Beskrivning

FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!

 • Låg avgift
 • Uteplats
 • Nyrenoverat
 • Fina materialval
 • Platsbyggd bokhylla
 • Ny slitstark ekparkett
 • Nymålat från golv till tak
 • RC3-klassad säkerhetsdörr
 • Moderna vitvaror
 • Tvättmaskin/Torktumlare
 • Stambytt
 • Förening med bra ekonomi
 • Närhet till natursköna områden

Rumbeskrivningar
HALL
Luftig och ljus hall med goda förvaringsmöjligheter och ljusa väggar.
SÄLLSKAPSRUM
Luftigt och ljust sällskapsrum med plats för såväl säng som soffa. Platsbyggd bokhylla som ger rummet en fantastisk känsla.
KÖK
Fint kök i ljusa nyanser med mässingsdetaljer. Bra förvaringsmöjligheter.
BADRUM
Helkaklat badrum med WC, vita kaklade väggar och svart kakel på golv. Dusch med frostade glasdörrar. Kommod med förvaring och ovan spegelskåp. Tvättmaskin.
TERASS/UTEPLATS
Fantastisk terass på 10 kvm med plats för större möblemang. Omges av grönska.
Våning/hiss
Hiss
Nej
Allmänt om området

Välkommen till Solberga! Solberga är ett område i Hägersten / Älvsjö, omgivet av natur och vacker grönska. ett populärt Området är populärt för barnfamiljer, det finns flera dagis och grundskolor med olika undervisningsinriktningar. Här bor du med närhet till det mesta, oavsett om du vill ha stadens puls eller koppla av i en lugnare miljö. Flera grönområden som Prästgårdsparken, Långsjön och det stora Årstafältet lockar alla människor med naturupplevelser. Eller varför inte njuta av Solbergaskogens två kilometer långa kulturstig precis runt hörnet? Stiftet är en annan oas med gammaldags blommor, köksväxter, porlande bäckar och fågelsång. Solberga ligger i stadens centrum, och du kan snabbt och enkelt resa till och från området med buss eller pendeltåg, och du kan nå T-centralen på bara 10 minuter.

Närservice

På Kristalltorget finner du bl.a en restaurang. På Klacktorget finns en matbutik, klädaffär, restaurang och gymmet Puls & Träning. Vidare service- och butiksutbud finns i Älvsjö centrum såsom vårdcentral och flera gym. På Älvsjö Torg finns restauranger, caféer, florister, apotek och den välsorterade mataffären Coop. I expansiva Älvsjöstaden finns nyöppnade och populära Texas Longhorn.

Kommunikation

Längs Folkparksvägen trafikerar busslinje 142 som går mellan Älvsjö och Telefonplan. Busslinje 726 trafikerar också i rusningstid och tar dig till Fridhemsplan åt ena hållet och åt andra hållet till Tullinge station södra. Älvsjö Station är en knutpunkt med pendeltåg och flertalet busslinjer. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm C på 9 minuter. Med pendeltåget tar du dig också till Arlanda samt Uppsala.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 1 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 27kvm
 • Månadsavgift 1 676 kr Inkluderar värme, vatten och kabel-tv (grundutbud)
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kristallvägen 135
Förening
Brf Turmalinen 2 i Hägersten
Lägenhetsnummer
00095
Postnummer
12679
Ort
Hägersten
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
1 676 kr Inkluderar värme, vatten och kabel-tv (grundutbud)
Byggnad
Boarea
27 kvm
Antal rum
1
Driftkostnader
El
1 500 kr
Försäkring
2 000 kr
Total driftkostnad
ca 3 500 kr/år
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Turmalinen 2 i Hägersten
Antal lägenheter
78
Varav hyresrätter
12
TV och bredband
Kabel-TV och bredband levereras av ComHem och basutbudet ingår i månadsavgiften. Infrastruktur för fiber finns även indraget från Telia. Detta ingår ej i månadsavgiften utan varje hushåll får själva teckna abonnemang för respektive tjänst.
Renoveringar utförda och planerade
2019 Renovering av lekplatsområde
2018 Två bänkbord har införskaffats samt att förtgupp har satts upp.
2018 Två hyresgäster sa upp sina hyreskontrakt. Föreningen har därefter omvadlat dessa till bostadsrätter och låtit dem överlåtas på marknaden.
2017 Renovering av trappuppgångar
2017 Löpande åtgärder/justeringar av brister vid OVK besiktning
2016 OVK
2015 Tilläggsisolering av vindar
2015 Fasadrenovering
2015 Byte av samtliga fönster
2010 Vatten och avloppsstammar i kök och badrum
2010 Tät och ytskikt i badrum
2010 Tvättstuga
2010 Stambyte
2010 OVK besiktning

Kommande renoveringar (Uppdaterat 2021-02-09):
Föreningen har inga större renoveringar planerade. En översyn av tvättstugans maskiner kommer att ske under 2021.
Parkering
Föreningen tillhandahåller ca 25 parkeringsplatser till en kostnad om 250 kr/mån. Kösystemet sköts av SBC och för närvarande är det kö.
Allmänt om föreningen
Brf Turmalinen 2 är en äkta förening och bildades år 2010 när fastigheten förvärvades av Stockholmshem och består av 78 st lägenheter, varav 12 st hyresrätter som i framtiden kommer att säljas av (dold tillgång). Fastigheten byggdes år 1951 där föreningen äger marken.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.
Alla bilder
FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!FÖRST TILL KVARN! TOWNHOUSE-LÄGENHET I TOPPSKICK MED EGEN TERRASS!
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com