Beskrivning

Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!

Rumbeskrivningar
Entre/hall
Via stensatt gång från gata och garage till takad farstu kliver man in i huset till en stor luftig hall med ljusa kulörer på väggar och vitt tak med infälld spotbelysning. Direkt innanför entrén ett praktisk klinkergolv med golvvärme resterande hall och övriga huset förutom bad och tvättrum har snygg parkettgolv. Det finns plats för ytterkläder ill vänster i hallen och en furutrapp leder till övervåningen. Under trappan har man ett litet förråd.
KÖK
Till vänster i hallen ligger det rymliga fullrustade köket i vita köksluckor. Rikligt med förvaringsskåp upp till tak, bra arbetsytor ljusgrå tapet med stänkskydd ovanpå bänkskivan. Rymlig matplats invid fönster med plats för många matgäster. Maskinell utrustning, Hel kyl och hel frys Inbyggd ugn micro Spishäll med fläkt Diskmaskin
VARDAGSRUM
Till höger från hallen öppnar det ljusa och luftiga vardagsrummet upp med 6 fönster i 3 väderstreck och utgång till altan och pool. Vardagsrummet är på hela 30 m2 och centreras kring en härlig braskamin. Väggarna är vitmålade med undantag för ena väggen som är tapetserat med en fondvägg. Rummet är lättmöblerat och rymmer flera sittgrupper samt en matsalsbord med plats 8-10 personer. Utgången till altanen, poolen och uteplatsen ger sköna sommardagar och njutbara kvällar.
DUSCHRUM (ENTRE PLAN)
Helkaklat duschrum med vita kakelväggar svarta klinkergolv. Här finns rymlig dusch, wc, handfat, samt spegel.
SOVRUM 1 (ENTRE PLAN)
Sovrum på nedreplan nås från hallen via passage dubbelgarderob, sovrummet har vita väggar och rymmer gott både säng och skrivbord. Detta rum kan användas som arbetsrum eller lekrum vid behov.
TVÄTTRUM
Praktiskt klädvårdsrum med egen groventré. Ljusblå plastmatta på golv. Här finns tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, vask, värmepanna, städskåp, garderob och stor arbetsbänk för tvätt.
ALLRUM
En furutrapp leder till övervåningen till ett härligt allrum med stora ljusinsläpp med utgång till en mysig balkong med förmiddagssol. Allrummet har vita väggar samt vitt tak, här finns också tapetserat fondvägg på ena väggsidan. Detta är ett perfekt tv-rum eller umgängesrum för både barn och vuxna.
SOVRUM 2
Rymligt sovrum med plats för enkelsäng samt skrivbord. ljusa väggar samt parkettgolv samt vädringsfönster.
SOVRUM 3
Spegelvänt sovrum som i rum nr 2, här ryms enkelsäng, skrivbord, samt dubbelgarderob.
SOVRUM 4
Detta sovrum är nu det största sovrummet i bostaden, detta rum har varit 2 sovrum tidigare, vita väggar med en svart mönstrad fondtapet på ena väggen. Stor inbygg garderob jämsides ena väggen med spegeldörrar. bra ljusflöde in från s fönster.
BADRUM
Helkaklat badrum med stort fönster, här kan ni njuta av en jacuzzi när du har haft en stressig dag på jobbet, beige färgade kakladeplattor både på vägg samt golv, med en mönstrad mosaik bord på ena sidan av vägen. vägghängd wc, 2 handfat att tillgå för att mini mera morgonstressen.
Fastighet
Tomtarea
712 kvm
Tomttyp
plan & fin hörntomt
Övrigt
Tomtarea 712 (friköpt). Lättskött plan trädgårdstomt med gräsytor. Insynsskyddad baksida med avenbokshäck mot grannarna och ett högt fritt läge mot gatan.
Sammanställning uteplats
Tomtarea 712 (friköpt). Lättskött plan trädgårdstomt med gräsytor. Insynsskyddad baksida med avenbokshäck mot grannarna och ett högt fritt läge mot gatan.
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Detaljplan
Taxering (lista)
Taxeringsvärden (lista)
Värderingsenhet Taxeringsvärde Värdeår
Smahusbyggnad 2 840 000 kr 2001
Smahusmark 1 045 000 kr
Typkod
220
Taxeringsår
2018
Skatt/avgift
8524 kr/år
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
22 September 2010
Energiförbrukning
110 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
Ingen
Inskrivningar
Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar
Gemensamhetsanläggning: Södertälje Trädgården GA:1, Samfällighet: Södertälje Trädgården S:1
Planbestämmelser
Detaljplan
Inteckningar
Totalt
3 303 000 kr
Försäkring
Bolag
länsförsäkringar
Allmänt om området

