Beskrivning

 • Juridisk person kan accepteras
 • Balkong mot innergård
 • Stor takterrass
 • Fina material
 • Sociala ytor
 • Väldisponerade sovrum
 • Närhet till Hagaparken och Brunnsviken
 • Utmärkta kommunikationer
 • Närhet till stadens puls
 • Närhet till skolor
 • Nära gym
 • Bra serviceutbud
 • Nyckelfria passagesystem

Rumbeskrivningar
Hall
Ljust golv och ljusa väggar. God förvaring och plats för avhängning.
Kök
Exklusiv parkett och ljusa väggar. Mörka skåpluckor och carraramarmor ovan köksbänk i marmor. Integrerad kyl och frys, häll och ugn, integrerad fläkt och diskmaskin. Öppen planlösning mot vardagsrum.
vardagsrum
Exklusiv parkett och ljusa väggar. Stora ytor för soffa, bord och matplats, 4-6 personer. Öppen planlösning mot kök.
Sovrum
Exklusiv parkett och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng och god förvaring.
Badrum
Genomgående carraramarmor på golv och väggar. Kommod, badrumsskåp, WC och dusch. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens).
Balkong
1 balkonger och 3 franskabalkonger i väst och nordvästläge.
Garage
Garaget på -3. Lediga platser
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
8
Våning
6
Allmänt om området

Attraktivt toppläge i hjärtat av Vasastan med både Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Grönskande Vasaparken, Observatorielunden och Tegnérlunden i närområdet. Vasastan är en mycket hemtrevlig stadsdel med små unika vintagebutiker, klädaffärer och caféer som bidrar till områdets charmfulla karaktär. Här finns även ett rikt utbud av mindre restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmanden. Några kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse. De boende i Vasastan kommer att få det bästa av två världar med både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det hemtrevliga lugnet som återfinns i den ursprungliga delen Vasastaden. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!

Närservice

Butiker & Restauranger I direkt närhet finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. Känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan och Nordic Wellness. Natur & fritid I Vasastan finns ett rikligt utbud av parker och grönområden. I området kring Odenplan ligger Vasaparken med dess nybyggda lekplats, fotbollsplan/skridskobana och caféer. I närområdet finns även grönskande Tegnér- och Observatorielunden. Utmärkta vatten och grönområden finner ni vid Karlbergs slott och Hagaparken. Karlbergs slottspark har underbara promenadstråk runt Karlbergskanalen och Hagaparken/Brunnsviken kan stoltsera med båthamn, kanotklubb, badplats och på vintertid möjlighet att åka långfärdsskridskor med mera.

Kommunikation

I det direkta närområdet finns ett stort utbud av kommunikationer. Odenplan är en knutpunkt för lokaltrafik i Vasastan med entré till tunnelbanestationen Odenplan och pendeltågsstationen Stockholm Odenplan, samt flertalet bussar som tar dig över hela stan såsom buss 2, 4, 42, 47, 72 med flera. För den som planerar lite längre resor finns även hållplats för Arlandabussen vid S:t Eriksplan och Norrtull hotell.

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 49kvm
 • Månadsavgift 2 450 kr I avgiften ingår värme, kallvatten och ett basutbud med tv-kanaler. Obligatorisk avgift om 165 kr för bredband tillkommer. Individuell mätning och debitering för el och varmvatten.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sonja Kovalevskys Gata 3, 6tr
Förening
BRF Haga Nova
Lägenhetsnummer
2063
Postnummer
11365
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 450 kr I avgiften ingår värme, kallvatten och ett basutbud med tv-kanaler. Obligatorisk avgift om 165 kr för bredband tillkommer. Individuell mätning och debitering för el och varmvatten.
Byggnad
Byggnadsår
2017
Boarea
49 kvm
Antal rum
2
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Haga Nova
Antal lägenheter
276
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
8
TV och bredband
TV: Huset är kopplat till Telenor och "must carry" kanalerna ingår i avgiften. SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen och Kunskapskanalen ingår.

Bredband: Via Telenor fiber 250/100 Mbit. Obligatoriskt tillägg på avgiften till föreningen om 165 kr/mån.
Renoveringar utförda och planerade
Inga planerade renoveringar.
Parkering
Det finns ett garage i föreningen med 173 garageplatser (varav 23 har förråd) och tre MC-platser. Kostnad för garage är 2 250 kr/mån, garage med förråd 2 812 kr/mån, garage med eluttag 2 750 kr/mån samt MC-plats 500 kr/mån.
I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.stockholm.se
Allmänt om föreningen
Brf Haga Nova. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns 6 lokaler på gatuplan som upplåts med hyresrätt och två bostadsrättslokaler som upplåts till förskolor. Två övernattningslägenheter samt ca 32 förråd finns att hyra (105kr/kvm&mån). Bostäderna är upprättade av Einar Mattsson. Föreningen har installerat ett toppmodernt elektroniskt låssystem som gör att vistelsen blir fri från nycklar.

Gemensamma utrymmen:
- Fantastisk och stor Innergård.
- Två gästlägenheter (går att hyra).
- Barnvagnsutrymme.
- Cykelutrymme.
- Miljörum.
Alla bilder
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com