Beskrivning

 • Vackert ljusinsläpp med stora fönsterpartier
 • Stor uteplats för härliga sommarkvällar
 • Genomgående ljust parkettgolv
 • Modern och stilren interiör
 • Väldisponerade kvadratmeter
 • Goda förvaringsmöjligheter
 • Öppen planlösning med rymd
 • Full utrustat kök med plats för större matbord
 • Närhet till matvarubutik och restauranger
 • Promenadavstånd till Solna Centrum
 • Närhet till Mall of Scandinavia
 • Vackra naturområden
 • Råstasjön & Lötsjön
 • Ulvsundasjön med badplats
 • Pampas Marina med restaurang
 • Vackra promenadstråk längs vattnet
 • Utmärkta kommunikationer
 • Tunnelbana, bussar & tvärbanan
 • Cykelavstånd till stan

Rumbeskrivningar
Hall
Välkomnande rymlig hall med genomgående parkett, vitmålade väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i rymlig klädkammare. Självklart säkerhetsdörr.
Vardagsrum
Ljust och stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök med stora fönsterpartier med låg bröstning i fil ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets fina utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang för härligt umgänge. Här finner vi även utgången till bostadens rymliga uteplats. Utsikt över de grönskande träden som ger en rofylld stämning samt angenäm lugn utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående parkett följer hela lägenheten med ljust målade väggar.
Kök
Stilrent kök från Vedum med praktiska hög och underskåp i sober färgskala med infälld belysning undertill, stilren bänkskiva i Ceasarstone med stänkskydd med uppvikt bakkant, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Exklusiva vitvaror från Siemens i form av induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, integrerad ugn samt kyl och frys. Genomgående parkett på golv med vitmålade väggar och matplats med gott om plats för de större tillställningarna intill fönsterparti.
Master Bedroom
Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vackert genomgående parkett som följer hela lägenheten med vitmålade väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde samt plats för garderobsparti för gott om förvaring bakom praktiska skjutdörrar.
Sovrum 2
Tillbyggt sovrum med fint ljusflöde, gott om plats för säng, garderob och arbetshörna om så önskas. Ljusa väggar samt genomgående parkett på golv. Detta rum kan med fördel disponeras efter tycke och behov. Antingen barnrum så som det är idag, kontor, Walk-In-Closet, gästrum, vardagsrum, sovrum, hobbyrum etc.
Badrum
Helkaklat och stilrent badrum med genomgående exklusivt ölandssten på väggar och golv. Här finns wc, tvättställ i vitt porslin, spegelskåp med belysning, handdukstork, rymlig dusch bakom modernt glasparti, praktisk arbetsbänk i vitt utförande och gott om förvaring i väggskåp ovan med vita fronter med belysning undertill samt kombinerad tvätt och torkmaskin undertill.
Uteplats
Fantastisk stor uteplats mot grönskan som bjuder på gott om utrymme för valfritt lounge/balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar med grillning i gott sällskap bland de grönskande träden.
Övrigt
-Till lägenheten tillkommer ett källarförråd för nyttjanderätt. - I anslutning till lägenheten finns ett gemensamt barnvagn/ förråd för rullatorer eller annat. Och en trappa ner som nås antingen utifrån eller via hissen finns ett cykelrum och förrådet tillhörande lägenheten. -Lägenheten disponeras idag som 3 rok, och är registrerad som 2 rok enligt mäklarbilden. -Separat mätning och debitering av varmvattenförbrukning för respektive lägenhet -Individuell mätning och debitering av el, inget abonnemang krävs utan debitering sker från bostadsrättsföreningen -Det tillkommer en obligatorisk avgift för bredband om 165 kr/mån.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Allmänt om området

Närhet till vackra grönområden såsom Huvudsta slott, Huvudsta Ridskola, Huvudstabadet, Karlbergs Slott och Pampas Marina som är ett favoritställe där man kan ta en fika eller äta en trevlig middag på restaurangen direkt på bryggan. Är man sugen på en längre promenad är det bara att fortsätta över till Kungsholmen eller hela vägen till City.

Närservice

Att bo i centrala Solna innebär att du har nära till det mesta. Här bor man granne med Solna centrum med många butiker, restauranger och ett brett serviceutbud.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationsmöjligheter med T-bana, pendeltåg, bussar samt den nybyggda tvärbanan. Är man cykelburen tar man sig till Kungsholmen och Vasastan på ca 15 min.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 57kvm
 • Månadsavgift 3 410 kr
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sagagatan 11
Förening
Brf Hannebergsparken
Lägenhetsnummer
1001
Postnummer
17168
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 410 kr
Byggnad
Byggnadsår
2017-18
Boarea
57 kvm
Antal rum
3
Driftkostnader
El
2 000 kr
Försäkring
2 500 kr
Total driftkostnad
ca 4 500 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Hannebergsparken
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Föreningen har ett gruppavtal med Telenor som avser TV (grundutbud) samt bredband 100/100 Mbit.
Renoveringar utförda och planerade
Det finns inga gjorda renoveringar eller större underhåll f.n. då fastigheten stod klart för inflytt i mitten av 2018.
Byggherre var Midroc Construction AB.
Parkering
Föreningen innhar 8 st parkeringsplatser som går att hyra för 1 200 kr/mån. F.n finns det lediga platser, enligt styrelsen (augusti 2020).
Allmänt om föreningen
Brf Hannebergsparken är en äkta bostadsrättförening i Solna Centrum, Solna som äger 1 fastighet med 23 bostadsrättslägenheter på adressen Sagagatan 11.
Markägande - friköpt. Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare. Se stadgarna för mer info avseende delat ägande.
Alla bilder
(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com