Jan Ocean Hsia

Reg. Fastighetsmäklare / Civilekonom

0709-44 86 59
08-425 056 04
ocean@lagerlofs.com

Envis, engagerad och noggrann!

Med öppenhet, lyhördhet, kunskap och engagemang kommer jag göra din bostadsaffär till ditt livs bästa!
Jag är alltid transparent, tillgänglig, noggrann och påläst. Jag behandlar varje bostadsaffär som min egen och förbereder varsamt annonser och visningar för att nå bästa resultat. Jag som mäklare kommer visa din bostad otaliga gånger, tills vi hittar rätt köpare. Jag arbetar på dina villkor och är lyhörd och ständigt återkopplande så att du som kund ska vara trygg.
Viktigast är alltid att du som kund är nöjd, vilket innebär att föra dialog och att jag alltid levererar 110%.

Rekommendationer från tidigare säljare

 • Jan är den bästa mäklaren jag någonsin haft! Trots att jag inte haft någon uppfattning om hur en bostadsaffär går till, lyckades jag sälja min bostad utan ansträngning och med ett jättegott resultat! Där andra ser problem ser Jan möjligheter, och detta visade han gång på gång i de otaliga privatvisningar han höll, för att uppnå det otroliga slutpris vi fick!
 • "We are very satisfied with Ocean as our Realtor and really want to recommend him to anyone who is thinking about moving! He has been very open and communicative throughout the whole process and went out of his way to make sure all details were perfect. We had a lot of doubt about how things work here in Sweden, but had the very best of guides.List Title 2

Omdömen från tidigare säljare

 • Helhetsbetyg
  5 / 5
  Mäklarens insats totalt sett.
 • Lyhörd
  5 / 5
  Mäklarens insats totalt sett.
 • Engagerad
  5 / 5
  Mäklarens insats totalt sett.
 • Målinriktad
  5 / 5
  Mäklarens insats totalt sett.

Senaste Instagram

© LagerlöfsStockholm, Sweden