Beskrivning

3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!

 • Ljus och fräsch bostad
 • Moderna materialval
 • Härlig rymd
 • Generösa sällskapsytor
 • Fantastiskt ljus
 • Stor balkong
 • Nära grönska
 • Insynsskyddat
 • Stor hiss
 • Barnfamilj vänlig
 • Bra kommunikationer
 • Kista Galleria

Rumbeskrivningar
Hall
Rymlig och välkomnande entré med genomgående parkett och vitmålade väggar med möjlighet att montera garderober.
Vardagsrum
Vackert och rymligt sällskapsrum med plats för både soffgrupp och övrig möblering om så önskas. En härlig plats som skapar central och social del för umgänge med nära och kära. Parkett på golvet och vitmålade väggar. Ljus flödar från de två stora fönsterpartierna och balkongen.
Kök
Stilrent och ljust kök i vit utförande på vägg- och bänkskåpen. En bänkskiva i mörk nyans omger bänkskåpen. Köket är fullutrustat med spis, ugn, fläkt, fristående kyl- och frysskåp, diskho med hög och svängbar pipa samt diskmaskin. Intill köket finns en stor matplats för plats för den stora familjen med stora fönsterpartiet som ger härligt ljusinsläpp.
Sovrum 1
Barnrum gott om plats för möblemang för att skapa ett avslappnande rum i hemmet. Fönsterparti från två väderstreck ger rummet fantastiskt rymd och ljus. Vita väggar samt parkettgolv.
Sovrum 2
Master bedroom som nås från vardagsrummet och har plats för en större dubbelsäng och annat möblemang såsom garderob eller liknande för att skapa en avkopplande del i hemmet. Fönsterpartier i två väderstreck som släpper in gott om naturligt ljus på dagen och har utsikt över grönska. Rummet har ljusgrå väggar samt parkettgolv.
Balkong
Genom vardagsrummet når man balkongen som har plats för diverse utemöbler för att umgås med vänner och familj under varma sommardagar. Här kan ni njuta i insynsskyddat läge med utsikt mot grönska.
Klädkammare
Utmärkt plats att ha som garderob för kläder med mera eller extra förråd för familjen om det behövs. Det går även att omvandla detta till en charmig walk in closet med små medel.
WC / Duschrum
Modernt samt elegant badrum med klinker i grå kulör på golv och vita kakelplattor längs väggarna. Badrummet är inrett med tvättställ, vit kommod med luckor, spegelskåp med belysning, duschhörna med glasväggar samt badrumsskåp på väggen. Tvättmaskin och torktumlare finns på plats praktiskt avdelat med bänk i grå nyans samt överskåp.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Våning
2
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
11 Februari 2015
Energiklass
Allmänt om området

En pulserande kombination av tillväxt och trivsel Kista är ett spännande område fullt av utveckling och potential. Här finns en stor blandning av företag, studenter och forskare i en miljö som bubblar av evenemang, nöjen och kultur. Kistamässan är en av Sveriges mest aktiva och intressanta mötesplatser och Kista galleria är en av landets mest besökta köpcentrum med 180 butiker, restauranger, caféer och nöjen. I Kista har du även nära till sköna grönområden. Bland annat Järvafältet, ett av länets största naturreservat med motionsspår och picknickytor. Söker du omväxling från Kistas puls är du inne i city på bara femton minuter via tunnelbana, buss eller pendeltåg. Natur & fritid Kista Science City har ett stort utbud av sport- och rekreationsmöjligheter. I Kistas omedelbara närhet ligger Järvafältet, ett av länets största naturreservat. I närliggande Husby finns ett badhus med bassänger och äventyrsbad. Alldeles intill badet finns Husbys ishall där man utövar ishockey, konståkning, skridskoåkning samt andra sporter som basket och pingis. Knappt en kilometer bort finns Ursviks motionsområde. Där finns fem olika spårlängder: 2,5 km, 5 km, 7 km, 10 km och 15 km. Spåren på 2,5 och 5 km är upplysta alla dagar 05:00–23:00. Det finns även ett knattespår för de allra minsta som är 1 km och ett MTB-spår. I området finns åtta rastplatser med möjlighet att grilla. I området finns det både en ungdomsgård och föreningsdriven fritidsgård. Stockholms stad bygger ett nytt utomhusbad på Järvafältet, Akalla 4:1, nära Eggeby gård. Badet kommer ha tre olika typer av bassänger som kan användas av allmänhet och för simskoleverksamhet. Järva utomhusbad invigs våren 2020.

Närservice

Skolor & barnomsorg Flera skolor finns i området, bl.a. Kista grundskola F-3 , Kista grundskola 4-9, Kista Montessoriskola (F-5) och Internationella Engelska Skolan (4-9). Det är dessutom gott om förskolor. Affärer & restauranger Kista Galleria är ett av Sveriges största köpcentrum med över 180 olika affärer, restauranger och krogar. Här finns Skandinaviens största modeboulevard, ett restaurangbord där man kan beställa mat från 20 restauranger, hotell samt Stockholms näst största biograf med 11 salonger. Dessutom erbjuder Kista Galleria ett gediget serviceutbud med postkontor, banker, sjukvård och diverse kommunala serviceinrättningar.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje mellan mellan T-centralen och Kista tar ca 18 min. Från Kista Centrum finns bussförbindelser till stora delar av norra och västra Stockholm. Kista har nära anslutningar till både E4 och E18.

Parkering

Parkering finns vid Kista, Akalla respektive Husby Centrum. Gott om besöksplatser i området.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 77kvm
 • Månadsavgift 4 636 kr Värme, VA, Kabel-TV, och Bredband
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Skagafjordsgatan 10
Förening
BRF HERRGÅRDSPARKEN
Lägenhetsnummer
131
Postnummer
16455
Ort
KISTA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 636 kr Värme, VA, Kabel-TV, och Bredband
Byggnad
Byggnadsår
2011
Boarea
77 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Driftkostnader
El
2 400 kr
Försäkring
2 400 kr
Total driftkostnad
ca 4 800 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF HERRGÅRDSPARKEN
Antal lägenheter
57
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Telenor ingår i avgiften fr.o.m. 2019-09-01.
Parkering
Parkering Bostadsrättsföreningen har 28 garageplatser inomhus och 19 platser utomhus som man kan hyra.
Inomhusparkering 800 SEK per månad
Utomhusparkering 400 SEK per månad
För utomhusparkering finns motorvärmarstoplar som ingår i priset.
Allmänt om föreningen
Kista Alléväg 25, Skagafjordsgatan 10, Skagafjordsgatan 12, och Skagafjordsgatan 14.

Gemensamma utrymmen
Cykelparkering finns vid parkeringen utanför porten till Kista Alléväg 25.
Från och med 2015-08-21 har vi installerat kameror vid alla ingångar till fastigheten samt i garaget och miljöstation. Övervakningen handhas av Säkerhetsintegrering dvs samma företag som har hand om Aptus porttelefoner.

Gårdsplats
Området är mycket trivsamt och barnvänligt med mycket grönska och en trevlig innergård.

Det finns 14 förråd (f.n. kö). 1 av förråden är på ca 4 kvm och kostar 400 kr/mån. 13 förråd är på ca 2 kvm och kostar 200 kr/mån.

Föreningens hemsida
http://www.herrgardsparken.se
Alla bilder
3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!3:a i ostört läge med härlig balkong mot grönska!
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com