Beskrivning

Fräsch 2:a med balkong

  • Fräsch
  • Renoverat 2019
  • Balkong
  • Stor 2:A
  • Låg avgift

Rumbeskrivningar
Hall
Välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter.
Badrum
Fräscht helkaklat badrum med kommod och blandare fr 2019. Skåp samt dushdörrar från 2019.
Kök med matplats
Renoverat kök med matplats för upp till 4 personer. Bänkskiva, fläkt, blandare, nytt kakel samt belysning i och under skåp över bänk från 2019. Kyl, frys samt spis och ugn. Fönster och ljusa väggar.
Vardagsrum
Stort och rymligt vardagsrum med gott om plats för möblemang. Ljusa väggar samt fönster. Utgång till underbar balkong.
Sovrum
Rymligt och ljust vardagsrum med plats för dubbelsäng.
Våning/hiss
Hiss
Nej
Totalt antal våningar
4
Våning
3
Allmänt om området

Bergshamra är den stadsdel som har en unik tillgång till Ulriksdals och Brunnsvikens grönskande lummiga parker och med sjökontakt i både söder och norr. Området gränsar till Nationalstadsparkens stora strövområden. Naturen och fritid Bergshamra ligger nära både Brunnsviken och Stocksundet. I den norra delen av Bergshamra ligger Bergshamra IP. Idrottsplatsen består av 2 fotbollsplaner, 2 tennisbanor, 4 basketkorgar och en löpbana. I Bergshamra finns även Svedenbadet som är ett bassängbad utomhus. Nära till badbryggor och badklippor. Perfekt område för dig som tycker om att springa eller ta en långpromenad.

Närservice

Skolor och barnomsorg Bergshamraskolan ligger på Hjortstigen och är en kommunal grundskola med samtliga årskurser. Svedenskolan Bergshamra ligger intill Bergshamraskolan och är en speciell skola för barn med autism och autismliknande tillstånd, för barn i årskurs 1-5. Ingridskolan ligger också intill Bergshamraskolan. Det finns även flera förskolor i området. Affärer och restauranger Bergshamra centrum erbjuder bl.a bibliotek, kemtvätt, affärer, restauranger, vårdcentral, frisör och apotek. Kultur och nöjen I Bergshamra finns många kulturminnen, såsom: Lusthuset Monte Carlo, Pipers park och Tivoliparken.

Kommunikation

Bergshamra har mycket god kommunikation genom t-banans röda linje. Restid till T-centralen är 12 min. Även stort utbud av SL bussar samt Roslagsbanan där närmaste station är Universitetet.

Parkering

Boendeparkering Solna Stad finns att ansöka på https://sjalvservice.solna.se/oversikt/flowoverview/56

Visa på karta - klicka här
Fakta
  • Antal Rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 58kvm
  • Månadsavgift 2 167 kr I avgift ingår värme, vatten, tvättstuga och källarförråd.
Fakta om bostaden
Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Björnstigen 107
Förening
HSB Västan BRF
Lägenhetsnummer
99-26362-98
Postnummer
17072
Ort
Solna
Marknadsförs som
Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift
2 167 kr I avgift ingår värme, vatten, tvättstuga och källarförråd.
Byggnad
Byggnadstyp
Låghus
Boarea
58 kvm
Antal rum
2
Driftkostnader
Övriga kostnader
8 640 kr
Total driftkostnad
ca 8 640 kr/år
Antal i hushållet
1
Kommentar
kabel-tv 32 kr /per månad
internetuppkoppling 69 kr /per månad
avgift medlemskap HSB 19 kr /per månad
balkong 600 kr /per månad
= 8640 per år.
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
HSB Västan BRF
Antal lägenheter
188
Varav hyresrätter
1
TV och bredband
Kabel-TV ingår i avgiften. - Com Hem.
Bredband mot avgift finns i alla lgh. - Bahnhof samt Com Hem.
Renoveringar utförda och planerade
Fastigheterna utgörs av flera huskroppar sammanfogade omlott i fyra längor som omfattar Björnstigen 101 - 135. Husen byggdes 1959 men fick ett nytt utseende i och med tilläggsisolering och byte av fasader och tak i slutet av 70-talet.

Balkonger och tvättstugor är renoverade under 90-talet. Fläktar och fönster är bytta under samma period. Den yttre miljön gjordes om 2004 med omläggning av rabatter, nya kantstenar och friser samt omasfaltering av hela området. 2007 upprustades trappuppgångarna med nya entréportar, nya ledstänger i trä, ny belysning och nya sopluckor. Trapphusen målades om i enhetliga färger med en dekormålning som inspirerats från en tidstypisk sådan i den gamla panncentralen. Relining av stammarna genomfördes 2008-2009. Balkongdörrar byttes i samtliga lägenheter under 2011.

Under 2015-2017 genomfördes en ombyggnad och inglasning av samtliga balkonger.
Parkering
Garage och parkeringsplats finns. Viss kötid.
Allmänt om föreningen
HSB Västan BRF i Solna är en äkta bostadsrättsförening i Bergshamra, Solna som äger 5 fastigheter med 187 bostadsrättslägenheter på adresserna Björnstigen 101, Björnstigen 103, Björnstigen 105, Björnstigen 107, Björnstigen 109, Björnstigen 111, Björnstigen 113, Björnstigen 115, Björnstigen 117, Björnstigen 119, Björnstigen 121, Björnstigen 123, Björnstigen 125, Björnstigen 129, och Björnstigen 131.

I föreningen finns även 1 hyreslägenheter om 69 m² .

HSB Västan BRF i Solna är en Äkta förening och Marken är Friköpt.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och hobbylokal.

Avgifter ändrades då nya stadgar antogs 2018
Alla bilder
Fräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkongFräsch 2:a med balkong
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Alexander Yavar

Alexander Yavar

Reg. Fastighetsmäklare

0720775244

alexander@lagerlofs.com