Beskrivning

FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!

 • Låg avgift
 • Uteplats
 • Nyrenoverat
 • Fina materialval
 • Platsbyggd bokhylla
 • Ny slitstark ekparkett
 • Nymålat från golv till tak
 • RC3-klassad säkerhetsdörr
 • Moderna vitvaror
 • Tvättmaskin/Torktumlare
 • Stambytt
 • Förening med bra ekonomi
 • Närhet till natursköna områden

  Gedigen pärla med uteplats, lyxig planlösning och egen ingång.

  Längst in på privat gångväg möts du direkt av den underbart stora terrassen på 10 kvm som omges av mysig grönska och egen rabatt. Två trappsteg upp kommer du rakt in i lägenheten där hallen med bra förvaringsmöjligheter delar upp det rymliga vardagsrummet, kök, badrum och en walk-in-closet.

  Vardagsrummets optimala utformning gör det lätt att möblera på flera olika bra sätt efter eget tycke och smak. Källarförrådet nås också enkelt direkt från lägenheten för massa extra förvaringsmöjligheter.

  Läget har utmärkta kommunikationer. Gångavstånd från Telefonplans tunnelbana eller via buss bara 1 minut bort som även tar dig till Älvsjö Station. Västberga Handelsplats med Stora Coop, Systembolaget, apotek, gym och mycket annat nås också på några minuter till fots. I närheten finns även det klassiska gatuköket E4-baren samt en rad trevliga restauranger såsom nyöppnade Buffalo Bill, härliga Svenska Sushiköket, trendiga Restaurang Landet med livemusik och succén KRUBB. Dessutom är det nära till parker, löparspår och natursköna områden för ett aktivt friluftsliv.

  En egen oas utan insyn och nära till allt.

  Varmt välkommen på visning!

Våning/hiss
Hiss
Nej
Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 1 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 27kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kristallvägen 135
Förening
Brf Turmalinen 2 i Hägersten
Postnummer
12679
Ort
Hägersten
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
1 676 kr Inkluderar värme, vatten och kabel-tv (grundutbud)
Byggnad
Boarea
27 kvm
Antal rum
1
Driftkostnader
El
1 500 kr
Försäkring
2 000 kr
Total driftkostnad
ca 3 500 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Turmalinen 2 i Hägersten
Antal lägenheter
78
Varav hyresrätter
12
TV och bredband
Kabel-TV och bredband levereras av ComHem och basutbudet ingår i månadsavgiften. Infrastruktur för fiber finns även indraget från Telia. Detta ingår ej i månadsavgiften utan varje hushåll får själva teckna abonnemang för respektive tjänst.
Renoveringar utförda och planerade
2019 Renovering av lekplatsområde
2018 Två bänkbord har införskaffats samt att förtgupp har satts upp.
2018 Två hyresgäster sa upp sina hyreskontrakt. Föreningen har därefter omvadlat dessa till bostadsrätter och låtit dem överlåtas på marknaden.
2017 Renovering av trappuppgångar
2017 Löpande åtgärder/justeringar av brister vid OVK besiktning
2016 OVK
2015 Tilläggsisolering av vindar
2015 Fasadrenovering
2015 Byte av samtliga fönster
2010 Vatten och avloppsstammar i kök och badrum
2010 Tät och ytskikt i badrum
2010 Tvättstuga
2010 Stambyte
2010 OVK besiktning

Kommande renoveringar (Uppdaterat 2021-02-09):
Föreningen har inga större renoveringar planerade. En översyn av tvättstugans maskiner kommer att ske under 2021.
Parkering
Föreningen tillhandahåller ca 25 parkeringsplatser till en kostnad om 250 kr/mån. Kösystemet sköts av SBC och för närvarande är det kö.
Allmänt om föreningen
Brf Turmalinen 2 är en äkta förening och bildades år 2010 när fastigheten förvärvades av Stockholmshem och består av 78 st lägenheter, varav 12 st hyresrätter som i framtiden kommer att säljas av (dold tillgång). Fastigheten byggdes år 1951 där föreningen äger marken.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.
Alla bilder
FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com