Beskrivning

Total renoverad 3:a

Accepterat pris 3 500 000kr

Varmt välkomna till denna välplanerade och totalrenoverade 3:a högt upp med utsikt över lugna Nybodagatan. Bostaden är nyrenoverad 2019 med smakfull och moderna materialval. Genomgående ljusa Laminat-clickgolv och vita väggar, samt helkaklat badrum. Bostaden disponerar ett stort och öppet vardagsrum. Från vardagsrummet når du det större sovrummet med balkong. Vidare finns ett ljust kök, ett mindre sovrum, ett stambytt badrum med tvättmaskin och torktumlare och en rymlig hall med garderob och avhängningsmöjligheter.

På Nybodagatan 6A bor Ni på en lugn återvändsgata med närhet till det mesta. Här har ni grönskan i Skytteholmsparken utanför dörren och Solna C med sitt rika utbud av shopping och service ett stenkast bort. Där finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeln nås den på kort promenad. Tvärbanan finns även inom kort promenadavstånd.

Varmt välkomna på visning!

 • Attraktivt område
 • Nyrenoverat snyggt kök från 2018
 • Behagliga & smakfulla val
 • Fint ljusinsläpp
 • Persienner i alla fönster
 • Trivsam atmosfär
 • Ypperliga förvaringsmöjligheter
 • Trevlig och välskött förening
 • Alla stora renoveringar utförda
 • Lågt belånad Brf med god ekonomi
 • Närhet till det mesta
 • Skytteholmsparken, gröna oas precis intill
 • Mall Of Scandinavia
 • Gångavstånd till Solna Centrum
 • Olika affärer, restauranger & service
 • Friends Arena
 • Råstasjön & Lötsjön
 • Hagaparken & Brunnsviken
 • Strandpromenad vid Huvudsta strand
 • Förskolor & skolor
 • Idrotts- och sportanläggningar
 • Tunnelbana, bussar, pendeltåg & tvärbana
 • Det stora vägnätet nås snabbt

Rumbeskrivningar
Hall
Fin hall med platsbyggd förvaring med skjutdörrar och spegelglas, samt många avhängningsmöjligheter.
Vardagsrum
Luftigt och ljust vardagsrum med stora öppna ytor. Genomgående ljus Laminat-clickgolv och vita väggar med plats för soffgrupp, matbord, arbetshörna och barnhörna.
Kök
Modern kök med alla bekvämligheter och stilfulla materialval. Gråa luckor med mässinghanddag, marmormönstrade bänkskivor och köksvägg. Inbyggd kyl/frys och diskmaskin, samt induktionspis, ugn och mikro, Mörkt klinkersgolv med vita väggar
Vardagsrum
Stora öppna ytor med fönster i två olika väderstreck med möjlighet till varierad möblering. Plats för både soffgrupp, matplats alternative arbetshörna och barnhörna. Genomgående Vita Laminat-clickgolv och vita väggar.
Sovrum
Det större sovrummet nås genom det stora vardagsrummet och har både klädkammare och balkong. Här finns plats för dubbelsäng och nattduksbord. Genomgående ljus Laminat-clickgolv och vita väggar.
Sovrum
Det mindre sovrummet har plats för säng och enklare möblemang. Genomgående ljus Laminat-clickgolv och vita väggar.
Balkong
Stor balkong med många soltimmar plats för enklare möblering.
Allmän om området

Skytteholm är ett lugnt område och med ett utmärkt läge i centrala Solna. Här har du närhet till det mesta.

Närservice

Affärer och restauranger I direkt närhet finns småbutiker, videobutik, Lidl, bageri, lunchrestauranger och ICA Maxi. Inom gångavstånd hittar du Solna Centrum som har ett hundratal butiker och ett 20-tal restauranger och även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek, vårdcentral och andra serviceinrättningar. Mall of Scandinavia i Solna är Skandinaviens största shoppingdestination. Det är också den mest spännande, med butikskoncept, restauranger och en arkitektur utöver det vanliga. I 250 butiker hittar du det bästa inom allt från mode till mat och teknik. En ny dimension av shopping helt enkelt. Sundbybergs centrum är Sveriges krogtätaste kommun och ligger också inom gångavstånd.

Kommunikation

Med sitt centrala läge i Solna har Skytteholm utmärkta kommunikationer. De stora vägarna Frösundaleden och Solnavägen omsluter Skytteholm i nordväst respektive nordöst. Tunnelbanans blå linje har en station i Skytteholm, nämligen Solna centrum där det även finns en bussterminal. Skolor och barnomsorg I området finns det två skolor, Skytteholmsskolan, som sträcker sig från sexårsverksamhet till nionde klass, samt Nybodaskolan. Natur och fritid Härliga naturområden såsom Lötsjön och Råstasjön med promenadstråk och Café Gröna Stugan ligger även det i direkt närhet. Ett stenkast härifrån ligger Huvudstabadet som precis är nyöppnat sen förra sommaren. I nära anslutning finns det charmiga området Filmstaden som bjuder på en blandning av gammalt och nytt.

