magnifik sällskapspel där stora glaspartier sträcker sig över nästan hela väggen av rummet. Här får familjen fantastiska ytor för avkoppling, gästfrihet och umgänge både till vardags och tillsammans med släkt och vänner, i ett rum som rymmer stora soffgrupper och även en rejäl matsalsdel.
SOVRUM 1
Bredvid vardagsrummet och matsalen ligger detta fina sovrum med utgång till den fina balkongen. Inbyggd förvaring, samt stort och lätt möblerat, med mycket ljusinsläpp från fönster och balkong och fin interiör samt parkettgolv.
SOVRUM 2
Är ett stort sovrum med gott om plats för skrivbord och andra möbler förutom säng. Rummet har inbyggs förvaring och egen utgång till balkongen. Interiören är ljus med parkettgolv.
SOVRUM 3
Är ett härligt master bedroom med bra plats för byråer med mera och en stor garderob som är inkilad i väggen. Stort fönster och parkettgolv.
KÖKET
Är yteffektivt och bra planerat i genomgång med tillträde från Matsalen. Formen i vinkel ger stora arbetsytor och gott om förvaringsplats i en frikostig vit skåpinredning i original. Golvet är kaklat i levande färger och väggarna är ljusa.
MATSAL
Matsalen är i direkt anslutning till köket och får plats med bord för 16 personer eller fler. Stora fönster mot innergården släpper in rikligt med ljus, samtidigt som utsikt över den lugna innergården.
BALKONGEN
Får snarare räknas som en terrass, då den är mycket väl tilltagen och sträcker sig mellan två sovrum. Med sitt gallerräcke ger den fri utsikt från ett högt, fritt och ogenerat läge.
Energideklaration
Utförd
Beställd
Fakta
 • Antal Rum 5 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 137kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kungstensgatan-57,-3tr
Förening
Brf Tuben 10
Postnummer
11359
Ort
STOCKHOLM
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 722 kr Ingår värme, vatten, Kabel-TV basutbud och Bredband 1000/1000
Byggnad
Boarea
137 kvm
Antal rum
5
Driftkostnader
El
2 000 kr
Försäkring
2 000 kr
Total driftkostnad
ca 4 000 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Tuben 10
Antal lägenheter
20
Varav hyresrätter
0
Alla bilder
Våning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i VasastanVåning mitt i Vasastan
Karta
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com