Välkommen till Brunnsäng! Den mest expansiva stadsdelen växer snabbt. Fram till 1960-talet var norra delen en grön avkrok i utkanten av Södertälje med endast ett fåtal hus och några större trädgårdsodlingar. Utbyggnaden satte fart med en kommunal satsning på flerfamiljshus och ett nytt stadsdelscentrum. Sedan dess har det byggts villor och radhus i stadsdelen på löpande band. Det fortgår i Norra Ritorp mot Viksberg, där det finns gott om mark för nya bostadsområden. I Brunnsäng centrum finns det mest nödvändiga på nära håll och till Södertälje centrum är det bara ett par kilometer. I närheten finns också handelsområdena i Weda och Moraberg. Till Mälarbadet, Ragnhildsborgsbacken och Viksbergs golfbana tar det minuter med bil eller cykel. För barnfamiljer finns flera förskolor och en stor grundskola samt en välbesökt ungdomsgård i centrum. Bussförbindelsen till centrala stan är tät och för den som tågpendlar finns en direktbuss till Östertälje station. Med bil når man motorvägen på några minuter. ''Ett av våra mest lättsålda områden'' Vad lockar människor att flytta till Brunnsäng med omnejd? Det är läget nära centrala stan, populära shoppingområden och de utmärkta kommunikationerna som drar mest. Dessutom finns ju Mälarbadet, skidåkningen i Ragnhildsborgsbacken och golfbanan i Viksberg på nära håll. Vilka är det som flyttar hit? Till den växande småhusstaden i Ritorp och Viksberg flyttar främst barnfamiljer medan bostadsrätterna intresserar alla kategorier av människor. I Viksberg finns numera kommunalt VA, vilket betyder att många fritidshus omvandlas till permanentboende och dit flyttar människor i alla åldrar. Hur kommer Brunnsäng att utvecklas under de kommande åren? Kommunen klassar norra delen av Brunnsäng som ett av de mest expansiva områdena under de närmaste åren. Där finns plats för ytterligare ett par hundra småhus.

Närservice

Skolor & barnomsorg Alldeles intill Nysättravägen ligger Brunnsängsskolan med sexårsverksamhet och skolklasser 1-9. Lillasyster och lillebror får leka av sig i någon av de sex kommunala förskolorna i området. När klockan ringer ut för dagen finns goda möjligheter till sportaktiviteter på Brunnsängs IP, med flera fotbollsplaner, en rugbyplan och boulebana. Affärer & restauranger Trevliga Brunnsängs centrum, en kort promenad bort, inrymmer såväl livsmedelsbutik som tobaksaffär och videouthyrningsbutik. Här finns också postservice i den lokala smått-och-gott butiken. För barn och ungdomar erbjuds fredagsdisco och massa annat kul på populära fritidsgården Tajen.

Kommunikation

Kommunikationerna är utmärkta med ett flertal busslinjer att tillgå. Busslinje 751 tar dig ner till stan och vidare bort mot Hovsjö, medan 761 tar dig bekvämt till Östertälje station. För färd mot Blockholmsättra, via Viksberg, avgår buss 750 från Brunnsängs centrum. Nattetid finns möjligheten att ta sig hem från nöjesvimlet i Stockholms innerstad via buss 797.

Taxering
Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 840 000 kr
Markvärde
1 045 000 kr
Värdeår
2001
Totalt
3 885 000 kr
Skatt/Avgift
8524
Visa på karta - klicka här
Fakta
  • Antal Rum 6 rum varav sovrum 4
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 168kvm
  • Tomtarea 712 kvm
Fakta om bostaden
Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Trädgården 9
Adress
Nydalavägen 163
Postnummer
15251
Ort
Södertälje
Marknadsförs som
1-familjs friliggande villa
Byggnad
Byggnadsår
2001
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Boarea
168 kvm
Antal sovrum
4
Antal rum
6
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Torpargrund
Uppvärmning
vattenburen värme med frånluftsvärmepump ± kamin
Ventilation
Mekanisk, frånluft m återvinning
Driftkostnader
Uppvärmning
20 000 kr
El
8 000 kr
Vatten och avlopp
6 000 kr
Sotning
400 kr
Försäkring
6 500 kr
Total driftkostnad
ca 40 900 kr/år
Antal i hushållet
5
Kommentar
Totalt 3 Fastigheter ombesörjer den asfalterade vägen samt en vändplan och bekostar snöröjning av denna.
Alla bilder
Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!Modernt kvalitetsboende för den stora familjen!
Anmäl ditt intresse
Ansvarig Mäklare
Fadi Haddad

Fadi Haddad

Reg. Fastighetsmäklare

0720775243

fadi@lagerlofs.com