Beskrivning

Rumbeskrivningar
Hall
Välkomnande hall.
Badrum
Kaklade väggar, wc samt handfat. Badkar med dusch.
Kök med matplats
Kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Kyl,frys, spis, ugn.
Vardagsrum
Stort och öppet vardagsrum med anslutning till inglasad balkong.
Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng. Fönster.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Våning
1
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
19 December 2018
Energiförbrukning
150 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
Allmänt om området

Flemingsberg är Huddinges mest expansiva kommundel. Här växer en urban stadsmiljö fram i en ny stadsdel runt tågstationen. I Huddinge finns flera högskolor och företag kopplade till utveckling och forskning. Flemingsberg har ett stort antal flerfamiljshus från 60- och 70-talet och i det utvecklingsprogram som startats kommer 12.000 nya bostäder byggas i centrum, arbetsplatser skapas och en utökad service erbjudas. Här finns restauranger, shopping och nöjen.

Närservice

Service & Utbud Flemingsbergs centrum har ett brett utbud av service i totalt 20 butiker, restauranger, salonger och Gym. Intill ligger Metropolen food court med ytterligare utbud av med allt från sallader till pizza. Nära pendeltågstation finns även en stor ICA MAXI, samt polisstation och tingshus. Natur & Fritid Flemingsberg har närhet till idrott och rekreation, bl.a. nya Fleminghallen, sportcentrat i Visättra, Flottsbro alpina skidbacke, mountainbike-banor och badsjöar. Sörmlandsleden och Sverigeleden (cykel) passerar nära Flemingsberg. Skolor & Omsorg Campus Flemingsberg har ca 17.000 studenter och flera högskolor (t.ex. Södertörns Högskola, KTH, Polishögskolan) och ett forskningscentra, Novum forskningspark. Den största arbetsgivaren är Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Här finns även en vårdcentral, akutmottagning, samt allehanda vårdmöjligheter. I och i anslutning till området finns många förskolor, flera grundskolor och två gymnasieskolor (IT-gymnasiet och Yrkesskole-gymnasiet). I centrum finns en fritidsgård, Ungzon, för 13-19 år. Här finner man även ett äldreboende.

Kommunikation

Flemingsberg är hållplats för såväl fjärrtåg som pendeltåg. Man tar sig lätt både till Arlanda och Stockholm C (18 min.). Förutom många busslinjer, som redan nu finns, kommer en spårväg att byggas. Det blir en tvärförbindelse till andra kommundelar, t.ex. Kungens Kurva, med ändhållplats i Älvsjö.

Visa på karta - klicka här
Fakta
  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 38kvm
  • Månadsavgift 3 772 kr
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Terapivägen 14D
Förening
HSB BRF Kullen i Huddinge
Lägenhetsnummer
384
Postnummer
14156
Ort
HUDDINGE
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 772 kr
Byggnad
Byggnadsår
1975
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
38 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
HSB BRF Kullen i Huddinge
Antal lägenheter
471
Varav hyresrätter
51
Antal lokaler
9
TV och bredband
Föreningen är ansluten till TV via Com Hem och bredband via Telenor.
Renoveringar utförda och planerade
Föreningens framtida renoveringar/underhåll (enligt årsredovisning 2019):
2020 Renovering av balkonger
2020 Renovering av trapphus
2020 Renovering av gården, etapp 1
2021 Renovering av gården, etapp 2
2021 Byte tvättmaskiner i tvättstugor
Parkering
I föreningen finns ca 227 garageplatser som går att hyra till en kostnad om 350 kr/månad. Inga lediga parkeringsplatser, kö för tillfället. I övrigt råder parkering enligt skyltning.
Allmänt om föreningen
HSB:s Brf Kullen i Huddinge. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 471 lägenheter varav ca 51 upplåts med hyresrätt. Det finns även 9 hyresrättslokaler.

Föreningen köpte fastigheten 1988 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och årsavgiften är ca 200 kr/hushåll. (Halvårsavgift ca 100 kr/hushåll) Ansökan görs hos Medlemsregistret 08-785 35 55.

I föreningen finns gemensam tvättstuga som är belägen på Terapivägen 14 D. I föreningen finns även bastu och gym.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/sodertorn/brf/kullen/
Alla bilder
(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)
Anmäl ditt intresse