Beskrivning

  • Badrum renoverat 2020
  • Vitmålade väggar 2020
  • Parkettgolv
  • Fint kök
  • Nära Kista C

Rumbeskrivningar
Hall
Välkomnande hall. Goda avhägningsmöjligheter.
Badrum
Renoverat helkaklat badrum fr. 2020 med duschvägg, wc, handfat samt handukstork. Fönster som möjliggör vädring och ger naturligt ljus.
Vardagsrum
Stort och rymligt vardagsrum med golv i parkett och nymålade vita väggar. Fönster.
Kök med matplats
Fräscht kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Kyl, frys, spis, fläkt, diskmaskin samt kakel ovan arbetsbänk.
Sovrum
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Förråd/klädkammare. Fönster.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Våning
1
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
07 Februari 2018
Energiförbrukning
157 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
Allmänt om området

En pulserande kombination av tillväxt och trivsel Kista är ett spännande område fullt av utveckling och potential. Här finns en stor blandning av företag, studenter och forskare i en miljö som bubblar av evenemang, nöjen och kultur. Kistamässan är en av Sveriges mest aktiva och intressanta mötesplatser och Kista galleria är en av landets mest besökta köpcentrum med 180 butiker, restauranger, caféer och nöjen. I Kista har du även nära till sköna grönområden. Bland annat Järvafältet, ett av länets största naturreservat med motionsspår och picknickytor. Söker du omväxling från Kistas puls är du inne i city på bara femton minuter via tunnelbana, buss eller pendeltåg. Natur & fritid Kista Science City har ett stort utbud av sport- och rekreationsmöjligheter. I Kistas omedelbara närhet ligger Järvafältet, ett av länets största naturreservat. I närliggande Husby finns ett badhus med bassänger och äventyrsbad. Alldeles intill badet finns Husbys ishall där man utövar ishockey, konståkning, skridskoåkning samt andra sporter som basket och pingis. Knappt en kilometer bort finns Ursviks motionsområde. Där finns fem olika spårlängder: 2,5 km, 5 km, 7 km, 10 km och 15 km. Spåren på 2,5 och 5 km är upplysta alla dagar 05:00–23:00. Det finns även ett knattespår för de allra minsta som är 1 km och ett MTB-spår. I området finns åtta rastplatser med möjlighet att grilla. I området finns det både en ungdomsgård och föreningsdriven fritidsgård. Stockholms stad bygger ett nytt utomhusbad på Järvafältet, Akalla 4:1, nära Eggeby gård. Badet kommer ha tre olika typer av bassänger som kan användas av allmänhet och för simskoleverksamhet. Järva utomhusbad invigs våren 2020.

Närservice

Skolor & barnomsorg Flera skolor finns i området, bl.a. Kista grundskola F-3 , Kista grundskola 4-9, Kista Montessoriskola (F-5) och Internationella Engelska Skolan (4-9). Det är dessutom gott om förskolor. Affärer & restauranger Kista Galleria är ett av Sveriges största köpcentrum med över 180 olika affärer, restauranger och krogar. Här finns Skandinaviens största modeboulevard, ett restaurangbord där man kan beställa mat från 20 restauranger, hotell samt Stockholms näst största biograf med 11 salonger. Dessutom erbjuder Kista Galleria ett gediget serviceutbud med postkontor, banker, sjukvård och diverse kommunala serviceinrättningar.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje mellan mellan T-centralen och Kista tar ca 18 min. Från Kista Centrum finns bussförbindelser till stora delar av norra och västra Stockholm. Kista har nära anslutningar till både E4 och E18.

Parkering

Parkering finns vid Kista, Akalla respektive Husby Centrum. Gott om besöksplatser i området.

Visa på karta - klicka här
Fakta
  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 45kvm
  • Månadsavgift 3 040 kr inkl värme, VA, Kabel-TV, Bredband & Tel
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sorögatan 29
Förening
Brf: HSB Fanö
Lägenhetsnummer
292
Postnummer
16447
Ort
KISTA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 040 kr inkl värme, VA, Kabel-TV, Bredband & Tel
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
45 kvm
Antal rum
2
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf: HSB Fanö
Antal lägenheter
294
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
De TV-kanaler som ingår i månadsavgiften är Com Hem:s analoga basutbud. Det betyder att du inte behöver ha någon digital-TV-box utan du kan använda din gamla TV precis som vanligt.

Varje lägenhet i föreningen är försedd med ett bredbandsuttag. Husen i föreningen är i sin tur ihopkopplade i ett fiberoptisk nätverk som är anslutet till Internet via Bredbandsbolaget. I månadsavgiften för din lägenhet så ingår en bredbandsuppkoppling med (250/100) megabit per sekund (in resp. ut). Anmälan sker till bredbandsbolagets kundtjänst, 0770-777 000. Uppge att det gäller Brf Fanö, som har gruppanslutning.

I månadskostnaden ingår också den fasta kostnaden för bredbandstelefon. Du behöver alltså bara betala för de egna samtalen, vilka faktureras precis som vanligt av Bredbandsbolaget. Anmälan sker till bredbandsbolagets kundtjänst, 0770-777 000. Uppge att det gäller Brf Fanö, som har gruppanslutning.
Parkering
Det finns två garage för boende i Fanö, vid Sorögatan 67 och 95, där man kan hyra plats. Kontakta Britt Kraft via HSB Servicecenter för anmälan till placering i kö, telefon 010-442 13 01.
Garageplats kostar 450 kr/mån

Fanö har ett antal parkeringsplatser längs Sorögatan som de boende kan hyra.
Parkeringsplats utomhus kostar 200 kr/mån.
Allmänt om föreningen
Denna förening kräver ett HSB medlemskap. Varje ägare betalar 500 kr i deposition samt en årlig avgift på ca 250 kr/hushåll.
Alla bilder
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Robert Kullberg

Robert Kullberg

Reg. Fastighetsmäklare

0708475777

robert@lagerlofs.com