Beskrivning

  • Exklusiva materialval
  • 4:a med dubbla balkonger
  • På kajkanten intill Stockholms inlopp
  • Utsikt mot Djurgården
  • Båt till staden

Rumbeskrivningar
Hall
Välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter. Inbyggd garderob med spegelskjutdörrar och inredning från Elfa. Hall med grå klinker.
Badrum 1
Helkaklat badrum med väggar i vitt kakel samt golv med klinker i grått. Här finns duschhörna med vikbara duschdörrar, handfat, badrumsskåp med spegel och armatur, handduksvärmare samt vägghängd wc. Spotlights. Golvvärme.
Klädkammare 1
Praktisk klädkammare med inredning från Elfa.
Badrum 2
Modernt badrum med kaklade väggar vitt och med ett grått klinkergolv med golvvärme. Här finns ett stilfullt fristående badkar, handfat ovan kommod, spegel med armatur, handduksvärmare och vägghängd wc. Förvaringsmöjligheter i vägghängda skåp ovan arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Spotlights.
Master bedroom
Master bedroom med plats för dubbelsäng samt klädförvaring i stor klädkammare med inredning från Elfa. Fint ljusinsläpp från fönsterpartiet samt den helglasade dörren ut mot den franska balkongen.
Sovrum
Sovrum med plats för enkelsäng, skrivbord samt klädförvaring i garderob. Lågt bröstat fönsterparti med ljusinsläpp från sydost.
Sovrum
Ett mindre sov-/arbetsrum med helglasad fönsterdörr ut till balkong. För den som önskar går det att ta ner väggen mot sällskapsrummet för att göra detta ännu större.
Balkong
Balkong i sydostläge med utsikt över båtar och bryggor, nedanför Mjölnarvägen, mot Kvarnholmens västra strandlinje. Belysning och eluttag finns.
Kök
Stilrent kök med grå/gröna luckor från Vedum. Överskåp med push-to-open vilket ger ett avskalat och fint uttryck som också förstärks med de helintegrerade vitvarorna. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt samt varmluftsugn och mikrovågsugn placerade i högskåp. Samtliga vitvaror i rostfritt från Electrolux. Vitt kakel samt infälld ledbelysning ovan arbetsbänk.
Vardagsrum
Fantastiskt rum där ljuset flödar genom de generösa pardörrarna i glas som öppnar upp mot både den franska- samt den inglasade balkongen. Här finns gott om plats för social samvaro tack vare den öppna planlösningen mot matplatsen och köket.
Inglasad balkong
Stor inglasad balkong i sydväst med en härlig vy över vattnet och Djurgården. Gott om plats för middagsbjudningar. Trätrall på golv, belysning samt eluttag finns.
Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
9
Våning
1
Energideklaration
Utförd
Behövs inte
Allmänt om området

Unikt läge vid Stockholms inlopp med Djurgården på andra sidan Saltsjön. Promenera längs med vattnet och genom tallskogarna, besök restaurangerna nere vid kajen eller ta båten till Nybrokajen. Bron för såväl biltrafik som gående över Svindersvik, gör det numera möjligt för boende i Finnboda hamn och Kvarnholmen att enkelt ta sig till Nacka Forum utan att passera Danvikstull. På Kvarnholmen finns ett nyöppnat närcentrum med apotek, vårdcentral, blomsterhandel, bageri Delcelius och snart öppnar en kemtvätt/skomakare. Det finns även två nya restauranger, Don Felice och Chrispy. Båthamnar med möjlighet till plats finns i Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Närservice

