Beskrivning

 • Möjlig 5a
 • Fungerade öppen spis
 • Högt i tak
 • Balkong
 • Vackra original detaljer
 • Stora fönster
 • Låg avgift
 • Stabil förening

Våning/hiss
Hiss
Yes
Totalt antal våningar
4
Våning
2
Allmän om området

Odenplan är Vasastans främsta knutpunkt med ett fantastiskt utbud av shopping, trevliga caféer, som Café Pascal och Café Blåbär och restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmeten. Här kan du njuta av allt från enklare luncher till trivsamma kvällsmiddagar på prisbelönta restauranger som Sushi Sho med stjärna i Guide Michelin, Flippin Burgers, YUC, Grill och inte minst Lilla Ego som håller mästarklass. De boende i Vasastan har verkligen det bästa av två världar med både närhet till citykärnan och dess storstadspuls men också till det hemtrevliga lugnet som finns i den genuina delen Vasastan.

Närservice

I Vasastan finns ett rikligt utbud av parker och grönområden. I det direkta närområdet kring Odenplan ligger grönskande Tegnér- och Observatorielunden samt underbara Vasaparken med dess lekplats, fotbollsplan/skridskobana och caféer. Inom bekvämt gångavstånd ligger även Hagaparken/Brunnsviken som kan stoltsera med båthamn, kanotklubb, badplats och på vintertid möjlighet att åka långfärdsskridskor mm.

Kommunikation

Ypperliga kommunikationer där Odenplan är navet för lokaltrafiken i Vasastan. Här har man entré till tunnelbanestationen Odenplan och pendeltågsstationen Stockholm Odenplan, samt flertalet bussar som tar dig över hela stan såsom buss 2, 4, 42, 47, 72 mfl. För den som planerar lite längre resor finns även hållplats för Arlandabussen vid S:t Eriksplan.

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se

Fakta
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 112kvm
 • Månadsavgift 4 318 kr i avgiften ingår: Värme, vatten, bredband, kabel-TV grundutbud
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Birger Jarlsgatan 107
Förening
BRF Ingemar Nr 5
Lägenhetsnummer
750-1-0006
Postnummer
11356
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 318 kr i avgiften ingår: Värme, vatten, bredband, kabel-TV grundutbud
Byggnad
Byggnadsår
1884
Boarea
112 kvm
Antal rum
4
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Ingemar Nr 5
Antal lägenheter
27
Varav hyresrätter
1
Antal lokaler
3
TV och bredband
Kabel-TV: Com Hem.
Bredband: Stockholms Stadsnät, 700/700.
Renoveringar utförda och planerade
Stambyten gjordes 2017
Parkering
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se
Allmänt om föreningen
Fakta om föreningen
BRF Ingemar Nr 5 är en äkta bostadsrättsförening i Vasastan, Stockholm som äger 1 fastighet på adresserna Birger Jarlsgatan 107, Birger Jarlsgatan 107A, och Birger Jarlsgatan 107B.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Pingisrum med pingisbord, används också som möteslokal, samt Snickarrum/arbetsrum i källaren. Lekstuga på gården. Stor gård med två stora bord och fyra bänkar. Gemensamt förråd där det finns möjlighet att förvara barnvagn. Cykelförråd i källaren. Tvättstuga med två tvättmaskiner och en torktumlare. Ett torkrum med avfuktare och mangel.

Ett förråd ingår, antingen i källaren eller på vinden.
Alla bilder
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Suzan Levin

Suzan Levin

Fastighetsmäklare

070-810 69 60

Suzan@lagerlofs.com