Beskrivning

Optimal 2:a invid T-Banan

 • KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING!
 • Socialt och kvadratsmart boende!
 • Inglasad uteplats!
 • Låg avgift!
 • Spa med Bubbelpooler på taket, takterras och soldäck!
 • Bra förvaringsmöjligheter!
 • Sovrum med plats för dubbelsäng!
 • Välplanerat kök med gott om arbetsyta!
 • Bekvämligheter såsom kombi tvättmaskin/torktumlare!
 • Promenadavstånd till Stranden!
 • Nära till IKEA & Kungens Kurva, Heron City och Skärholmen C!
 • T-bana i närheten av fastigheten (300 m promenadavstånd)!

  Varmt välkomna till denna optimalt planerade och moderna 2:a med härlig uteplats. Detta är en unik lägenhet, välplanerad för varenda kvadratmeter och som passar perfekt för singeln, rullstol, äldre såväl som för paret. Högst upp i fastigheten når ni dessutom till den stora gemensamma takterrassen med bl.a. två spa-pooler, soldäck och pampig utsikt som ger en glimt av Mälaren. Föreningen har även en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. Gångavstånd till T-bana och nära till naturreservat samt sandstrand.

  Utanför ingången till lägenheten finns det plats för sittbänk alternativt stolar och bord där man kan njuta av eftermiddagssolen samt se solnedgången hela vägen tills den når trädtopparna. Bostaden har en luftigt och socialt vardagsrum med goda sällskapsytor. Här finns det gott om plats för soffa, soffbord och TV-bänk. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen och luftig med ytor som fungerar utmärkt för matbord att samlas kring för trevliga middagar. Köket är modernt inrett med ljusa skåpsluckor och svart kakelvägg, diskmaskin samt kyl/frys är från Bosch. Snyggt golv i ekparkett.

  Vid innerhallen finner ni bra utrymmen för både kläder och förvaring. Här finns det gott om plats för garderober. Även här ligger det rymliga och helkaklade badrummet med golvvärme och en Bosch kombi tvättmaskin/torktumlare.

  Lägenheten erbjuder ett ljust och stort sovrum där det utan problem ryms en dubbelsäng och två sängbord. Önskas det finns det gott om plats för extra förvaring eller ett skrivbord. Från sovrummet når ni ut till den härliga uteplatsen med morgonsol samt trevlig utsikt. Uteplatsen fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid.

  Här tar du en promenad ned till Sätra strand som har gräsmatta för picnic, sandstrand och hopptorn för barnen, samt en kiosk med korv och glass! Utegym och strövområden längst med vattnet och massor med grönska.

  Varmt välkomna på visning!

Rumbeskrivningar
ENTRÈ / UTEPLATS
Vid entrén finns det plats att ha utemöbler, samt lägga trall på marken och få en fin uteplats med direkt anslutning till föreningens gräsmatta. Genom säkerhetsdörren kliver du sedan in i denna välplanerade bostad med plats för avhängning direkt till höger.
VARDAGSRUM
Sällskapsdel i modern öppen planlösning med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Golvbeläggning genomgående ekparkett samt vita målade väggar. Gott om ljusinsläpp genom stort fönsterparti i vardagsrummet.
KÖK
Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet och bjuder in till härlig matlagning med stilren och funktionsvänlig design. Vita släta skåpsfronter som bryts av med svart kakel ovanför arbetsbänk i svart laminat. I övrigt består köksparken av kyl/frys från Bosch, kolfilterfläkt, diskmaskin samt spis med glaskeramikhäll från Bosch. Inbyggd mikrovågsugn. Hela maskinparken går i vit ton.
PASSAGE
Invid badrummet finns en passage som har inbyggda förvaringsmöjligheter.
BADRUM
Modernt badrum i stilfull design. Badrumsgolv med behaglig komfortvärme som regleras av termostat placerad på väggen. Vita helkaklade väggar och svart klinkergolv. Egen tvättdel genom kombinerad tvättmaskin/torktumlare och i övrigt finns här WC, duschyta, handfat, väggskåp med spegel och infälld belysning samt handdukstork på väggen.
SOVRUM/BALKONG
längst in i bostaden finner du sovrummet. Från sovrummet når du den mycket uppskattade balkongen med härlig förmiddagssol.
FÖRRÅD
På vid entren finns ett praktiskt förråd.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
7
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
15 December 2015
Energiklass
Allmänt om området