Skolor & barnomsorg I Finnboda Hamn finns Finnboda Förskola samt Vilans förskola som även har skolverksamhet upp till årskurs 6. Intill Finnboda finns Kvarnholmen som erbjuder två skolverksamheter, Alexander förskolan och Ebba Brahe skola med förskola och grundskola. Ytterligare skolor finns i Sickla/Sickla skola och på Järlahöjden invid Nacka Forum med bl a Järla Skola och Eklidens Skola. I Nacka finns flertalet gymnasieskolor med olika inriktningar och program. Besök gärna Nacka kommuns hemsida nacka.se för ytterligare information. Affärer & restauranger I Finnboda hamn finns en Ica-butik i Docklandshuset. På andra sidan gatan finns möbelbutiken Fogia som utöver stilrena möbler även har plats för Café Finnboda Slip. För den gymintresserade har Puls & Träning en anläggning i Finnboda hamn. I Sickla Köpkvarter som nås via promenadvägen längs Svindersvik finns 170 butiker och restauranger med bland annat Urban Deli, Dieselverkstaden, SF Bio och SATS. Ytterligare 150 butiker och restauranger finns i Nacka Forum. I grannområdet Saltsjöqvarn ligger Boule & Berså och Elite Hotel Marina Tower med restaurang/bar och SPA-avdelning som drivs av Sturebadet. Åt andra hållet hittar du Kvarnholmen med restaurang Mat och vy samt glasshuset SNÖ, som vunnit glass-SM under 2016! Resaturang J i Nacka strand ligger även det nära med SL-båten.

Kommunikation

Du når pulsen på Södermalm efter 20 minuters promenad och till Slussen cyklar du på 10 minuter. Efter en kort bussresa med 402:an är du i Slussen på ca 7 minuter eller så tar du 53:an via Slussen, Centralstationen, Vasastan och vidare till Fridhemsplan. Det går även bussar åt Nackahållet och vidare till kommunens olika delar. SLs pendelbåtstrafik Sjövägen lägger till i Finnboda Hamn med ändhållplatser i Nybroviken respektive Lidingö/Frihamnen. Du når Nybroviken på ca 20 minuter. I Sickla finns även tvärbanan med uppgång Svindersvik/Sickla. Besök gärna SLs hemsida för mer information: sl.se.

Visa på karta - klicka här
Fakta
  • Antal Rum 4 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 97.5kvm
  • Månadsavgift 5 288 kr ingår: värme och VA (obli. tillägg om 205 kr/mån för bredband.)
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Finnboda Kajväg 10
Förening
HSB BRF Finnboda Terrass i Nacka
Lägenhetsnummer
99-2473-1-66-1
Postnummer
13172
Ort
NACKA
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
5 288 kr ingår: värme och VA (obli. tillägg om 205 kr/mån för bredband.)
Byggnad
Byggnadsår
2017
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
97.5 kvm
Antal rum
4
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
HSB BRF Finnboda Terrass i Nacka
Antal lägenheter
93
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/ bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med ca 210 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.
Parkering
Corepark hanterar uthyrning av garageplatser och P-platser på ytparkering. Föreningen har 39 platser i Finnboda Kajgarage varav 2 elbilsplatser och 42 P-platser på Finnboda Kajväg. För att ställa sig i kö kontakta Corepark.

Telefon: 08-650 02 15
E-post: info@corepark.se

Bilpool
Föreningen har två bilar i Sunfleets bilpool. HSB Bostad betalar den fasta kostnaden för samtliga lägenheter under de första två åren, du betalar för det du kör. Det enda du behöver göra är att anmäla dig på Sunfleets hemsida. För mer information se dokument nedan.

Telefon: 031 - 757 65 00, telefontid vardagar 09-12 och 13-15
(Under sommaren är våra öppettider i växeln 9-12)
E-post: info@sunfleet.com
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen HSB brf Finnboda Terrass består av 93 lägenheter och ligger i Finnboda Hamn, mitt emot Djurgården. Här vid Stockholms inlopp blickar du ut över den vackra skärgården.
Föreningen består av tre punkhus om 10 våningar vardera. Lägenheterna varierar mellan tvårummare och femrummare. Samtliga lägenheter har balkong.

Till varje lägenhet hör ett förråd. Förråden är till största del placerade i entréplan.
I föreningen finns en föreningslokal med pentry och uteplats vilken också kan användas som styrelserum. Föreningen har även en grovtvättstuga, cykelrum, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

Föreningen bildades 2016 med färdigställande inflytt 2017. Föreningen har bra ekonomi med 12 238 kr lån/ kvm (enligt 2018 årsredovisning).

FÖRENINGENS HEMSIDA
www.hsb.se/stockholm/brf/FinnbodaTerrass
Alla bilder
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Robert Kullberg

Robert Kullberg

Reg. Fastighetsmäklare

0708475777

robert@lagerlofs.com