Beskrivning

Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!

  • Här bor ni mitt i händelsernas centrum, ett oslagbart läge vid Kungsholmstorg i nästan skuldfri bostadsförening med nära till allt som Kungsholmen har att erbjuda, men lägenhetens lugna gårdsläge ger också en skön miljö att komma hem till. Här samsas tidstypiska detaljer såsom stuckaturer, spegeldörrar fantastiskt bevarat parkettgolv och takrosetter med modern inredning.
  • På Scheelegatan 11 ligger denna rymliga lägenhet med öppen planlösning mellan kök/vardagsrum och matsal. Den öppna planlösningen ger dig ett fantastiskt ljust och rymligt rum med tre stora fönster i fil. Matsalen går givetvis att skärma av med en vägg om du önskar ytterligare ett sovrum.
  • Sovrummet är rejält tilltaget och rymmer större säng än du kan önska. Även här finner du de tidstypiska detaljerna och det fantastiska parkettgolvet.
  • Badrummet är stilrent och smakfullt inrett med ljusa sobra kolörter, golvvärme och infällda spotlights. Badrummets disponering är i särklass en av de bästa. WC:n går att skilja av med glasvägg och intill finner du en tvättpelare med både maskin och tumlare. Vidare in i badrummet når du stilren kommod och dusch med stilrena blandare och mosaikbeklädd vägg.
  • Den här bostaden ligger på den attraktiva delen av Kungsholmen. Här har du city in på knuten och kommunikationer i form av både flertalet bussar och tunnelbanans gröna och blå linje inom två minuter. T-centralen har du på promenadavstånd. I närområdet ligger dels Kungsholmstorg med all önskvärd service och dessutom Västermalmsgallerian med stort utbud av all slags butiker. För den som önskar grönska och vatten ligger Kronobergsparken och Norr Mälarstrand bara ett stenkast bort.

Interiörbeskrivning

Hall med klinkergolv, fondtapet och målade väggar. I hallen finns infällda spotlights, för avhängning samt en separat garderob.

Badrum med ingång både från hall samt sovrum. Ljust klinkergolv och helkaklade väggar i ljus grå ton. Golvvärme och infällda spotlights. Vägghängd WC och mindre kvadratiskt handfat med stilren blandare går att skilja av från resterande badrum med en frostad glasdörr. I badrummet finns även en tvättpelare och ett större handfat med kommod, dusch och handdukstork. Dusch är beklädd i kakel och mosaik, öppnad med en glasdörr och takdusch.

Vardagsrum med vackert parkettgolv, målade väggar, höga golvsocklar, stuckaturer, ta rosset och stort fönster ut mot vacker tegelfasad. Praktiskt köksö med gott om förvaring, kyl/frys, mikro, fläkt, ugn och diskmaskin. Samtliga vitvaror förutom diskmaskinen är rostfria. Köksingång ut till trapphus och inbyggd garderob.

Kök med klinkergolv och målade väggar. Öppen planlösning till vardagsrum samt stort fönster ut mot vacker tegelfasad. Kök i körsbärsträd och grått kakel ovan massiv svart granitskiva.

Matsal med vackert parkettgolv, målade väggar, höga golvsocklar, stuckaturer, takrosett och stort fönster ut mot vacker tegelfasad. Bygger man upp en vägg till detta rum kan man få ytterligare ett stort sovrum.

Sovrum med vackert parkettgolv, målade väggar, höga golvsocklar, stuckaturer, takrosett och stort fönster ut mot vacker tegelfasad. Utrymme dör dubbelsäng och flertalet garderober. Här finns även en inbyggd klädkammare.

Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Våning
4
Allmänt om området

Här bor du minst sagt mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med närhet till vattnen och natur. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Med en kort promenad på S:t Eriksbron över Karlbergsjön är du plötsligt mitt i Birkastan. Där kan du även vandra vidare och njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud.

Närservice

Här finns populära Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping, samt nära till Rålambshovsparken, Kronobergsparken, Karlbergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längs vattnet. Nyanlagda gångstråket vid Hornsbergs Strand kantat har badbryggor och vattennära restauranger, där man kan avnjuta kvällssolen. Perfekt ställe att även avsluta löpturen runt Kungsholmen med träning i utegymmet, ett dopp i Mälaren eller en runda i vackra och närbelägna Kronobergsparken - fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Trafikplatsen Fridhemsplan var förr en stor spårvägsknut och idag är den bytesplats för blåa och gröna tunnelbanelinjerna. Flera blå bussar (1, 3 och 4) liksom många andra busslinjer passerar här samt flygbussarna till och från Arlanda.

Parkering

Boendeparkering kan ansökas på: https://parkering.stockholm/boendeparkering/

Visa på karta - klicka här
Fakta
  • Antal Rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 82kvm
  • Månadsavgift 2 719 kr
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Adress
Scheelegatan 11, 4tr
Förening
Bf Åkermannen 24 u.p.a.
Lägenhetsnummer
16-1402
Postnummer
11228
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 719 kr
Byggnad
Boarea
82 kvm
Antal rum
3
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Bf Åkermannen 24 u.p.a.
Antal lägenheter
44
Varav hyresrätter
5
Antal lokaler
2
TV och bredband
Föreningen är ansluten till TV och bredband via Com Hem.
ÖVRIGT
Renoveringar utförda och planerade
1989-1990 V/A-stammar byttes, fasaden renoverades, el-stigare byttes, taket byttes och tvättstugan renoverades.
2001 målades trappuppgången i gårdshuset.
2003 målades fönster.
2004 byttes värmecentral.
2006 byggdes balkonger.
2007 renovering tvättstugor och badrum i en hyreslägenhet renoverades.
2008 målades taket.
2009 stammarna spolades i gårdshuset, reparation av en avloppstam i gårdshus.
2010 har underhålls av ventilationen genomförts.
2011 genomförs en OVK-besiktning. Gården renoverades och nya värmeslingor lades på taket. Under året målades portens utsida och renovering samt isolering av fönster i trappuppgångar.
2012 vattenskada vind, nytt expensionskärl i källaren.
2013 renoverades ett badrum i en hyresrättslägenhet i gårdshuset.
2014 spolades stammarna.
2015 målades gathusets trappuppgång, två vattenskador åtgärdades och maskininvesteringar i tvättstugorna utfördes.
2016-2017 renovering hissar och utbyggnad hiss i gathus, två vattenskador varav en i hyresrättslägenhet, renoveringar i elsystem (hyreslägenheter). Maskininvesteringar i tvättstuga och värmecentral.
2017 successivt byte av lampor i gemensamma armarturer på gård, i trappuppgångar och källare pågår och LED-lampor installerades.
2017-2021 renovering av fönster är under planering. Toalett/badrumsrenovering i två hyreslägenheter/lokaler - gårds och gatuhus. Byggnation av barnvagnsgarage på gården.
2022-2026 underhåll golv terrasser vindar, renovering två toalett/badrum hyreslägenheter/lokaler.
Parkering
I området gäller boendeparkering. För mer information se: www.stockholm.se
Allmänt om föreningen
Bf Åkermannen 24 u.p.a. Föreningen är en äkta bostadsförening. I föreningen finns 44 lägenheter varav 5 upplåtes med hyresrätt. Det finns även 2 hyresrättslokaler.

Föreningen köpte fastigheten cirka 1920 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018

Föreningen har två tvättstugor och en trevlig innergård med sittgrupp, grill och växter. Här finns också cykelställ, barnvagnsgarage och miljöstation.
Alla bilder
Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!Luftig våning med stor rymlig sällskapsdel, påkostat badrum och låg avgift!
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com