Med naturen och Europas bästa shopping som granne I Sätra finns alla möjligheter för den aktive, såväl gammal som ung! Här finns stora grönområden med ängar, promenadstråk och motionsslingor. Dra fördel av Stockholms kanske finaste strand på "Sätra strandbad", samt kolonilotter, idrottshallar, utegym, båtklubb, ridhus, fotbollsplaner, lekplatser och mycket mer. Bebyggelsen är blandad i kuperad terräng.

Närservice

Centrumet har matbutik, restauranger, vårdcentral och flera butiker. I närområdena har du allt du behöver i form av skolor, service och shopping. Skärholmens centrum och Kungens Kurva ligger på promenadavstånd, med Europas största Ikea och Nordens största nöjescentrum Heron City.

Kommunikation

T-banans station "Sätra" precis invid centrum med direkt anslutning till T-Centralen på ca. 20 min., samt flera busslinjer i området.

Parkering

Fri gatuparkering råder på många gator i området.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 40kvm
 • Byggnadsår 2014-15, Byggt av SSM
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kungssätravägen 18, BV
Förening
BRF KUNGSTERRASSEN
Postnummer
12737
Ort
SKÄRHOLMEN
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 541 kr Ingår: Värme, VA (Obligatoriskt tillägg för 250M bredband tillkommer om 264 kr /mån
Byggnad
Byggnadsår
2014-15, Byggt av SSM
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
40 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Driftkostnader
El
3 600 kr
Försäkring
2 400 kr
Total driftkostnad
ca 6 000 kr/år
Antal i hushållet
2
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF KUNGSTERRASSEN
Antal lägenheter
72
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Ansluten till kabelnät, leverantör: Bredbandsbolaget
Föreningen har ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften för både TV-basutbud och Internet (250 Mbit/s). Detta kostar varje medlem 264 kr/mån extra utöver månadsavgiften.
Renoveringar utförda och planerade
2015 - Asfaltering av parkeringsplatser
Större underhåll och renoveringar är inte planerade då byggnaden är relativt ny.
Parkering
Föreningen har 19 st parkeringsplatser på gården.
Kostnad 600 kr/månad och separat kö finns i dagsläget (2021-02-27).
Bra utbud för parkering på omkringliggande gator.
Allmänt om föreningen
BRF Kungsterrassen är en äkta bostadsrättsförening i Skärholmen.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns gemensamt cykelförråd (plan 0 och 2), barnvagnsrum (plan 1), rullstolsförråd (plan 1) och sopkärl i separata utvändiga markbehållare för hushållssopor. Föreningen har dessutom en gemensamhetslokal med övernattningsrum i anslutning till den stora takterrassen.

Gemensam gård / takterrass
Högst upp i huset ligger den gemensamma takterrassen. Takterrassen erbjuder grillmöjligheter, soldäck samt två avkopplande spabad. Spabaden kommer under året att vara öppna under cirka 6 månader. I anslutning till takterrassen ligger gemensamhetslokalen med möjlighet till övernattning för medlemmarna och dess besökare. Både spabaden och gemensamhetslokalen är bokningsbara. På föreningens mark finns parkeringsplatser och cykelparkering.

El-Avtal
Föreningen har ett gemensamt elavtal för att medlemmarna ska få ett lägre pris. Kostnaden baseras på föregående årsförbrukning och avläses/justeras mot faktisk förbrukning. Elen läggs sedan på månadsavgiften en gång per kvartal.


Ekonomi / Ägande
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person kan accepteras.
Alla bilder
Optimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-BananOptimal 2:a invid T-Banan
Anmäl ditt intresse