Parkering

I området råder Boendeparkering, samt att föreningen har parkeringsplatser för uthyrning.

Övrigt

Det finns även träningsanläggningar i både Solna C, Mall och Scandinavia samt Sundbyberg.

Fakta
 • Antal Rum 3 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 73kvm
 • Månadsavgift 3 342 kr Ingår, Värme och vatten, förråd, tvättstuga (obli tillägg om 63kr / mån för Kabel-TV basutbud)
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Nybodagatan 6A
Förening
Brf Skytten 3
Lägenhetsnummer
10153
Postnummer
17142
Ort
SOLNA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 342 kr Ingår, Värme och vatten, förråd, tvättstuga (obli tillägg om 63kr / mån för Kabel-TV basutbud)
Byggnad
Byggnadsår
1962
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Boarea
73 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Driftkostnader
El
1 500 kr
Försäkring
1 500 kr
Total driftkostnad
ca 3 000 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Skytten 3
Antal lägenheter
47
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
4
TV och bredband
Bredband/nätverk/TV-anslutning
Leverantör Com hem. Kostnaden innefattar ett basutbud på TV-kanaler. Medlemmen kan välja till kanaler genom att skriva ett eget avtal med Com hem. När det gäller bredband och telefoni väljer medlemmen själv valfri leverantör och skriver ett eget avtal på med denne. Kostnaden för dessa abonnemang utöver basutbudet ingår inte i avgiften utan betalas av medlemmen separat till bolaget han/hon har valt.
Renoveringar utförda och planerade
Hissar
Under 2015 byttes styrsystemet för hissen i A-porten.

OVK
Har genomförts under 2019 och pågår en åtgärdsplan.

Stammar
Under 2009 re-linade föreningen alla badrums-/köksstammar. Leverantören är Proline AB, http://www.proline.se/ . Regelbundna genomspolningar av stammar är planerade i Brf:s långsiktiga Underhållsplan.

Tak
Under 2010 tätades alla genomförningar via råspont,övergångar eternitplattor/kopparplåt samt lagning/tätning eternitplattor. Koppartaket har setts över och alla kopparfalsar har renoverats/svetsats.

Trapphus/källarplan
Under hösten 2015 byttes all belysningsarmatur ut mot LED-armatur, med lågenergiläge och rörelsesensor för påslag av full belysning!

Tvättstugor
Under 2010 renoverades tvättstugan. Två nya tvättmaskiner av fabrikat Miele ersatta de gamla trotjänarna! Ett nytt torkskåp installerades också.
2016 installerades en ny torktumlare (Miele).

Undercentral
Hösten 2011 byttes gamla undercentralen ut mot en ny modern anläggning från Schneider Electronics. I samband med detta arbete byttes även alla radiatorventiler ut mot nya samt att alla lägenheter/rum.

Ventilation
Under Hösten 2011 har alla ventilationskanaler rengjorts och kontrollerats gällande täthet/funktion. Alla fläktmotorer på vinden har bytts ut mot nya moderna och energisnåla enheter.
Parkering
Garage
månadsavgift 600:-. Administrativ avgift tas ut vid upprättande av avtal för garage. Tillstånd för andrahandsuthyrning av garage skall sökas hos styrelsen.

Föreningen har parkeringsplatser för uthyrning. Avgiften är 300:- utan el eller 350:- med elstolpe. Kontakta styrelsen för att kontrollera om det finns någon ledig plats. En administrativ avgift tas ut vid upprättande av avtal för parkeringsplats. Tillstånd för andrahandsuthyrning av parkeringsplats skall sökas hos styrelsen.

Solna stad har boendeparkering, månadsmärke kostar 400 kr och säsongsmärke 1000 kr och gäller 3 månader.
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Skytten 3 bildades år 2000 om omfattar ett hus med tre portar. Föreningen har 47 lägenheter i storlekar från 1 rum med kokvrå till 6 rum och kök, samt 4st lokaler på bottenvåningen som hyrs ut som kommersiella lokaler. Föreningen äger marken. Det finns totalt 29 parkeringsplatser (varav 16 har el) och 4 garageplatser. Det finns även ett antal förråd och matkällare.

Månadsavgift
I månadsavgiften ingår värme, vatten, tvättstuga, 1 förråd + 1 matkällare.
Debiteras månadsvis från kameral förvaltare. Möjlighet till e-faktura finns.
Alla bilder
Total renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:aTotal renoverad 3:a
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com