Beskrivning

ELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONG

 • Fransk balkong
 • Takterass direkt i huset
 • Exklusiva materialval
 • Vitvaror från SMEG
 • Kök från Ballingslöv
 • Generös takhöjd
 • Bra förvaring
 • Förråd
 • Egna tvättmöjligheter
 • Lugnt & trevligt område
 • Vackra promenadstråk
 • Bromma Blocks
 • Goda kommunikationer

  Fantastisk nyproduktion med påkostade materialval från golv till tak! Direkt i hallen möts vi av elegans i form av keramiska plattor med matchande flätmönster. Här finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare integrerad i garderob. Vardagsrummet har en mattlackad ekparkett i holländsk mönsterpassning och generös plats för soffa. Det öppna köket har bänkskiva i stenkomposit, kromade detaljer och vitvaror från SMEG. Badrummet har en exklusiv, platsbyggd badrumsinredning samt dolda rördragningar. Lägenhetens franska balkong ökar ljusinsläppet och bidrar till att skapa en ljus och luftig känsla i hela bostaden. Lägenheten är ritad med känsla för detaljer, material och kvalitet. Du når även föreningen takterass med hiss som ligger i detta hus ( 50c) Utanför porten finner vi härlig natur, ett rikt serviceutbud, restauranger och goda kommunikationer.

  Det finns möjlighet att hyra ut bostaden på obestämd tid mot en avgift om 10% av årsavgiften dvs ca: 300kr/mån.

  Medlemmar i föreningen har tillgång till två hyrbilar som bokas via Sunfleet. Föreningen har även 10 lånecyklar till förfogande.

  Barnvagsrum finns i samtliga trapphus och cykelparkering finns i fastighetens garage.

  Välkommen på visning!

Rumbeskrivningar
HALL
Välkomnande hall i ljusa färger och ljust stengolv med smakfulla materialval och plats för förvaring.
SOVRUM
Luftigt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt förvaring.
BADRUM
Exklusivt badrum i jordnära toner och utrustning i högsta kvalité. Klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med vägghängd WC, kommod, takdusch bakom glasvägg, stor spegel med infälld belysning, handdukstork, och spotlights i tak.
KÖK
Högklassigt kök från Ballingslöv i kombination med påkostad kyl/frys från SMEG. Stilfulla material med mörkblåa underskåp, vita överskåp med push-funktion och arbetsbänk i ljus sten. Även induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin.
VARDAGSRUM
Luftigt och inbjudande vardagsrum med grönskande utsikt och fantastiskt ljusflöde från de stora fönsterpartierna och den franska balkongen med öppningsbara balkongdörrar i glas. Med sin öppna planlösning mot köket så utnyttjas varje kvadratmeter till fullo.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Våning
3
Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 49kvm
 • Månadsavgift 3 062 kr Inkl. värme och vatten (+ obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån för Bredband 250/250 Mbit/s och TV med 18 kanaler)
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kratsbodavägen 50C, 3tr
Förening
Brf The Bronze
Lägenhetsnummer
C1304
Postnummer
16865
Ort
Bromma
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 062 kr Inkl. värme och vatten (+ obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån för Bredband 250/250 Mbit/s och TV med 18 kanaler)
Byggnad
Byggnadsår
2016
Boarea
49 kvm
Antal rum
2
Uppvärmning
Fjärrvärme
Driftkostnader
El
2 300 kr
Försäkring
2 200 kr
Total driftkostnad
ca 4 500 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf The Bronze
Antal lägenheter
125
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Fastigheten är ansluten till fiber, TV och tele via bredband. Bredband 250/250 Mbit/s och TV med 18 kanaler tecknas gemensamt i föreningen och debiteras utöver månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån.
Parkering
Varmgarage i fastighetens källarplan med 22 st platser och 5 uteparkeringsplatser. Platserna disponeras enbart av föreningens medlemmar.
Allmänt om föreningen
Brf the Bronze bildades 2014 och är belägen på Kratsbodavägen 50 A-D på Mariehäll i Bromma. Föreningens fastighet består av tre flerbostadshus om 5-7 våningar med 125 lägenheter där samtliga upplåtes med bostadsrätt. Fastighetens byggnader är uppförda 2016. Brf the Bronze är en äkta förening som även äger sin mark.
Alla bilder
ELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONGELEGANT TVÅA MED FRANSK BALKONG
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com

Extra kontakt