Beskrivning

Radhuskänsla

 • Stor uteplats mot en fantastisk innergård
 • Sällan till Salu
 • Balkong sydvästläge
 • Möjlig 4:a
 • Stort badrum
 • Öppen planlösning
 • Bredband och kabel-TV ingår avgiften
 • Bra förvaringsmöjlighet
 • Ytskikt i toppskick
 • Direkt närhet till Vasaparken
 • Fullt utrustat kök
 • Lugnt läge mot innergård
 • Odenplan runt knuten
 • Citybanan med utmärkta kommunikationer
 • Rikt restaurangliv

Rumbeskrivningar
Hall
Fin hall med genomgående parkettgolv och vita väggar. Många avhängningsmöjligheter precis innanför säkerhetsdörren till en walk-in-closet, garderob och ytterliggare garderober längre in.
Vardagsrum
Stort vardagsrum med öppet kök och stora fönster i två väderstreck. Öppna ytor med många möbleringsmöjligheter och utgång till en härlig uteplats på ena sidan och en stor balkong på andra. Genomgående parkettgolv och vitaväggar.
Kök
Öppetkök med allahanda inventarier och stora arbetsytor, ordentlig köksfläkt och stor matplats. Härliga träluckor och vitkaklad köksvägg. Stort fönsterparti som släpper in mycket dagsljus och utgång till den härliga uteplatsen. Vitvaror från Elektrolux.
Sovrum
Stort härligt sovrum med stort fönsterparti och utsikt mot gatan och plats för stor dubbelsäng och allehanda möblering.
Sovrum
Från köket kommer du in i detta härligt sovrum med stort fönsterparti och utsikt mot gården och plats för stor dubbelsäng.
Badrum
Stort badrum med helkaklade vita väggar och grått golv. Duschplats med glasvägg, vägghängd WC, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta och förvaring i överskåp. Vitvaror från Elektrolux.
Balkong
Stor balkong med utsikt mot gatan och plats för lättare möblemang
Uteplats
Härlig uteplats mot gården med plats för allehanda möblemang
Förråd
Till lägenheten tillhör ett källarförråd om ca. 4-5 kvm i samma port.
Övrigt
Finns tillgång till föreningens gemensamma cykelrum, övernattningsrum, barnvagnsrum, tvättstuga, samt garage
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Våning
2
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
13 November 2013
Energiklass
Ingen
Allmänt om området

Odenplan är Vasastans främsta knutpunkt med ett fantastiskt utbud av shopping, trevliga caféer, som Café Pascal och Café Blåbär och restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmeten. Här kan du njuta av allt från enklare luncher till trivsamma kvällsmiddagar på prisbelönta restauranger som Sushi Sho med stjärna i Guide Michelin, Flippin Burgers, YUC, Grill och inte minst Lilla Ego som håller mästarklass. De boende i Vasastan har verkligen det bästa av två världar med både närhet till citykärnan och dess storstadspuls men också till det hemtrevliga lugnet som finns i den genuina delen Vasastan.

Närservice

I Vasastan finns ett rikligt utbud av parker och grönområden. I det direkta närområdet kring Odenplan ligger grönskande Tegnér- och Observatorielunden samt underbara Vasaparken med dess lekplats, fotbollsplan/skridskobana och caféer. Inom bekvämt gångavstånd ligger även Hagaparken/Brunnsviken som kan stoltsera med båthamn, kanotklubb, badplats och på vintertid möjlighet att åka långfärdsskridskor mm.

Kommunikation

Ypperliga kommunikationer där Odenplan är navet för lokaltrafiken i Vasastan. Här har man entré till tunnelbanestationen Odenplan och pendeltågsstationen Stockholm Odenplan, samt flertalet bussar som tar dig över hela stan såsom buss 2, 4, 42, 47, 72 mfl. För den som planerar lite längre resor finns även hållplats för Arlandabussen vid S:t Eriksplan.

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 79kvm
 • Månadsavgift 3 491 kr I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband, kabel-tv och brf-försäkring. Varmvatten och hushållsel debiteras kvartalsvis.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Valentin Sabbats Gata 1, Stor uteplats
Förening
Brf Stjärnkullen
Lägenhetsnummer
0207
Postnummer
11361
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 491 kr I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband, kabel-tv och brf-försäkring. Varmvatten och hushållsel debiteras kvartalsvis.
Byggnad
Byggnadsår
2009
Boarea
79 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk, typ F med återvinning
Driftkostnader
El
2 400 kr
Vatten och avlopp
2 400 kr
Försäkring
2 500 kr
Total driftkostnad
ca 7 300 kr/år
Antal i hushållet
3
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Stjärnkullen
Antal lägenheter
58
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
3
TV och bredband
Föreningen är ansluten till TV via Com Hem och bredband via Tele2.
Renoveringar utförda och planerade
Då huset färdigställdes 2009 är inga större renoveringar genomförda eller planerade i dagsläget. Löpande underhåll och förbättringar utförs vid behov.
Parkering
Föreningen har totalt 34 garageplatser som går att hyra till en kostnad om 1 800 kr/mån.
Allmänt om föreningen
Brf Stjärnkullen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 58 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har även 3 hyresrättslokaler.

Föreningen bildades 1989 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på 2,5% respektive 1 % av prisbasbeloppet för år 2020.

I föreningen finns i anslutning till entréer föreningens barnvagnsrum, rullstolsförråd samt utrymmen för hushållsavfall och källsortering. Cykelrum (Finns på anvisad plats i garaget och vid källarförråden), övernattningsrum som kan hyras för 200 kr/natt och här finns pentry och toalett att tillgå, gemensam tvättstuga, gemensam innergård (sittplatsmöjligheter och stor gräsyta). Under 2016 införde föreningen återvinning av matavfall.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://www.stjarnkullen.se/
Alla bilder
RadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänslaRadhuskänsla
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com