Beskrivning

4:a med balkong i syd!

 • Gigantisk solig balkong!
 • Öppen planlösning!
 • Bredband (700-1000 Mbit/s) ingår i avgiften!
 • Stabil förening med god ekonomi!
 • Mycket platsbyggd förvaring!
 • Tillåtet med el- och gasolgrill på balkong!
 • Goda garagemöjligheter rakt ned med hissen (plats finns)!
 • Stor innergård med grill- och solmöjligheter!
 • Byggherre JM från 2013!
 • Frösundas småstadscharm!
 • Lugnt och trivsamt område!
 • Fina promenadstråk i Hagaparken!
 • Vackra Brunnsviken!
 • Cykeltur till city!
 • Flera skolor & förskolor!
 • Planerad simhall i slutet av Gustav III:s Boulevard!
 • Anslutning till Friends Arena!
 • Gångavstånd till Mall of Scandinavia!
 • The Winery hotel!
 • Utmärkta kommunikationer!
 • Nära till E4/E18 och det stora vägnätet!

Rumbeskrivningar
Hall
Stor och ljus hall med säkerhetsdörr och stor platsbyggd garderob med skjutdörrar för avhängning. Hallen fortsätter inåt med ytterligare platsbyggd förvaring och städskrubb.
Vardagsrum
Stort vardagsrum med stora fönster mot balkong i sydläge. Möjlighet för allehanda möbleringsmöjligheter. Ekparkett och vita väggar.
Kök
Rymligt kök Marbodal med vitvaror från Siemens. Köksvägg med dubbla diskho i rostfritt stål, häll och ugn, diskmaskin och kolfilterfläkt. Stort fönsterparti mot ljummig innergård. Hela kyl och frys, samt inbyggd mikrovågsugn. Vita luckor, vitaväggar och ekparkett.
Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Inbyggda garderober och en klädkammare. Stora fönster mot innergård, vita väggar och ekparkett.
Sovrum 2
Mindre sovrum med plats för en del möblering. Fönster mot innergård, vita väggar och ekparkett.
Sovrum 3
Det mindre sovrummet har plats för enklare möblering. Fönster mot gård, vita väggar och ekparkett.
Balkong
Stor och härlig balkong på ca 8 kvm i sydläge. Sol från morgon till kväll med utgång från vardagsrum. Plats för större möbelgrupper och grill.
Badrum
Stort helkaklat badrum med badkar, handfat med kommod, skötbord med väggförvaring, tvättmaskin och torktumlare från Siemens
Klädkammare
Intill sovrummet ligger denna stora klädkammare med plats för förvaring i hyllor och klädstänger.
Förråd
I källaren på ca 3-4 kvm
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Våning
3
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
29 Juni 2015
Energiförbrukning
81 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
Allmänt om området

Frösundaområdet ligger mitt i Solna, nära E4:an och intill de vackra parkområdena runt Brunnsviken - Sveriges första Nationalstadspark. En kort promenad tar dig till Nordens största galleria Mall of Scandinavia och Friends Arena. Här finns ett extremt stort utbud av shopping, sport, nöje, restauranger och service, samt Sveriges första IMAX® med Nordens största dukar och VIP-salonger. Inom kort kommer ett nytt och väldigt exklusivt badhus byggas i närheten. The winery Hotel erbjuder en väldigt trevlig och modern takterrass med pol samt kvalitets viner.

Närservice

Skolor & barnomsorg Inom Frösundaområdet finns idag två friskolor, Alfaskolan och Vittra Frösunda. Det finns även tre fristående förskolor samt två kommunala förskolor borgen och Kullen. Natur & fritid Hagaparken och Brunnsviken finns i direkt närhet för den som gillar skog och natur. På vintern är här trångt på isen av skridskoåkare och på sommaren inbjuder parken till solbadande och picknik. Affärer & restauranger Frösunda erbjuder bland annat restauranger, café, livsmedelsbutik, tandläkare, frisör, post, kemtvätt och blomsterbutik. The winery Hotel. Kultur & nöjen I Hagaparken finner man bland annat Haga slott, Fjärilshuset och 12 km vandringsslinga runt Brunnsviken (för båtfärder, skidåkning, skridskor, alltefter säsong). Föredrar man inomhusrekreation finns Haga Health Club-Haga med spa- och träningsanläggning inom området. Det är även nära till Ulriksdals slottspark. Inom kort kommer ett nytt och väldigt exklusivt badhus byggas i närheten.

Kommunikation

Promenadavstånd till Solna station med pendeltåg (restid ca 7 min till Stockholm C). Är man cykelburen tar man sig in till city på 15 min. Även tvärbanan som tar dig mellan Solna ända till Sickla udde finns inom gångavstånd. Bra busskommunikationer i området och vid E4:an. I framtiden kommer även en ny tunnelbanelinje att öppnas i Arenaområdet.

Parkering

Boendeparkering ansökes hos Solna Stad

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 89kvm
 • Månadsavgift 4 497 kr inkl. värme, kallvatten, TV (Ownit Flex), Bredband (Ownit 700-1000 Mbit/s) och fast telefoni. Varmvatten debiteras varje lägenhet separat efter förbrukning. Föreningen har en kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring (ingår).
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Gustav III:s Boulevard 84, 3 tr
Förening
BRF Rosenlund
Lägenhetsnummer
71301
Postnummer
16974
Ort
SOLNA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
4 497 kr inkl. värme, kallvatten, TV (Ownit Flex), Bredband (Ownit 700-1000 Mbit/s) och fast telefoni. Varmvatten debiteras varje lägenhet separat efter förbrukning. Föreningen har en kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring (ingår).
Byggnad
Byggnadsår
2013
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
89 kvm
Antal rum
4
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Driftkostnader
El
3 600 kr
Vatten och avlopp
2 400 kr
Försäkring
3 600 kr
Total driftkostnad
ca 9 600 kr/år
Antal i hushållet
3
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
BRF Rosenlund
Antal lägenheter
108
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
3
TV och bredband
Leverantör av bredband, kabel-TV och telefoni: Ownit
Bredband (700-1000 Mbit/s)
Ownit Flex för Kabel-TV
Parkering
Föreningen har ett garage med 97 bilplatser samt 2 MC-platser. Det är en separat kö till garageplatserna. En garageplats kan inte överlåtas från säljare till köpare utan köparen måste själv ansöka om en plats via styrelsen. Föreningen har lediga garageplatser idag. I garaget finns det även möjlighet att hyra platser med elladdboxar för de medlemmar som har en el/hybrid bil. Kostnad: ca. 500 kr/mån (MC), ca. 1000 kr/mån (bilplats), ca. 1100 kr/mån + elförbrukning (bilplats med elladdning). (Kontrollerad 2020-09-11)
Allmänt om föreningen
BRF Rosenlund är en äkta bostadsrättsförening i Frösunda, Solna som fastigheten SOLNA MARIELUND 2, på adresserna Gustav III:s Boulevard 72, 78, 84, samt Rosenborgsgatan 3, 9, 11, och 13.

Föreningen har en gemensam tvättstuga, barnvagnsrum samt tre cykelrum och garage. Dessutom har föreningen sedan 2017 en gemensam grillplats med pergola.

Städning sköts av en firma.

Mer information finner ni på Föreningens hemsida:
https://www.brfrosenlund.se/
Alla bilder
4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!4:a med balkong i syd!
Anmäl ditt intresse