Beskrivning

Ljus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i huset

 • Ljus gavellägenhet
 • Låg avgift
 • Optimalt planerad
 • Solig balkong
 • Öppen planlösning
 • Snyggt kök från Vedum
 • Lummig innergård
 • Nära grönområden
 • Mycket bra kommunikationer
 • Gångavstånd till Kistagallerian

Rumbeskrivningar
HALL
Välkomnande hall med med bra avhängningsmöjligheter vid hatthylla och i garderob. Ljuspigmenterat parkettgolv, vitmålade väggar samt säkerhetsdörr.
BADRUM
Stort badrum utrustat med wc, rymlig duschplats, handfat med kommod, spegel med belysning samt kombinerat tvättmaskin/torktumlare (Cylinda). Vita helkaklade väggar och naturnära ljust klinkergolv.
KÖK
Stilrent modernt kök från Vedum! Bra förvaring bakom köksluckor i sobert grå kulör, där överskåpen har push-funktion och underskåp och lådor har stilsäkra, rostfria beslag. Vitt kakel ovanför arbetsbänk i gråmelerad laminat och med infällda diskhoar. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn med pyrolytisk rengöring och induktionshäll. Maskinutrustningen är i rostfritt och från Cylinda. Fläkten, från Pandora Green Flow, är dold bakom skåpslucka, vilken fälls ut vid användning. Ljuspigmenterat parkettgolv, och vitmålade väggar.
VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här finns gott om plats för både matplats för större sällskap och för soffgrupp. Hela rummet badar i ljus från stora fönsterpartier i två väderstreck. Ljuspigmenterat parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till bostadens fina balkong.
BALKONG
Underbar och solig balkong i fritt sydostläge högst upp i fastigheten. Här finns plats för utemöbler och blomsterlådor.
SOVRUM
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. Mycket bra förvaring i 3 rymliga garderober.
FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett externt förråd på ca 2 kvm i garageplanet
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Våning
5
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
27 Februari 2020
Energiklass
Elförbrukning
Företag
Telia 3Play
Allmänt om området

En pulserande kombination av tillväxt och trivsel Kista är ett spännande område fullt av utveckling och potential. Här finns en stor blandning av företag, studenter och forskare i en miljö som bubblar av evenemang, nöjen och kultur. Kistamässan är en av Sveriges mest aktiva och intressanta mötesplatser och Kista galleria är en av landets mest besökta köpcentrum med 180 butiker, restauranger, caféer och nöjen. I Kista har du även nära till sköna grönområden. Bland annat Järvafältet, ett av länets största naturreservat med motionsspår och picknickytor. Söker du omväxling från Kistas puls är du inne i city på bara femton minuter via tunnelbana, buss eller pendeltåg. Natur & fritid Kista Science City har ett stort utbud av sport- och rekreationsmöjligheter. I Kistas omedelbara närhet ligger Järvafältet, ett av länets största naturreservat. I närliggande Husby finns ett badhus med bassänger och äventyrsbad. Alldeles intill badet finns Husbys ishall där man utövar ishockey, konståkning, skridskoåkning samt andra sporter som basket och pingis. Knappt en kilometer bort finns Ursviks motionsområde. Där finns fem olika spårlängder: 2,5 km, 5 km, 7 km, 10 km och 15 km. Spåren på 2,5 och 5 km är upplysta alla dagar 05:00–23:00. Det finns även ett knattespår för de allra minsta som är 1 km och ett MTB-spår. I området finns åtta rastplatser med möjlighet att grilla. I området finns det både en ungdomsgård och föreningsdriven fritidsgård. Stockholms stad bygger ett nytt utomhusbad på Järvafältet, Akalla 4:1, nära Eggeby gård. Badet kommer ha tre olika typer av bassänger som kan användas av allmänhet och för simskoleverksamhet. Järva utomhusbad invigs våren 2020.

Närservice

Skolor & barnomsorg Flera skolor finns i området, bl.a. Kista grundskola F-3 , Kista grundskola 4-9, Kista Montessoriskola (F-5) och Internationella Engelska Skolan (4-9). Det är dessutom gott om förskolor. Affärer & restauranger Kista Galleria är ett av Sveriges största köpcentrum med över 180 olika affärer, restauranger och krogar. Här finns Skandinaviens största modeboulevard, ett restaurangbord där man kan beställa mat från 20 restauranger, hotell samt Stockholms näst största biograf med 11 salonger. Dessutom erbjuder Kista Galleria ett gediget serviceutbud med postkontor, banker, sjukvård och diverse kommunala serviceinrättningar.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje mellan mellan T-centralen och Kista tar ca 18 min. Från Kista Centrum finns bussförbindelser till stora delar av norra och västra Stockholm. Kista har nära anslutningar till både E4 och E18.

Parkering

Parkering finns vid Kista, Akalla respektive Husby Centrum. Gott om besöksplatser i området.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 2 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 47.5kvm
 • Månadsavgift 1 796 kr Ingår värme, vatten och bredband (Telia 3Play med bredbandsaccess och digital-TV)
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kista Gårdsväg 16, 5tr
Förening
Brf Reykjavik i Kista
Lägenhetsnummer
1-1505
Postnummer
16455
Ort
Kista
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
1 796 kr Ingår värme, vatten och bredband (Telia 3Play med bredbandsaccess och digital-TV)
Byggnad
Byggnadsår
2020
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
47.5 kvm
Antal rum
2
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Övriga byggnader
Till lägenheten hör ett förråd i källare
Driftkostnader
El
3 600 kr
Total driftkostnad
ca 3 600 kr/år
Antal i hushållet
2
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Reykjavik i Kista
Antal lägenheter
69
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Bredband, bredbandstelefoni och TV ingår i avgiften (204 kr/mån). Operatör: Telia 3Play
Parkering
237 parkeringsplatser i garage som uthyres via operatör (Parkando) till föreningens medlemmar och externa parter. Garageplats kostar 1200kr/månad för föreningens medlemmar.
Allmänt om föreningen
Bostadsföreningen Reykjavik i Kista registrerades 2017-01-20 och utgör första etappen om totalt 69 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och är ägare av fastigheten Stockholm Selfoss 2. Därtill är föreningen delägare och delförvaltare i två gemensamhetsanläggningar (ga:1 och ga:2), som utgörs av 237 parkeringsplatser i garage, förråd, soprum, undercentraler, gemensam gård och gemensam portik. Föreningens andel i ga:1och ga:2 uppgår till 20,8% (baserat på antal kvmBOA), vilket också är fördelningstalet för hur intäkter och kostnader fördelas mellan delägarna i gemensamhetsanläggningarna.
Alla bilder
Ljus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i husetLjus och luftig gavel 2:a med balkong högst upp i huset
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare