Beskrivning

Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57

 • Lågavgift
 • Äkta Brf
 • Brf äger marken
 • Öppenspis
 • Väldisponerad planlösning
 • Skuldfri förening - äkta
 • Garage i huset går att överta stor garageplats ca 2700/mån (hissen direkt ned)
 • Stor balkong mot innergård med dubbla utgångar från sovrummen
 • Stora fönster med härligt ljusinsläpp
 • Totalrenoverad fastighet
 • Bredband 1000/1000 ingår i avgiften.
 • stenkast till Odenplan

Rumbeskrivningar
HALL
Hallen flankeras av ett gäst WC, samt stora avhängningsmöjligheter. Genomgående ekparkett och fina ytskikt. I hallen möts du även av det eleganta trapphuset med fina stengolv och hiss ned till garaget. Nya säkerhetsdörrar, namnskyltar och ringklockor.
GÄST WC
Helkaklat WC med en toastol och handfat och mörk klinkergolv.
VARDAGSRUMMET
bjuder på enastående stora ytor som utgör nästan halva våningen, en magnifik sällskapspel där stora glaspartier sträcker sig över nästan hela väggen av rummet. Här får familjen fantastiska ytor för avkoppling, gästfrihet och umgänge både till vardags och tillsammans med släkt och vänner, i ett rum som rymmer stora soffgrupper och även en rejäl matsalsdel.
SOVRUM 1
Bredvid vardagsrummet och matsalen ligger detta fina sovrum med utgång till den fina balkongen. Inbyggd förvaring, samt stort och lätt möblerat, med mycket ljusinsläpp från fönster och balkong och fin interiör samt parkettgolv.
SOVRUM 2
Är ett stort sovrum med gott om plats för skrivbord och andra möbler förutom säng. Rummet har inbyggs förvaring och egen utgång till balkongen. Interiören är ljus med parkettgolv.
SOVRUM 3
Är ett härligt master bedroom med bra plats för byråer med mera och en stor garderob som är inkilad i väggen. Stort fönster och parkettgolv.
KÖKET
Är yteffektivt och bra planerat i genomgång med tillträde från Matsalen. Formen i vinkel ger stora arbetsytor och gott om förvaringsplats i en frikostig vit skåpinredning i original. Golvet är kaklat i levande färger och väggarna är ljusa.
MATSAL
Matsalen är i direkt anslutning till köket och får plats med bord för 16 personer eller fler. Stora fönster mot innergården släpper in rikligt med ljus, samtidigt som utsikt över den lugna innergården.
BALKONGEN
Får snarare räknas som en terrass, då den är mycket väl tilltagen och sträcker sig mellan två sovrum. Med sitt gallerräcke ger den fri utsikt från ett högt, fritt och ogenerat läge.
Badrum
Stort helkaklat badrum med kombinerad T/T, spotlights i tak och plats för förvaring.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
6
Våning
3
Energideklaration
Utförd
Beställd
Allmänt om området

Odenplan är Vasastans främsta knutpunkt med ett fantastiskt utbud av shopping, trevliga caféer, som Café Pascal och Café Blåbär och restauranger med en mångfald passande den mest kräsne gourmeten. Här kan du njuta av allt från enklare luncher till trivsamma kvällsmiddagar på prisbelönta restauranger som Sushi Sho med stjärna i Guide Michelin, Flippin Burgers, YUC, Grill och inte minst Lilla Ego som håller mästarklass. De boende i Vasastan har verkligen det bästa av två världar med både närhet till citykärnan och dess storstadspuls men också till det hemtrevliga lugnet som finns i den genuina delen Vasastan.

Närservice

I Vasastan finns ett rikligt utbud av parker och grönområden. I det direkta närområdet kring Odenplan ligger grönskande Tegnér- och Observatorielunden samt underbara Vasaparken med dess lekplats, fotbollsplan/skridskobana och caféer. Inom bekvämt gångavstånd ligger även Hagaparken/Brunnsviken som kan stoltsera med båthamn, kanotklubb, badplats och på vintertid möjlighet att åka långfärdsskridskor mm.

Kommunikation

Ypperliga kommunikationer där Odenplan är navet för lokaltrafiken i Vasastan. Här har man entré till tunnelbanestationen Odenplan och pendeltågsstationen Stockholm Odenplan, samt flertalet bussar som tar dig över hela stan såsom buss 2, 4, 42, 47, 72 mfl. För den som planerar lite längre resor finns även hållplats för Arlandabussen vid S:t Eriksplan.

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan www.stockholm.se

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 5 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 137kvm
 • Månadsavgift 3 722 kr Ingår värme, vatten, Kabel-TV basutbud och Bredband
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kungstensgatan 57, 3tr
Förening
Brf Tuben 10
Lägenhetsnummer
1007
Postnummer
11359
Ort
STOCKHOLM
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
3 722 kr Ingår värme, vatten, Kabel-TV basutbud och Bredband
Byggnad
Byggnadsår
1966
Boarea
137 kvm
Antal rum
5
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Självdrag131
Driftkostnader
El
2 000 kr
Försäkring
2 000 kr
Total driftkostnad
ca 4 000 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Tuben 10
Antal lägenheter
20
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Com hem leverera kabel-TV
Bredband levereras av Bahnhof (ingår i avgiften ca. 250 Mbit/s)
Renoveringar utförda och planerade
2014 - Stambyte inkl helrenovering av badrum
2014 - Hiss utbytt
2015 - Gården helrenoverad med loungedel samt grillfaciliteter (uppdaterad 2020 i samband med fasadrenovering)
2016 - Renovering av fönsterkarmar
2017 - Farstun / Foajén / Våningsplan nymålat etc, byte av porten från metall till teak (mycket snyggare)
2018 - Installering av bergvärme i fastigheten, vilket avsevärt har minskat kostnad mot fjärrvärme, vi var sista fastighet i stockholms innerstad som fick
göra detta för en tid framöver.
2018 - Utbyte av samtliga ytterdörrar i fastigheten till Säkerhetsdörrar klass 3
2019/2020 - Helrenoverad fasad med nytt ytskikt. Balkonger utbytta.
2020-2022 - Arbete är översyn, byte, av fläkt för ventilation.
Parkering
Garageplatser finns i huset. Möjlighet finns för köpare att överta hyreskontraktet för platsen. Garaget ägs av Praktikertjänst, kostnad f n 2750 kr/månad.
Annars är det boendeparkering på gatan.
Allmänt om föreningen
BRF Tuben 10 är sedan 2019 en äkta bostadsrättsförening i Vasastan, på Kungstensgatan 57.

Föreningen har gemensam gård och tvättstuga.
Alla bilder
Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57Våning mitt i Vasastan, Kungstensgatan 57
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com