Beskrivning

Optimal 3:a högt upp med kvällssol!

 • 3min till T-banan och 19 min till T-centralen!
 • Högt upp!
 • Obs: Elektricitet, Bredband & BR-försäkring ingår i avgiften!
 • Stora sociala ytor!
 • Inglasad balkong med kvällssol!
 • Insynsfritt!
 • Stor klädkammare!
 • Möjlig öppen planlösning!
 • Dubbla hissar!
 • Stabil förening (avgiftssänkning med 5% - 2019) med bra kassa (ca. 1,5 M kr), samt avgiftsfria månader 2019, 2020, 2021, 2022.
 • Byggt av Veidekke 2008-09!
 • Mitt i Högdalens Centrum med närhet till Restauranger, Caféer, kommunikation och allehanda service!

Rumbeskrivningar
Hall
Stor och välkomnande hall med många avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Till höger finns förvaring och även en stor walk-in-closet.
Vardagsrum
Från hallen kommer ni in i detta stora ljusa vardagsrum med stora fönster, utgång till den inglasade balkongen, och stora sociala ytor. Genomgående parkettgolv och vita väggar.
Stor inglasad balkong
Stor inglasad balkong med plats för el- eller gasol grill samt enklare möblemang. Fantastisk utsikt och kvällssol!
Kök
Från vardagsrummet kommer ni in i detta fantastiska kök, full utrustat med häll, ugn, kyl/frys, diskmaskin samt mikrovågsugn. Plats för större matgrupp för fyra till sex platser.
Badrum
Helkaklat badrum med ljusa golv och vita väggar. Totalutrustad med tvättmaskin, torktumlare, vägghängd WC, dusch, golvvärme, samt arbetsbänk med förvaring ovan.
Sovrum 1
Stort sovrum med fönster i två väderstreck, plats för dubbelsäng, enklare möblemang, samt gott om förvaring.
Sovrum 2
Mindre sovrum med plats för säng, enklare möblemang, samt förvaring.
Klädkammare / rum
Från hallen kommer man in i denna rymliga walk-in-closet med klädstänger, hyllplan och plats för mycket förvaring.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
15
Våning
7
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
25 Maj 2010
Energiklass
Allmänt om området

Högdalen är ett karaktäristiskt exempel på en tunnelbanestad med en blandad bebyggelse omgiven av grönstråk. Stadsdelen växte fram under 1950-talet, enligt klassisk ABC-modell som från planeringsstadiet var tänkt att bli en gemensam stadsdel tillsammans med Bandhagen. Under de senare åren har området genomgått en förtätning med flera nyproducerade flerfamiljshus. I närområdet finns strövområden och motionsspår. Simhall som även inhyser idrottshall, gym och bowlinghall. I Högdalen finns också en stor och populär skatepark ”High valley skateworld”. Bandängen - Vantörs största parklek med djur, stor lekpark och plaskdamm hittar du i naturstråket mellan Högdalen och Bandhagen. Kombinera gärna parkbesöket med en fika på ett av centrumets caféer, handla mat i en av matbutikerna eller ta en burgare på populära Babas. Bandängens parklek är ett populärt tillhåll för barnfamiljen. Här finns bemannad parklek med lekplatser, café, cyklar, klätterställningar, en plaskdamm, stora gröna ytor att springa på men också djur att besöka som kaniner och höns. Ofta är det dessutom teater och andra aktiviteter här! I Högdalens Centrum finns vårdcentral, apotek, simhall, matbutiker, blomsteraffär, restauranger, caféer, Kicks, Lindex, Jysk, Systembolaget med mera. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd (eventuell) förening lämnad information. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida för detta http://www.stockholm.se/

Närservice

I området finns flera förskolor. Närmsta skolor är Bandhagens skola (F-6) och Bäckahagens skola (F-9).

Kommunikation

Kommunikationerna är goda då du med T-banans gröna linje (19) tar dig in till Södermalm på ca 12 min och vidare in till T-centralen på ca 20 min. Flertalet busslinjer finns till Älvsjö station, Liljeholmen, Farsta Centrum, Skarpnäck och Huddinge sjukhus.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering längs med gatorna i området. I området finns också flertalet 7-dygns parkeringar.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 79kvm
 • Byggnadsår 2008, Av Veidekke
 • Månadsavgift 5 128 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV bas, Bredband (1000/100), El, samt Bostadsrättstilläggsförsäkring)
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Skebokvarnsvägen 366, 7tr
Förening
BRF Ekbacken i Högdalen
Lägenhetsnummer
073
Postnummer
12450
Ort
Bandhagen
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 128 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV bas, Bredband (1000/100), El, samt Bostadsrättstilläggsförsäkring)
Byggnad
Byggnadsår
2008, Av Veidekke
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
79 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme & Bergvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Driftkostnader
Försäkring
2 400 kr
Total driftkostnad
ca 2 400 kr/år
Antal i hushållet
2
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Ekbacken i Högdalen
Antal lägenheter
66
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Det är Ownit som är leverantör (ISP) av bredband - Ingår i avgiften (1000/100).
Kollektiv anslutning till digital och analog TV med basutbud och bredband från Bredbandsbolaget. För de som vill ha fler TV-kanaler utöver grundutbudet, eller få bättre bildkvalitet, går det att köpa ett kompletterande utbud via bredbandsnätet av Bredbandsbolaget och Ownit.
Parkering
Föreningen har tillgång till 44 parkeringsplatser, varav 26 har motorvärmaruttag. Det finns ingen besöksparkering. Ingen kö och kostnad på 100-150 kr/mån (kontrollerad 2021-02-11).
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 66 lägenheter byggda 2008/2009 av Veidekke. Huset inrymmer 66 lägenheter som är fördelade enligt följande:
1 rok 6 stycken
2 rok 20 stycken
3 rok 18 stycken
4 rok 22 stycken
Fördelat på yta och procent av totala ytan 5067 kvm.
Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.
Föreningen disponerar 44 st p-platser.

Ägande i föreningen
Föreningen godkänner delat ägande. Minsta ägarandel: 10%. Föreningen godkänner dock ej juridisk person.

Föreningens ekonomi
Föreningen har god ekonomi och brukar ha en avgiftsfri månad i Januari varje år, även planerat för 2022.
För ytterligare information om föreningen och dess verksamhet hänvisas till bilagd årsredovisning samt stadgar. En köpare förväntas ha tagit del av dessa handlingar innan köp.

Kommande avgiftsförändringar
Det finns för närvarande inga planerade ändringar av månadsavgifterna.
Dock har det varit avgiftssänkning 2019 med 5%.

Gemensamma utrymmen
I huset finns gemensamma utrymmen för: sopsortering, cykelförråd, städrum, barnvagns- och rullstolsrum.
I huset finns en lokal för uthyrning till medlemmar (kostar 200kr/dag). I lokalen finns en bäddsoffa för två personer, två extrasängar, fyra kuddar, fyra filtar. Bord och stolar för sex sittande, toalett med dusch, pentry med ett litet kylskåp, mikro samt kaffebryggare och vattenkokare.
Till lägenheter om 4 RoK hör varsitt lägenhetsförråd beläget i källaren.
Därutöver finns 25 extra lägenhetsförråd för uthyrning till medlemmarna (kostar 318kr/mån).

Fastigheten är upplåten med tomträtt.

Mer information finns på föreningens hemsida: https://www.brfekbacken.se/
(kontroll: 2021-02-17)
Alla bilder
Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!Optimal 3:a högt upp med kvällssol!
Anmäl ditt intresse