Beskrivning

Ett förstklassigt tvårummare på en av Vasastans mest eftertraktade adresser. Varje yta är ytterst väldisponerad med platsbyggda lösningar som ger generösa sällskapsytor. Ett konceptboende utöver det vanliga, där trapphus, hiss, lägenheten och gemensam lounge m.m. tillsammans ger en exklusiv och fulländad helhet. Lägenheten genomsyras av exklusiv och gedigen inredning. Specialbeställda spröjsade glasväggar av gjutjärn finns i lägenhet och badrum. I badrummet finner man även specialdesignat handfat i betong.

HALL
Välkomnade hall med plats för avhängning av ytterkläder. Platsbyggd garderob av Inneform och ytterligare en klädkammare. Vackra fiskbensmönstrade ekparkettgolv och målade väggar som går i blå och grå toner.

VARDAGSRUM - BALKONG
Ljust vardagsrum med specialutformade och spröjsade glasväggar i smide som avgränsar sovrummet och även släpper in mängder med ljus. Här kan man enkelt möblera efter eget behag med plats för soffgrupp, matplats och övrig interiör. Vackra fiskbensmönstrade ekparkettgolv och målade väggar som går i blå och grå toner.

SOVRUM
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng som vetter mot lugn gata. Vackra fiskbensmönstrade ekparkettgolv.

KÖK
Vackert platsbyggt kök i funktionell vinkel med stilsäker interiör. Gedigen bänkskiva i Terrazzo sten och special designad diskho av samma material. Exklusiv blandare från Vola, dubbla diskmaskiner från Fischer & Paykel, kylskåp från Liebherr, induktionshäll och ugn från Bertazzoni samt belysning från Flos och Rubn. Samtliga strömbrytare och eluttag i lägenheten är från Buster and Punch.

BADRUM
Ett fantastiskt badrum med specialutformade detaljer. Blandare och takdusch från Vola, handfat i gjuten betong med vackert, specialbyggt underrede. En vacker glasvägg i smide delar av duschen och den vägghängda wc:n.

  • Stora fönster
  • Lyxiga material
  • Platsbyggd förvaring
  • Generösa sällskapsytor
  • Närhet till restauranger
  • Bra kommunikationer

Rumbeskrivningar
Hall
Hall med platsbyggda garderober samt klädförvaring i skåp. Fiskbensparkett med gråa väggar.
Vardagrum
Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning. Rummet ligger i direkt anslutning till köket och erbjuder generösa sällskapsytor.
Kök
Välutrustat kök med bänkskiva i Terazzo sten. Köket är utrustat med diskmaskin, spis/ugn Bertazzoni samt integrerade kyl och kyl med frysfack.
Sovrum
Luftigt sovrum med spröjsade glasväggar med spröjs i gjutjärn.
Badrum
Helkaklat badrum med handfat i betong, WC samt duschhörna med spröjsad glasvägg i gjutjärn.
Allmän om området

Vasaparken ligger fem minuters gångväg bort och är en omtyckt oas för alla åldrar. Här finns möjlighet att spela minigolf och fotboll eller besöka lekparken. Under vintern nyttjas fotbollsplanen som skridskobana. Ett stenkast bort finner du även härliga promenadstråk längs Karlbergskanalen och löparspår finns vid området runt Karlbergs slott samt Hagaparken.

Närservice

Från hjärtat av Birkastan är ni några minuters gångväg från S:t Eriksplan. Här möts det bästa av två världar med ett stort utbud av mysiga krogar, Lillebrors bageri, restauranger och välsorterade mataffärer kring Rörstrandsgatan samtidigt som det är nära till härliga grönområden som erbjuder en avkopplande miljö.

Kommunikation

Här erbjuds även närhet till S:t Eriksplan med alla dess kommunikationer (T-bana och bussar bl.a. linje 3, 4 samt flygbussar från Torsgatan). På promenadavstånd finns även Odenplan med goda kommunikationer i form av pendeltåg samt bussar.

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se.

Övrigt

Direkt närhet till Karlbergs Slott och park med båtliv, motionsslinga och vackra promenadstråk längs kanalen. I populära Vasaparken finns möjlighet att ta en fika, spela minigolf eller åka skridsko på den konstfrusna isbanan vintertid.

Fakta
  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 41kvm
  • Månadsavgift 1 983 kr I avgiften ingår vatten och värme.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Robert Almströmsgatan 12
Förening
Brf R.A.G 12
Lägenhetsnummer
20101004
Postnummer
11336
Ort
STOCKHOLM
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
1 983 kr I avgiften ingår vatten och värme.
Byggnad
Byggnadsår
1927
Boarea
41 kvm
Antal rum
2
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf R.A.G 12
Antal lägenheter
29
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
2
Parkering
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se.
Allmänt om föreningen
Brf R.A.G 12 är en äkta förening som bildades 2017 och består av 29 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler. Fastigheten genomgick 2016-2017 en totalrenovering. Brf R.A.G 12 äger marken. Byggnad ursprungligen uppförd 1927.
Alla bilder
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Suzan Levin

Suzan Levin

Fastighetsmäklare

070-810 69 60

Suzan@lagerlofs.com