Beskrivning

 • Sekelskiftescharm
 • Balkong mot gård
 • Generös takhöjd ca:3,3m
 • Stor klädkammare
 • Helkaklat badrum
 • Källarförråd
 • Lummig innergård
 • Hiss finns från gatuplan
 • Bra ekonomi i föreningen
 • Utmärkt med förvaring
 • Populärt område
 • Perfekt planlösning
 • Trivsamma sällskapsytor

Rumbeskrivningar
Hall
Välkommen in till en ljushall med fina furugolv, gråa väggar och säkerhetsdörr. Avhängningsmöjligheter direkt till vänster om ingången
Kök
I anslutning till hallen finner du bostadens moderna kök med goda arbetsytor samt gott om förvaring. Det smakfullt renoverade köket är utrustat med integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll samt ugn. Samtliga vitvaror från Siemens. Här kan du skönja de fina och högklassiga materialvalen, stänkskyddet och bänkskivan i Carraramarmor. Väggarna är ljusa och på golvet finner ni furutiljor i original. Vackra dubbeldörrar mot sovrum från köket.
Vardagsrum
Härligt vardagsrum med rymliga och lättmöblerade ytor. Här ges rum åt såväl matplatsen som soffhörnan. Ljusinsläpp från två större spröjsade fönster och gedigen takhöjd som skapar ett harmoniskt ljus över det vanliga! Fantastiska detaljer så som höga golvsocklar, generös takhöjd, trägolv, vackra pardörrar mot sovrum och stora fönsterpartier. Väggarna är putsade och målade i ljus kulör och på golvet återfinner ni furutiljorna.
Sovrum
Rymligt sovrum med stort fönsterparti samt goda förvaringsmöjligheter. Fina tidstypiska detaljer som vackert trägolv, höga golvsocklar och takrosett. Förvaringsutrymme i inbyggd garderob finns. I anslutning till sovrummet finner ni den fantastiska balkongen mot lummiga innergården.
Badrum
Smakfullt renoverat helkaklat i Carraramarmor och modernt badrum i ljusa färger. Badrummet är utrustat med wc, golvvärme, ordentlig duschyta med vikbara duschväggar i klarglas, vägghängd spegel och kommod.
Balkong
Stort balkong i sydvästläge!
Garderob
Stort garderob i anslutning till hallen, här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och mycket förvaringsmöjligheter.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Våning
2
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Energiklass
Allmänt om området

Attraktivt toppläge med närhet till både Odenplan och Östermalm på nära gångavstånd. Grönskande Vanadisparken, Observatorielunden, Lill-Janskogen och Hagaparken i närområdet. Sibirien är en mycket hemtrevlig stadsdel med små unika vintagebutiker, klädaffärer och caféer som bidrar till områdets charmfulla karaktär. Här finns även ett rikt utbud av mindre restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmanden. Några kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse. De boende i Vasastan kommer att få det bästa av två världar med både storstadspuls och närhet till citykärnan, men också till det hemtrevliga lugnet som återfinns i den ursprungliga delen Vasastaden. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Sergels torg. Vill du bo i lugnet av Vasastan med ändå närhet till storstadspulsen, har du hamnat helt rätt! NATUR & FRITID Ett stenkast bort ligger anrika och vackra friluftsområdet Lill-Jansskogen och Hagaparken med promenad- och löpspår, Vanadislunden med sina lekparker och Vanadisbadet samt inte minst Brunnsviken med bra badmöjligheter.

Närservice

BUTIKER & RESTAURANGER Det finns ett stort antal restauranger, brunchställen, kaféer och delikatessaffärer i området, bl.a. Svartengrens, Mahalo, Balzac, Pom & Flora, Bar Nombre, Storstad och Meno male. SKOLOR & BARNOMSORG För barnfamiljen finns ett flertal förskolor i området. Närheten till Handelshögskolan, Kungliga Tekniska Högskolan och cykelavstånd till Karolinska Institutet och Stockholms Universitet gör det lämpligt för den studerande. I området finns även Matteus, Rödabergsskolan, Johannes Skola och Engelska Skolan. KULTUR & NÖJEN På Surbrunnsgatan ligger Norra brunn, här kan man njuta av stand up comedy av högsta klass!

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss från bl.a. Odengatan, Roslagstull och Birger Jarlsgatan. För tunnelbaneresenärer är Rådmansgatan den närmsta stationen på den gröna linjen och Tekniska Högskolan på den röda linjen.

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos https://parkering.stockholm/boendeparkering

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 60kvm
 • Månadsavgift 3 288 kr ingår: värme, vatten & bredband
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Roslagsgatan 25, 2tr
Förening
brf baggen 5
Lägenhetsnummer
25304
Postnummer
11355
Ort
Stockholm
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 288 kr ingår: värme, vatten & bredband
Byggnad
Byggnadsår
1902
Boarea
60 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Driftkostnader
El
2 000 kr
Försäkring
2 400 kr
Total driftkostnad
ca 4 400 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
brf baggen 5
Antal lägenheter
42
Varav hyresrätter
3
Antal lokaler
4
TV och bredband
- Ingår i avgiften via Bahnhof.
- Kabel-TV via Comhem (debiteras extra)
Renoveringar utförda och planerade
Kommande renoveringar/åtgärder:
- Pågår re-lining i föreningen under hösten 2020 och väntas vara färdig innan årsskiftet.

Genomförda renoveringar/åtgärder:
2020 - renovering av entré, sopprum och hissar
2018 - Byte av fläktar på taket
2017 - OVK-besiktning, spolning av stammar och installation av fibernät
2015 - Renovering av lokal
2013 - Renovering av fläktar på taket och reparation av värmeväxlare
2011 - Balkonger byggdes
2009 - Ommålning trapphus
2009 - Upprustning av innergård (2007-2008)
2008 - Energi- och OVK-besiktning (2007-2008)
2008 - Byggnation av vindslägenheter och renovering av hiss och tak samt inredning av förråd i källaren (2007-2008)
2003 - Byte av tvättmaskin och torktumlare
1996 - Under 1995-1996 utfördes en omfattande upprustning av fastigheten vilket innebar stambyte, byte av elstigar, renovering av tak, fönster, hiss och tvättstuga etc.
Parkering
Boendeparkering på gatan kan ansökas hos
https://parkering.stockholm/boendeparkering
för mantalskrivna på adressen.
Allmänt om föreningen
BRF Baggen 5 är en äkta bostadsrättsförening i Vasastan, Stockholm som äger fastigheten STOCKHOLM BAGGEN 5 med 39 bostadsrättslägenheter på adresserna Frejgatan 23, och Roslagsgatan 25.

Gemensamma utrymmen:
- Tvättstuga (2 tvättmaskiner, 1 torkskåp, 1 torktumlare).
- Soprum.
- Cykelställ på gården.
- Välskött innergård med trädäck, blomsterarrangemang med mysig belysning, där grill och flera sittgrupper finns att tillgå sommartid.

Övrigt:
- Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift samt pantsättaren en pantsättningsavgift per pantnotering.
- Föreningen accepterar delat ägande.
- Juridisk person godkännes ej som medlem.
- Föreningen kräver att köparen tillhandahåller en UC för att godkännas som medlem. Detta betalas av köparen.
- Föreningen har 3 hyresrätter kvar vilket innebär en mycket bra dold ekonomisk tillgång för föreningen.
Alla bilder
(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com