Beskrivning

Optimal 3:a med kvällssol!

 • KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRISINFORMATION OCH VISNING!
 • Väldisponerad 3:a
 • Social planlösning
 • Balkong med kvällssol
 • Inbyggd förvaring
 • Stabil BRF
 • Nära T-bana och T-centralen på 20 min
 • Gott om grönområden, förskolor och promenadstråk intill

  Välkommen till vad som kan vara Snösätras bästa lägenhet! Här finner ni en mycket trivsam och optimalt planerad trea belägen med en underbar balkong med kvällssol. På den soliga och mycket rymliga balkongen kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Bostaden har generösa fönsterytor vilket i kombination med lättillgängliga rum skapar rymd och ger rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten är synnerligen snyggt iordningställd med mycket behagliga färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge!

  Stabil förening med bl.a. tvättstuga, barnvagns/cykelrum, parkeringsplatser och förråd.

  Lägenheten är belägen i ett lummigt och mysigt område. Området ger direkt närhet till både stad och natur med stora grönområden och fina sjöar. Här finns härliga strövområden och vackra promenadstigar längs Magelungens vatten och Hälsans Stig. I närheten finns också Rågsveds, Högdalens och Hagsätra centrum som alla erbjuder service som vårdcentral, apotek, post och dagligvarubutiker. Området kännetecknas av utmärkta kommunikationer med såväl tunnelbana, pendeltåg och bussar (tex buss 744 som går precis utanför mot både Huddinge och Högdalen). På bekvämt gångavstånd ligger T-banestation Rågsved (grön linje) med endast ca 20 min till Stockholms Central samt . Grönområde och promenadstråk utanför knuten, några minuters cykel till närbelägna Älvsjöbadet pool inbjuder till sköna dopp under sommaren.

  Förutom de goda kommunikationsmöjligheterna erbjuds även närhet till strövområden, vackra promenadstigar längs Magelungens vatten, Hälsans Stig och ett område med kolonilotter. Lägenheten har även gångavstånd till Hagsätra IP med aktiviteter året om, Hagsätra C samt Högdalens C med bad- och idrottshall. På gångavstånd finns även ett antal skolor, närmast Snösätraskolan och Myrängsskolan. I området finns även ett antal förskolor.

  Varmt välkomna på visning!

Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Våning
3
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
03 Oktober 2014
Energiklass
Allmänt om området

Rågsveds naturreservat är stadens senaste reservat och invigdes den 2 september 2018. Rågsveds naturreservat rymmer en mosaik av öppna ängsmarker, våtmarker, fuktlövskogar, ädellövsmiljöer och barrskogsklädda höjder. Närmaste badsjö är Magelungen. Rågsved ligger ca 9 km söder om Stockholm city. Området har vuxit fram sedan 1950-talet och består av en blandning av lamellhus och punkthus. Under senare år har moderniseringar och förtätningar av Rågsvedsområdet skett, utan att inkräkta för mycket på de naturliga grönytor och skogspartier som bidrar till trivseln i stadsdelen. Övrigt Rågsved är en tidig förort i Stockholm, som förutom ett antal mindre torp stod obebyggt fram till 1950-talet. Stora delar av bebyggelsen är lamellhus och höghus från mitten av femtiotalet, då även tunnelbanan invigdes. I området finns flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i närliggande Huddinge.

Närservice

I Rågsveds centrum med sin karakteristiska hästskoformade centrumbyggnad finner du vardagsservice som livsmedel, restauranger frisör etc. Ett större centrum med cirka 70 verksamheter med bland annat bad och bowlinghall finner du i Högdalen, en dryg kilometer från Rågsveds centrum.

Kommunikation

Tunnelbanan tar dig till Centralen på 23 minuter. Den som åker pendeltåg tar enklast cykeln till Stuvsta station, dit är det knappt 3 km, alternativt går det buss till Älvsjö resecentrum från centrum. Buss 744 från hållplats Gillerbacken når du på ett par minuter, härifrån går buss mellan Balingsnäs och Högdalen. Till Huddinge tar det ca 11 min och till Högdalen ca 5 min. Rågsvedsvägen ansluter till Huddingevägen som snabbt tar dig vidare ut på de stora genomfartslederna.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 66kvm
 • Månadsavgift 4 342 kr ingår inkl värme, VA, & kabel-Tv basutbud samt hemförsäkringens obligatoriska bostadsrättstillägg.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bjursätragatan 35, 3tr
Förening
BRF OSTKAMMAREN
Lägenhetsnummer
10901121
Postnummer
12462
Ort
Bandhagen
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 342 kr ingår inkl värme, VA, & kabel-Tv basutbud samt hemförsäkringens obligatoriska bostadsrättstillägg.
Byggnad
Byggnadsår
2011/12
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
66 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Driftkostnader
El
2 400 kr
Försäkring
2 400 kr
Total driftkostnad
ca 4 800 kr/år
Antal i hushållet
2
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF OSTKAMMAREN
Antal lägenheter
62
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Kabel-TV & Bredband
Fiber via Open Universe där medlemmar kan beställa TV och Bredband från flera leverantörer. Digitalbox och progamkort från Viasat ingår
Renoveringar utförda och planerade
Nödbelysningsarmaturer och lysrör i källaren har bytts ut mot LED-belysningar. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig 30 år. Den skapades hösten 2015.
Parkering
Föreningen har 38 st parkeringsplatser utomhus och 6 st platser för MC.
Kostnad på 250kr / plats.
Gatuparkering finns vissa tider (skyltat på platsen)
Allmänt om föreningen
Mer info finns på föreningens hemsida: http://www.brfostkammaren.se/

Adress till föreningen
Bjursätragatan 33 & 35

Förråd
Till varje lägenhet hör ett källarförråd

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförråd

Underhållsplan
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig 30 år. Den skapades hösten 2015

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande

Äkta förening
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Alla bilder
Optimal 3:a med kvällssol!Optimal 3:a med kvällssol!Optimal 3:a med kvällssol!Optimal 3:a med kvällssol!
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Jan Ocean Hsia

Jan Ocean Hsia

Reg. Fastighetsmäklare

0709448659

ocean@lagerlofs.com