Beskrivning

Hjärtat av Röda Bergen

 • Välplanerad
 • Tyst och mysig enkelriktad gata
 • Smakfullt renoverat
 • Generös takhöjd
 • Fönster i båda väderstrecken
 • Öppna & sociala ytor
 • Vackra spröjsade fönster
 • Extremt bra förvaringsutrymme i lägenheten och källare
 • Golvvärme i badrummet
 • Stor och social innergård. Väldigt grönskande på sommaren. Två grillar, paviljong, sandlåda, cykelförråd
 • Tre stora tvättstugor i föreningen
 • Populära kvarterskrogen Marcos och prisvinnande Haga Konditoriet runt hörnet
 • Garage finns i föreningen
 • Idylliskt läge i Röda Bergen
 • Goda kommunikationer
 • Mysiga promenadstråk
 • Vasaparken & Hagaparken
 • Välsorterade matbutiker

Rumbeskrivningar
Hall
Mycket rymlig, ljus och luftig hall med plats för både förvaring och diverse möbler, från hallen når du lägenhetens alla rum.
Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp, ljusa kulörer med lister i en beige ton som som väcker ögat för detaljer, vacker bevarad ekparkett i en vit betsad nyans som lyfter rummet. Här finnes plats för stora soffgruppen, även hemma kontoret eller matsalsmöbler finns det möjlighet för. Du finner även goda förvaringsmöjligheter i de inbyggda garderoberna.
Kök
Stort fantastiskt kök med plats för både stora som små middagar, mycket bra förvaring samt gott om arbetsyta. Integrerad kyl/frys, diskmaskin, ugn, här har man även gjort plats för tvättmaskin. Mellan kök och hall finner man förvaring i form av inbyggda stilrena garderober.
Sovrum
Luftigt sovrum i ljus kulör med fönster mot den lummiga och mysiga innergården. Plats för dubbelsäng samt sängmöbler, även förvaringsmöjligheter i den bevarade inbyggda garderoben.
Badrum
Detta badrum andas lyx, med vackra och genomtänkta detaljer skapar det en rymd och känslan av spa och harmoni.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
4
Allmänt om området

Lugnt och idylliskt cityläge i attraktiva Norrtull. I kvarteren hittar du apotek, banker, mataffärer, caféer och restauranger. I området finns också "Solvändan" med lekplats för de små och flera förskolor finns att tillgå i området. Några minuters promenad till Birkastan och populära Rörstrandsgatan med sitt myllrande folkliv, mysiga caféer, trendiga restauranger m.m. Natur & fritid Promenadavstånd till Hagaparken och Vasaparken som bjuder på grönska sommartid och isbanor vintertid. Vackra Karlbergs slott med idylliska strandpromenader och löprundor utmed vattnet finns i närområdet.

Kommunikation

I det direkta närområdet finns ett stort utbud av kommunikationer. Avtalet om tunnelbanan till Hagastaden är nu undertecknat och tidsplanen är satt för att den nya linjen ska öppna 2020 med uppgångar vid Torsplan och vid Nya Karolinska. Närmsta tunnelbana fram till dess är tunnelbanans gröna linje med uppgång vid Sankt Eriksplan. Odenplan som även ligger inom bekvämt gångavstånd är en knutpunkt för lokaltrafik i Vasastan med entré till tunnelbanestationen Odenplan och pendeltågsstationen Stockholm Odenplan som även nås från korsningen Vanadisvägen/Dalagatan. Flertalet bussar tar dig över hela stan såsom buss 2, 4, 6, 42, 47, 72 med flera. För den som planerar lite längre resor finns även hållplats för Arlandabussen vid Sankt Eriksplan.

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 67kvm
 • Månadsavgift 3 330 kr Inkl. värme, vatten, bredband, kabel-tv
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Torbjörn Klockares gata 7
Förening
BRF Kannan 13
Lägenhetsnummer
00301
Postnummer
11330
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 330 kr Inkl. värme, vatten, bredband, kabel-tv
Byggnad
Byggnadsår
1923
Boarea
67 kvm
Antal rum
2
Driftkostnader
El
2 000 kr
Försäkring
2 000 kr
Total driftkostnad
ca 4 000 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Kannan 13
Antal lägenheter
110
Varav hyresrätter
10
Antal lokaler
6
Renoveringar utförda och planerade


1978 - Stambyte Torbjörn Klockares gata 7
1987 - Stambyte samt byte av El-stigare
2006 - Stambyte samt byte av El-stigare i samtliga vindsvåningar, ventilationsrenovering
2008 - Fönsterrenovering
2009 - Utbyte av undercentral till Fjärrvärme.
2012 - Omläggning av takInga större underhåll är planerade de närmaste åren. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2015 till 2025. Medel reserveras årligen till det planerade underhållet.
Parkering
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se.
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Kannan 13 är en äkta förening och äger marken belägen på Norrbackagatan 68 - 70, Torbjörn Klockares gata 1 - 9, Tempeltrappan 2 - 4 samt Vikingagatan 39 - 45. Föreningen bildades 1999 och köpte fastigheten 2004. I föreningen finns 110 lägenheter med bostadsrätt, 10 lägenheter samt 6 lokaler med hyresrätt.
Alla bilder
Hjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda BergenHjärtat av Röda Bergen
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com