Beskrivning

Fantastisk utsikt med balkong i rätt läge!

Våning/hiss
Hiss
Nej
Energideklaration
Utförd
Behövs inte
Allmänt om området

Odenplan är Vasastans främsta knutpunkt med ett fantastiskt utbud av shopping, trevliga caféer, som Café Pascal och Café Blåbär och restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmeten. Här kan du njuta av allt från enklare luncher till trivsamma kvällsmiddagar på prisbelönta restauranger som Sushi Sho med stjärna i Guide Michelin, Flippin Burgers, YUC, Grill och inte minst Lilla Ego som håller mästarklass. De boende i Vasastan har verkligen det bästa av två världar med både närhet till citykärnan och dess storstadspuls men också till det hemtrevliga lugnet som finns i den genuina delen Vasastan.

Närservice

I Vasastan finns ett rikligt utbud av parker och grönområden. I det direkta närområdet kring Odenplan ligger grönskande Tegnér- och Observatorielunden samt underbara Vasaparken med dess lekplats, fotbollsplan/skridskobana och caféer. Inom bekvämt gångavstånd ligger även Hagaparken/Brunnsviken som kan stoltsera med båthamn, kanotklubb, badplats och på vintertid möjlighet att åka långfärdsskridskor mm.

Kommunikation

Ypperliga kommunikationer där Odenplan är navet för lokaltrafiken i Vasastan. Här har man entré till tunnelbanestationen Odenplan och pendeltågsstationen Stockholm Odenplan, samt flertalet bussar som tar dig över hela stan såsom buss 2, 4, 42, 47, 72 mfl. För den som planerar lite längre resor finns även hållplats för Arlandabussen vid S:t Eriksplan.

Parkering

Parkering För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se

Visa på karta - klicka här
Fakta
  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 46kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sonja Kovalevskys Gata 11
Förening
BRF Haga Nova
Postnummer
11365
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 500 kr
Byggnad
Boarea
46 kvm
Antal rum
2
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Haga Nova
Antal lägenheter
276
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
8
TV och bredband
TV: Huset är kopplat till Telenor och "must carry" kanalerna ingår i avgiften. SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen och Kunskapskanalen ingår.

Bredband: Via Telenor fiber 250/100 Mbit. Obligatoriskt tillägg på avgiften till föreningen om 165 kr/mån.
Parkering
Det finns ett garage i föreningen med 173 garageplatser (varav 23 har förråd) och tre MC-platser. Kostnad för garage är 2 250 kr/mån, garage med förråd 2 812 kr/mån, garage med eluttag 2 750 kr/mån samt MC-plats 500 kr/mån.
Allmänt om föreningen
FÖRENING
ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Namn:

Brf Haga Nova

Kommun:

Stockholm

Brf Haga Nova. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns 6 lokaler på gatuplan som upplåts med hyresrätt och två bostadsrättslokaler som upplåts till förskolor. Två övernattningslägenheter samt ca 40 förråd finns att hyra. Några enstaka förråd finns lediga att hyra, 210 kr/kvm.

Föreningen köpte fastigheten 2017 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på 2,5% respektive 1 % av prisbasbeloppet för år 2020.

Föreningen har två övernattningslägenheter, cykelrum samt barnvagnsrum. För mer information se föreningens hemsida: http://www.haganova.se

BYGGNAD
Byggår:

2017

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja

RENOVERINGAR - UTFÖRDA OCH PLANERADE
Inga planerade renoveringar.
PARKERING
I föreningen finns 173 garageplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 2 250 kr/månad för en vanlig parkeringsplats och 2 750 kr/månad för parkeringsplats med el. Föreningen förfogar dessutom över 3 MC-platser. Lediga garageplatser finns att hyra. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.stockholm.se

TV OCH BREDBAND
Telenor är leverantör av fiber för internet och tv. Huset är kopplat till Telenor och “must carry” kanalerna ingår i avgiften. SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen och Kunskapskanalen ingår utan särskild betalning. Övriga kanaler är tillval och bestäms av lägenhetsinnehavaren. Tillägg tillkommer för fiber 250/100 Mbit.
Alla bilder
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com