Beskrivning

 • Välplanerad
 • Bra köksförvaring
 • Stor balkong
 • Öppen planlösning
 • TM / TT / DM
 • Stora fönsterpartier
 • Småstadskänsla
 • Vacker natur
 • ICA Nära
 • Ursviks motionsområde
 • Solna TennisCenter
 • Mulle Meckparken & Spegeldammsparken
 • Mall of Scandinavia
 • Cykelavstånd till city
 • Goda kommunikationer
 • Nära påfart till det stora vägnätet

Våning/hiss
Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Våning
1
Allmänt om området

I den nybyggda delen Brotorp i Sundbyberg är du ett stenkast från de natursköna omgivningarna samtidigt som du endast har en kort bit till city via kollektivtrafik (tunnelbana, buss eller pendeltåg) eller bil. På promenadavstånd kommer du till Nordens största shopping- och nöjeserbjudande via Mall of Scandinavia där även nationalarenan Friends Arena finns belägen. Kommunnamn Sundbyberg Skolor och barnomsorg Redan idag finns flera förskolor i området, varav tre stycken alldeles i närheten. Det finns även ett gott utbud av skolverksamhet med Vittra och Ursviksskolan endast ett kort gångavstånd från lägenheten. 2017/2018 öppnade också Raoul Wallenbergs skolan och snart öppnas även en ny idrottsplats i Järvastaden. Parkering Går att ansöka om boendeparkering på www.sundbyberg.se. Kommunikation Med bil, buss, tunnelbana eller pendeltåg tar du dig till Stockholm city på 10 min. Här bor du mitt emellan pendeltåget i Ulriksdal och tunnelbanan i Hallonbergen (tunnelbanestationen ligger bara 15 minuters promenad från Brotorp). Två bussar trafikerar området och för den bilburna så ligger E18, E4 och E20 runt hörnet. Naturen och fritid Grönskande områden runt hela Brotorp samt gångavstånd till Naturreservatet Igelbäcken. Ett stenkast från Brotorp ligger även Ursviks motionsgård med utomhus gym och elljusspår för löpning och längdskidåkning samt härliga promenader. En kort promenad från området ligger även Råstasjön och Lötsjön, båda vackra fågelsjöar med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på Råstasjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på golfängarna som omringar Lötsjön. Affärer och restauranger Det finns en ICA affär precis när man kommer in i Brotorp. Pizzeria Erolisa samt en Libanesisk restaurang och en sushirestaurang kompletterar det redan rika utbud av befintliga restauranger i området. Kultur och nöjen Med Skandinaviens i särklass största shopping och nöjeserbjudande har du Mall of Scandinavia. Välj antingen att promenera eller ta buss från Brotorp direkt till Mall of Scandinavia. I närheten ligger även Sveriges nationalarena där stora sport- och nöjesevenemang äger rum. Spendera en dag på Överjärva gård med café och djurhållning eller passa på med ett besök på Ulriksdals slottsträdgårdar. För dem små har området många spännande äventyr att erbjuda såsom Mulle Meck lekpark eller diverse aktiviteter som Järvastaden anordnar i Jaktvillan. Sporthall finns för skolidrottsundervisningen men är inriktad på träning och matcher med mindre publikplatser. Serviceutbudet har även ökat och nu har du tillgång till frisör, nagelvård och massage i området. Övrigt Det finns två Puls och Träning i området och en kemtvätt i närheten.

Visa på karta - klicka här
Fakta
 • Antal Rum 1 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 34kvm
 • Månadsavgift 2 374 kr I avgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg Kostnad om 86 kr per mån för gruppanslutet utbud av TV, Bredband och telefoni via ComHem är inkluderat i avgiften. Ev samtalskostnad via fast telefoni debiteras separat. Avtal för el tecknas och debiteras separat.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Boplatsvägen 2, SÅLD INNAN VISNING !!!
Förening
Brf Löparen
Lägenhetsnummer
115
Postnummer
17441
Ort
Sundbyberg
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 374 kr I avgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg Kostnad om 86 kr per mån för gruppanslutet utbud av TV, Bredband och telefoni via ComHem är inkluderat i avgiften. Ev samtalskostnad via fast telefoni debiteras separat. Avtal för el tecknas och debiteras separat.
Byggnad
Boarea
34 kvm
Antal rum
1
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Löparen
Antal lägenheter
121
Varav hyresrätter
0
Parkering
I föreningen finns 63 parkeringsplatser i garage varav 6 är avsedda för elbilar och 3 parkeringsplatser utomhus. Garageplats kan hyras till en kostnad om 1 020 kr/månad, garageplats med el kan hyras till en kostnad om 1 620 kr/månad. Det finns även möjlighet att hyra en mindre plats avsedd för MC för 255 kr/månad, totalt 4 platser av den typen finns. Parkeringsplats utomhus kan hyras till en kostnad om 612 kr/månad. I dagsläget råder kö. Vid intresse, kontakta styrelsen via parkering@brfloparensbg.se.
I övrigt råder kommunens boendeparkering om 600 kr/mån. För mer information, besök www.sundbyberg.se.
Allmänt om föreningen
Brf Löparen i Sundbyberg är en äkta bostadsrättsförening med byggår 2017 och berör adresserna Boplatsvägen 2-7. Föreningen förvärvade fastigheten 2017 och är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa, där även kollektivt bostadsrättstillägg ingår. På fastigheten står 6 huskroppar med totalt 121 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Lägenhetsfördelning enligt följande:

1 ROK - 43 st
2 ROK - 25 st
3 ROK - 28 st
4 ROK - 25 st

Föreningens ekonomi bedöms som god med hänsyn till relativt låg belåningsgrad och belåning per kvm med tanke på byggnadernas unga ålder. Senaste års resultat efter avskrivningar, bedöms som tillfredsställande och styrker föreningens goda ekonomiska helhetsbedömning. Inga planerade underhåll finns i och med byggnadernas nyproduktionsstandard. Inga planerade avgiftsförändringar. Ekonomisk förvaltning sker via SBC.

ÖVRIGT:
Som boende i föreningen är du utan anslutningsavgift medlem i Sunfleets bilpool till och med 2023-02-28.

Besök gärna föreningens välinformerade hemsida, http://www.brfloparensbg.se/
Alla bilder
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com