• Lagerlöfs Fastighetsmäkleri Bästa mäklaren Vasastan, Norrmalm, Kungsholmen,Östermalm, Södermalm Solna

Alexander Yavar

FASTIGHETSMÄKLARE

08-42505601
0720-77 52 44
alexander@lagerlofs.com

Omtänksam, Envis Och Målinriktad

Mitt mål är att göra din bostadsaffär till ditt livs bästa! Min ambition är att genom min kunskap, livserfarenhet och positiva inställning kunna ge den service som behövs för att du som kund skall känna dig riktigt nöjd. Att få känna trygghet under affärens gång är lika viktigt som ett bra slutpris. Jag arbetar aktivt med ett stort personligt engagemang och har många års erfarenhet av sälj. En lyckad bostadsaffär beskriver jag bäst genom ledorden öppenhet, uppföljning och noggrannhet. Med ett kyligt sinne för bostadsaffärer och ett varmt mäklarhjärta är ni i goda händer.

Rekommendationer från tidigare säljare

 • "Alexander var alltid tillgänglig under hela processen. Han fanns alltid tillgänglig på telefon för att kunna svara på frågor och funderingar. Jag har innan Alexander inte hittat/haft en mäklare som jag varit så nöjd med som jag var med honom. Jag hade utan tvekan anlitat Alexander igen för en försäljning!"
 • "Det var en trygghet att sälja min bostad genom Alex då han alltid var tillgänglig och serviceminded! "
 • "Alexander är en mycket skicklig mäklare och dessutom en mycket trevlig person. Hans lokalkännedom är enastående och förutom att vara bra på det han gör, så ger han det där extra som uppskattas av såväl köpare som säljare. Alexander får mina varmaste rekommendationer."
 • "Alexander var mycket lyhörd, engagerad och artig!! Affären gick smidigt till! Är mycket nöjd!! Har redan rekommenderat honom till mina närmaste.."

Omdömen från tidigare säljare

 • Helhetsbetyg
  4.8 / 5
  Mäklarens insats totalt sett.
 • Lyhörd
  4.8 / 5
  Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
 • Engagerad
  4.8 / 5
  Väl förberedd och lätt att få tag på.
 • Målinriktad
  4.8 / 5
  Har hög energi och är målinriktad.

Senaste Instagram

© LagerlöfsStockholm, Sweden